Пробіотики.

Добрий вечір. Порекомендуйте пробіотики для дитинки 14-ти рочків. Після антибіотику.


Теги: прибiотики

25 комментариев

  • Riina 20 декабря 2023, 00:02 3

    Добрий вечір. Я не лікар, кажу зразу)) але бачила неодноразово інформацію, що пробіотики не допомагають, а частіше навіть шкодять відновленню мікрофлори. В інтернеті багато про це пишуть. Нічого не стверджую, поділилась, може вам пригодиться.

  • 4 комментария
  • Комментарий удалён

  • Комментарий удалён

  • Комментарий удалён

  • opium 20 декабря 2023, 04:03 2

    Я завжди купую своїм ентерожерміна форте.

  • Комментарий удалён

  • 2 комментария
  • k01061975 21 декабря 2023, 08:25

    @k01061975 Ой, а зачем удалили, я даже не прочитала :disappointed_relieved:

  • Комментарий удалён

  • k01061975 21 декабря 2023, 11:58

    @Antonina777 Спасибо огромное.

  • Vetochka75 20 декабря 2023, 07:10 1

    Нічого не треба, якщо немає скарг.

  • Tanjushka 20 декабря 2023, 08:09

    Ми п'ємо капсули йогурту. Мені допомагають.

  • BigGranny 20 декабря 2023, 15:07

    Дякую. Зупинилися на них.

  • Emma____ 20 декабря 2023, 09:15

    канадский йогурт или линекс

  • Nezzabudka 20 декабря 2023, 09:52

    Якщо нічого не турбує, то не п'ю і не даю дітям пробіотики.
    Якщо ж є порушення, то Лінекс або ентерожерміну обираю.

  • Justyna 20 декабря 2023, 10:09

    Энтерожермина

  • JuliaLesnaya 20 декабря 2023, 12:55 2

    Я також проти, якщо нічого явно не Турбує. Навіть якщо трохи турбує, то вважаю, відновиться харчуванням, якщо воно повноцінне і обов'язково кисломолочні продукти. Колись дійсно і я купувала, особливо дитині. А потім з досвідом та спостереженням дійшло, що воно не мало сенсу. Явне порушення стільця після антибіотиків було один чи два рази у сина, після затяжного лікування антибіотиками, там прямо передоз був у лікуванні, але так було треба. От тоді і кішківник посипався відчутно, тоді і пробіотики приймав, але там лікар призначив прямо схему, там різні скомпоновані були. Я так і не зрозуміла, то дійсно вони допомогли чи також самостійно відновилося, бо син кисломолочку поглинає у промисловій кількості з народження)), дуже любить. Та й все інше їсть повноцінно, тому може воно і так і так би відновилося .
    Ми, дорослі, вкрай рідко приймали пробіотики, і то, випадково) Не бачила сенсу та зв'язку ні на кому з домашніх , відверто. Сина з 14-15 років за багатьма параметрами, лікуванню в тому числі, прирівнюю до дорослого вже, і не лише я, а і медицина)

  • 2 комментария
  • JuliaLesnaya 20 декабря 2023, 17:34

    @BigGranny В плані їжі, так, гріх скаржитися. Син їсть майже все, і все йому смачно)) В різний період віку , природньо, різні були вподобання, як організм потребував вочевидь. Кисломолочку якось дійсно з періоду прикорму))) полюбив, от практично 15 років майже кожен день перед сном стакан кефіру чи йогурту дурить, може просто, може з якимось кексом або навіть бутером, бо щось голодному не спиться)))) , творог готовий їсти кожен день, у будь якому вигляді. Був період пару років , десь у 9-11 років, взимку сідав дивитись відео і ставив перед собою півлітрову баночку з квашеною капустою, без нічого більше, і бувало, що і доїдав до кінця того відео)))) Я спочатку переймалася, чи не шкідливо стільки, питала десь, чоловік сказав відчепитися від дитини, бо завжди так не буде. І дійсно, тепер їсть, але невеликі порції, вприкуску з основною їжою. І зелень може пучками їсти, я колись писала тему, сидить обриває базилік на песто і половину з'їдає без нічого, жує, як баран жвачку , що аж зуби реально зелені були, довго не відчищалися, до речі, я тоді провела дослідження, так, то як раз був період, що він на антибиотиках був, якесь хитре запалення легень, довго вичухували, то може та зелень не просто так заходила))))
    І так, і ковбасу їсть))), і випічку різну, і не тільки домашню. Але як раз він настільки відчуває смак і поживність нормальної їжі домашньої, що чіпси та снекі всякі не дуже любить, може купити, коли з друзями, але частіше піцу замовлять чи якийсь гамбургер куплять. І дуже любить квас, реально, "кола/фанта" йому і поруч не стоять. А зараз той квас ще у банках продають, о, то він візьме собі баночку і неквапливо гуляє, смакує)))) Коротше, сподіваюсь, так приблизно і залишиться у нього, він реально потребує і супів, і овочів, і фруктів, ну і м'яса з молочкою. Його дуже приємно годувати))) Їсть не мало. Але худий, як бобік), 175 см і 52 кг. Як раз до війни був трохи нижче і вже було 58 кг. Обстежували, все плюс - мінус в нормі. Мама каже, що і брат наче такого плану був, і тато наче як раз до одруження, потім все у всіх наросло, ще й лишнє)))

  • JuliaLesnaya 20 декабря 2023, 17:38 1

    @BigGranny Але є інші речі, як Ви кажете, що і я заздрю чужим мамам , коли ті речі бачу у чужих дітей) То біла заздрість, то розуміння, що інша вдача, інший хист, інший характер, наприклад) Але мій мені найкращий зі своїми нюансами))), Вам - Ваш, нехай і не їсть багато чого)))) Хай будуть здорові, щасливі і щоб не прийшлося їм воювати. І хай їдять хоч ковбасу, хоч горох)))

  • BigGranny 20 декабря 2023, 20:33

    @JuliaLesnaya Дякую. Приємно Вас читати. У нас теж 175 см 56 кг. І ще теніс 3-5 разів на тиждень. Бувають дні, що їсть в машині, дорогою на тренування. Але теніс - це його все. Сама велика проблема зараз - антагонізм у всьому. З цим важко. Але Ви праві - наші діти найкращі для нас. Так хочеться їх зберегти здоровими і щасливими.

  • R9bina 20 декабря 2023, 13:34

    Будь -які можна , організм майже дорослого вже в 14 років

  • Zhadana 20 декабря 2023, 16:22

    Я запитала у лікаря після прийому АБ малим, сказав так: у нього є скарги? Якщо ні, пробіотик не потрібен. Організм сприйняв АБ нормально.
    Як я розумію, сучасні АБ вже не вбивають направо-наліво все підряд.
    Тому якщо у вас немає скарг після прийому АБ, то можете поробити собі йогурти домашні з закваски, наприклад, Віво, вони хороші, ще й підтримаєте нашого виробника.

  • Zhadana 20 декабря 2023, 16:24

    Я запитала у лікаря після прийому АБ малим, сказав так: у нього є скарги? Якщо ні, пробіотик не потрібен. Організм сприйняв АБ нормально.
    Як я розумію, сучасні АБ вже не вбивають направо-наліво все підряд.
    Тому якщо у вас немає скарг після прийому АБ, то можете поробити собі йогурти домашні з закваски, наприклад, Віво, вони хороші, ще й підтримаєте нашого виробника.

  • Oksanat 20 декабря 2023, 17:28

    Можно брать обычные закваски сухие для йогурта с водичкой выпить

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб