Таємний санта 2023 на kashalot.com

Цьогоріч ми вирішили зробити незвичний для Кашалоту обмін подарунками! Ми впевнені, що всі заслуговують на новорічне диво, але можливо є ті, про кого Санта не знає.

Тож допоможіть нам порадувати тих, хто, на вашу думку, вартий найкращих подарунків Всесвіту!

Ви можете замовити привітання від Санти Кашалоту для іншого користувача, якого ви вважаєте вартим і/або таким, якому дещо не вистачає віри в диво в цьому році! А ми оберемо тих, чиї листи до Санти змусять плакати або сміятись всю нашу редакцію, і відправимо їм трішки новорічного настрою та подарунків.

Ми приймаємо ваші заявки до 20 грудня 2023 року.

24 грудня ми опублікуємо в Клубі список тих листів та отримувачів, яких привітаємо з новорічними святами. Їх буде 15. З отримувачами ми додатково зв'яжемось в особистих повідомленнях для уточнень даних.

Для участі в Таємному Санті:

  • ви маєте бути активним користувачем Клубу, якого ми знаємо, давно зареєстрованим на Кашалоті
  • напишіть лист Санті Кашалоту про іншого користувача, якого ви б хотіли привітати з новим роком. Це може бути лист, написаний від руки, або оформлений в графічних редакторах. Ми будемо вдячні, якщо ваші листи міститимуть максимум інформації про цю людину, ваші побажання, ваші емоції, історію знайомства, кумедні (або не дуже ситуації), фотографії, відео, будь-що, що ви вважатимете за потрібне розповісти Санті. Надішліть лист через цю форму
  • чекайте в Клубі на список від Санти.

А також я хочу вам нагадати, що для новорічного дива та примностей не потрібні жодні правила та обміни. Якщо ви теж відчуваєте в собі бажання та сили порадувати когось, подарувати йому настрій в цей новий рік - зробіть це! 


Теги: тамний санта 2023 на kahalotcom

Комментарии отключены

Вернуться в Клуб