Vacuum Bell

Добрий вечір. Чи користувався хтось сам, або знає про результати використання знайомими апарату Vacuum Bell для лікування деформації грудної клітини. Буду вдячна за будь-яку інформацію. Можна в особисті. Тема тимчасова. Дякую за увагу!


Теги: vacuum bell, вiдгуки про vacuum bell

2 комментария

  • SNelly 7 октября 2023, 16:59 2

    Ми користувалися з серпня 21 року по 24 лютого 22 року (дитині було 8 років). Потім виїхали з міста, його забули з собою взяти. Поки користувалися ніби було покращення, а зараз все як і було до використання. Треба було використовувати довше. Для дитини це був стрес. Для організму теж. З вересня по лютий хворіли постійно, з бронхітів не вилазили, хоча до цього хворіли 1-2 рази на рік. Я для себе зрозуміла, що через стрес, дуже впав імунітет. Кожного дня 2 рази на день в дитині істерика, коли підходив час встановлювати колокол.

  • Svetlana044 7 октября 2023, 18:04

    Дякую за відповідь. Я тед не знаю, що робити. Один лікар назначає цей колокол, а інший говорить, що не ефективно, треба або операція, або після повного обстеження залишити все так як є. Боюсь втратити час, але чомусь не довіряю цьому апарату, боюсь нашкодити, бо дівчинка-підліток, формуються груди.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб