Київ. Автошкола

Порадьте будь ласка Автошколу в Києві на Позняках. Або хоча б на Лівому березі. Диалюсь в Онєга непогані ціни, а от по відгукам неоднозначне враження. Може про неї щось скажете . 


Теги: автошкола киiв, автошкола онега

9 комментариев

  • Комментарий удалён

  • samsanty 4 августа, 23:07

    Онєгу не раджу

  • MLanaM 5 августа, 00:10

    Скажіть будь ласка чому не радите ?

  • samsanty 5 августа, 10:08

    Авто в них не дуже в гарному тех.стані, бо власники школи дуже економлять. При мені інструктор скаржився на те, що навіть на терміновий ремонт треба вибивати гроші з боєм і заздрив машинам Карату , коли ті мимо проїжали.
    Першочергова вартість, то не все. Вони відразу не озвучують додаткові витрати, які прийдеться заплатити ще додатково при проходженні екзаменів. А щоб подати це авто до мрео, на якому ви вчитеся, на екзамен, то не лише питання вартості, а взагалі деякі машини не подають,бо вони лише для занять. А отже, це додатковий стрес, бо я вчилась на авто, в якому зчеплення вижималось, аж під самим верхом, а автівка в мрео була в хорошому стані і зчеплення треба було пускати дуже легенько. Новачку , який нервує, це не дуже просто перебудуватись відразу.
    Всі їхні автошколи прив'язані до мрео на Туполєва. І за умовчанням відправляють здавати туди. З Лівого берега це не зручно. Дехто потім забирав документи і сам вже ніс в мрео на Усенка . Додаткова проблема ще в цьому, що школою не передбачено прокатувати екзаменаційні маршрути мрео біля сервісного центру, і вони не дуже горять бажанням їхати на Туполєва,щоб це зробити навіть за додаткову плату. А тому всі учні, з ким я спілкувалась, були вимушені шукати інших інструкторів, з якими проїжали навколо мрео. Будьте готові, що того мінімуму практичних занять, що закладено в ціну, вам не хватить і доведеться брати додаткові. Заняття це або в хвилинах, або в кілометражі. І якщо перші заняття, поки ви тиркаєтесь на парковці і вчитесь трогатись, виходять по часу повний урок, то потім інструктор гонить по проспекту Бажана і ви ті 20 км проїдете за 20 хвилин. І все, заняття зкінчилось.

  • marusia 5 августа, 00:02

    Мої дівчата всі вчились на Троєщині в Либідь А. Всі хвалили і теорію, і практику. Правда вчились ще до нововведень зі здачею іспитів, тому хтось вирішив не морочитись і здати з першого разу ( зрозуміло, що за гроші), а хтось здавав сам з другого/третього разу ( нажаль, в цій сфері корупція - це просто жах, як би добре ти не підготувався). Проте всі задоволені викладачами. Правда вони всі вчились на автоматичній коробці передач, хз який там викладач на механіці. Я працювала в цій же будівлі, що школа і теж хотіла в них вчитись, але завагітніла, тож відклала навчання, а тоді війна ... Коротше, пошукайте, моде в них є школа і десь поблизу вас

  • Julia_Ski 5 августа, 00:24 2

    Підпишіться на групу права без хабарів в фб і почитайте відгуки про автошколи.

  • MLanaM 5 августа, 09:09

    Мене на жаль немає у фейсбуці

  • Dunya 5 августа, 01:15

    Автошкола Тітова на Ахматовій, 16

  • Vika1525 5 августа, 10:12

    І я за автошколу Тітова! Навчать їздити,це однозначно! Тут не головне здерти кошти з учня,а вони дійсно навчають.Дівчата,хто ніколи не знав,що таке автомобіль і з якого боку до нього підійти,тепер на механіці спокійно по місту їздять!

  • Gramochka 5 августа, 12:24

    Хвалить Навігатор, Карат, Тітова, автошколу на чавдар.
    Я закінчила автошколу Спойлер. Теорія, якщо потрібно, он-лайн. Самостійно опрацьовували відео лекцію, потім розбирали її в групі і разом вирішували тести до теми.
    Але головне це практичні навички і в спойлері працює моя автомама, чудова інструктор.
    Також добирала уроки у зовнішніх інструкторів, всього їх було 5 і можу сказати, що лише з двома я комфортно їхала і розуміла, що роблю на дорозі. У інших був не мій вайб:)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб