Спортивні секції для дітей Київ - Палац спорту, Льва Толстого, Олімпійська

Привіт. 

Порадьте, будь ласка, спортивні секції, гуртки, спортивні школи. Питаю в сусідів, якось не густо, хоча поряд інститут фізкультури, стадіон, палац спорту, федерація гімнастики, кАрочє:) одні назви а по факту для дітей нічого крім футболу немає. Дівчинка і хлопчик. Про басейн знаю, іноді ходять. Я хочу їх прилаштувати системно, а не час від часу.

Можливо ваші діти займаються чи знайомі. Цікавить поряд з  

Палац спорту

Льва Толстого

Олімпійська і все, що поряд.

Взагалі, пишіть в цій темі про спорт, що порадите? Що саме подобається вашим дітям?  Що спробували/кинули? ...

Завчасно дякую. 


Теги: спортивнi секцii киiв

11 комментариев

  • Natutka 8 ноября 2023, 07:03

    Досить цікава тема і чомусь поки 0 коментарів(((

  • 3 комментария
  • Sunflower_ 8 ноября 2023, 09:41

    @JuliaLesnaya Зазвичай такі секціїї ближче до спальних районів :( Возити дитину в інший район не зможу:(

  • JuliaLesnaya 8 ноября 2023, 09:49

    @Sunflower_ Секції часто є при школах, шукайте через якійсь державний відділ спорту, освіти. Таке, як танці, баскетбол, єдиноборства, що там ще... точно має бути.

  • Natutka 11 ноября 2023, 21:13

    @JuliaLesnaya Аааа, зрозуміла)

  • JuliaLesnaya 8 ноября 2023, 09:00

    Щодо що подобається, ну це ж потрібно самому спробувати. Мій син до школи ходив на плавання, потім до середньої школи на єдиноборства, потім пауза на ковід, повернення на плавання, війна і тренер зник)), тепер ходить в бассейн для себе + трохи зал, тренажери. Але саме щоб підтримувати форму, дуже не потіє там))), але це вже підліток дорослий. Колись щось розмірковував про фехтування, у нас поряд спортивний коледж, там було таке, зараз не знаю, поки думав - ковід, потім перестав згадувати)
    Багато хто з його друзів ходили на єдиноборства, майже всі вже покинули, не знаю чому. І декілька приятелів ходять на плавання, але з тренером.
    У дівчат більш різноманітно, дівчата часто поєднують спорт з творчістю, або різні напрямки спорту, типу танці та карате)

  • Sunflower_ 8 ноября 2023, 09:38

    Дякую, у мене донька попросила на фехтування. Найближче біля вокзалу, на пару раз спробувати мене вистачить. Постійно возити точно не зможу.
    Я б якусь гімнастику їм обом обрала, ну то таке, що вже оберуть самі.

  • JuliaLesnaya 8 ноября 2023, 09:47

    @Sunflower_ Я Вам так скажу, спробуйте, туди, куди поки що хочуть. Нехай трохи далі, але потім, якщо то дійсно їхнє, щось придумаєте. Поки очі горять - краще дати) А може не сподобається, а може тренер буде не дуже... А якщо навпаки? То це ж чудово! Будете вирішувати проблеми по мірі їх надходження.

  • Aliso4ka 8 ноября 2023, 11:48

    Син займається водним поло, тренування 5 разів на тиждень. Локація Позняки,Троєщина),на тренування діти самостійно їдуть, назад забираємо.Набирають у групи дівчат та хлопців.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб