Догляд за підлітковою шкірою

Вітаю, дівчатка. Є підліток-хлопчик 13 рочків, у якого в Т-зоні починають зявлятися чорні точечки. Порадьте дієвий засіб, будь ласка. 

Усім дякую


Теги: догляд за шкiрою, догляд за шкiрою пiдлiтка

19 комментариев

  • maksim 28 июня 2023, 09:54 1

    Сходіть краще до косметолога. І чистку зробить і уход підбере.

  • Lapich 28 июня 2023, 14:00 1

    Мій категорично не хоче йти. Ніс в чорних цятках, на лобі вже сипле, пішла жара. Кажу, давай сходимо, та куди там… то ж я послухаю, може що дієве порадять

  • maksim 28 июня 2023, 14:26 1

    @Lapich Юля , веди . Мій перший раз також диктував умови , а потім як побачив , що в косметолога і місця вільного не має та дуже багато підлітків приходить і багато хлопців , то вже сам потім просив записати . Якщо на початку все зловити і тримати в порядку , то далі буде ідеально личко і без проблем . Почистять , масочку зроблять . Там недовго і потім вкрай рідко за потреби ходити . Щось пообіцяй йому із бажаного))

  • elen541 28 июня 2023, 19:39

    @Lapich Можете звернутись до дерматолога онлайн по підбору догляду, лікар скаже чи потрібна чистка чи ні

  • ignis_albus 28 июня 2023, 16:19

    Дякую, за відповіді. Але мій також не схоче йти. Поки точок не багато, тому думала, що хтось може порекомендувати який крем чи лосьйон дієвий

  • Riina 28 июня 2023, 19:15

    Племінник користується Віші. Але чорні точки треба прибирати в косметолога. Є смужки, що очищають від точок, але ефективних я не знаю. Або хай чекає поки на тому місці будуть прищі, що залишать йому шрами. Полякайте трохи, по суті це ж і правда.

  • maksim 28 июня 2023, 19:47

    @Riina От ми раз попали до косметолога і перед нами був парубок . І вона бідна вже чистити не може. Там капець . І по часу ж не розрахувала , бо не знала який фронт роботи. То мій потім зрозумів , що краще прийти , щоб не було потім як в того хлопця . Його теж привели вмовляючи , але він як побачив різницю до /після , то все зрозумів .

  • Sorelle 28 июня 2023, 19:04

    Племінник також не хотів йти, це ще кілька років тому. Але коли друг повернувся з літніх канікул зі страшними прищами сам попросив сестру його відвести. Підібрали догляд, декілька раз на рік чистка та ще щось.
    Може спробуйте показати запущені випадки? Шокова терапія, але дієва.

  • MARINA_ZELENSKAYA 28 июня 2023, 22:00 6

    Якщо випадок не запущений, то найголовніше - це гель для вмивання підібрати по типу шкіру, вмиватися 2 рази на день, іноді й 3 рази( після тренування наприклад).
    Навіть, якщо вам здається, що шкіра жирна/комбінована, то гель для вмивання повинен бути нейтральний, а іноді краще навіть для чутливої шкіри. Найкраще мати в арсеналі відпразу два різні гелі і чередувати.
    Ні в якому разу не застосовувати лосьони/тоніки на спиртовій основі. Такі тоніки висушують ліпідний шар шкіри, чим провокують шкіру виробляти ще більше жиру. А це дуже погано, тому що пори не справляються з переробкою/вивільненням цього зайвого жиру, забиваються, вилазять прищі.
    Чорні цятки - це не вугрі. Чорні цятки - це суміш мертвих клітин шкіри, себуму й пилу, які забили пори. Чорні вони тому, що меланін (він залишається в ороговілих клітинах) темніє при контакті з киснем. Причина появи чорних цяток - це елементарно недостатнє/неправильне очищення шкіри.

  • 6 комментариев
  • MARINA_ZELENSKAYA 29 июня 2023, 15:09

    @Rina121183 Будь ласка)

  • nastusia 29 июня 2023, 16:28

    @MARINA_ZELENSKAYA Добрий день. А який крем підійде підлітку? Щоб не обтяжував шкіру.

  • MARINA_ZELENSKAYA 29 июня 2023, 16:30

    @nastusia Добрий день! Настя, а який тип шкіри у доньки?

  • Sadulya 29 июня 2023, 10:01 2

    Мій косметолог категорично проти механічних чисток від чорних цяток. Каже, що ми розтягуємо при чистці пори, виковирюючи цей юруд, але це не вирішує проблему. Каже, що найголовніше це правильний догляд. Пінка і тонік обов'язково. В мене з'явились цяточки, підібрали догляд і пройшло. І жирність прибрали, і загальний стан шкіри поліпшився.
    Але я вже давно не підліток, тому конкретні засоби рекомендувати не буду.

  • maksim 29 июня 2023, 12:50 1

    Є різні види чистки і не міг косметолог такого сказати. Це нісенітниця . Бо чистка , потім маски для звуження пор ,дарсонваль і таке інше спеціально і є роботою клсметолога для покращення шкіри і її зовнішнього вигляду .

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб