Без темы

Помогите обяснить сон.

Мы брата похоронили ещё осенью но что он там я не уверена, так как гроб закрыт, у матери ДНК не брали с подтверждений только слова и заключение из морга что погиб при исполнении защиты страни от врага.

Да и мне за ето все время он не снилса а вот знакомым снится и не можем понять к чему.

Снится нашей знакомой что он с друругом собирается к матери в гости ( она жывая) но друг одет с иголки а он нет, вод как будто из под обстрелов выбралса весь грязный рваный и просит он принести ему вещи его любимые. Ево спрашываю почему форму не оденешь. Но он кричит не хачю, принесите мои вещи потому что мне стыдно в таком виде ити к матери.

И на етом сон заканчивается не можем понять к чему такое. Чтоб ето могло значить

Темы: Хники


Теги: сон, тлумачення снiв

33 комментария

  • Feya_Iris 11 июня 2023, 08:58 1

    Нічого

  • JuliaSha 11 июня 2023, 09:08 18

    Просит молитв. Закажите панихиду в храме.
    Если сомневаетесь, что он похоронен, можно провести эксгумацию и сделать анализ. Насколько это реально и дорого - не знаю

  • JuliaSha 11 июня 2023, 09:09 13

    Примите соболезнования! И низкий поклон герою!

  • OlgaJ 11 июня 2023, 09:42 10

    Сни- це наші думки,страхи і переживання.
    Але бабуся моя в таких випадках радила роздати його речі потребуючим.
    Або взяти улюблені речі, віднести на могилку і прикопати.

  • Chuchasonya 12 июня 2023, 10:20 2

    в житті стільки раз впевнювалась, що є сни, які до наших думок і переживань не мають жодного відношення.
    Із останнього. Мій тато помер в серпні 22 року. В грудні цього ж року ми поіхали до Праги і перед Новим роком сниться мені сон, що тато телефонує мені і повідомляє, що померла наша сусідка ( іі вже років 15 в живих немає). Я прокинулась в шоці, бо татовий голос я чулаґ. наче він мені дійсно телефонував. Прийхала додому через місяць і дізналась, що улюлена дворова собока загинула. То була моя найкраща подружка ( це дуже складно пояснити). І загинула вона саме в той день, коли тато мені зателефонував. Мороз по шкірі тоді пройшов. Я не могла думати, боятися або переживати про це. Я була на 100 відсотків впевнена, що з нею все гаразд.
    Завжди мені перед чиєюсь смертю сняться такі сни, що я точно знаю- буде смерть чиясь. Так що сни передбачення дійсно бувають

  • Nika_147 11 июня 2023, 10:06 4

    Вы можете получить разрешение на эксгумацию, у вас есть такое право. Можете честно озвучить, что сомневаетесь в том, что там именно брат. Но ссылаетесь не на сны, а на то, что до вас доходила информация, что видели после официальной даты смерти и т.д.

  • 2 комментария
  • Nika_147 11 июня 2023, 10:15

    @Nika_147 моя телефонная книга за последний год пополнилась таким количеством интересных контактов, что это начинает уже пугать.
    я вот сейчас поняла, что у меня больше 30 контактов ритуальных служб со всей Украины.

  • Nika_147 11 июня 2023, 10:20 1

    и по стоимости это не менее 30 т.грн

  • Nika_147 11 июня 2023, 10:26

    отписался юрист; до года почти не реально, если вирусное (включая ковид), точно не реально. Остальные случаи-возможно, с большими/меньшими сложностями.
    Если насильственная смерть (имеется в виду именно убийство, если есть виновный), то только через МВД, но тоже возможно.

  • Solojuli 11 июня 2023, 10:14 1

    А в чому його ховали. Може в старих речах?
    Я вірю тільки в свої сни.
    Я памʼятаю як після бабусеної смерті вона наснилась родичці нашій і у ві сні вона йшла забирати мого батька. Та звонить причитає ой сон поганий ой щось станеться з ним. На щастя вже 10 років пройшло, після сна. Заказували в церкві за упокой і ходили на кладовище.

  • zorya 11 июня 2023, 17:37 1

    Військових ховають в чому загинув,в основному
    На жаль ((
    Там деколи тіла вже в такому стані,що нааіиь при бажанні не перевдягнеш
    Знаю,що кладуть дехто просто новий одяг,але знову ж таки,найчастіше тіло привозять вже в закритій труні...

  • Alushka74 11 июня 2023, 10:37 3

    Заказати службу в храмі зв упокой душі,роздайте милостиню нужденним.

  • samsanty 11 июня 2023, 10:52 8

    Люди розповідали, що в таких випадках брали речі покійного і просили покласти в труну до іншої людини, кого ховали найближчим часом. Таким чином як вроді через іншого померлого передають їх на той світ.

  • 1 комментарий
  • Zauika998 11 июня 2023, 14:08 2

    Теж знаю таку ситуацію...
    Погибла молода дівчина, поховали батьки в одязі, але вона завжди снилася просила весільну сукню і сказала де будуть хоронити хлопця молодого, щоб ним передать... Батьки спочатку не вірили, але все так як вона у ві сні говорила... Вони все зробили і більше вже не сниться років 15...

  • optsale 11 июня 2023, 18:12 1

    Плюсуюсь. Теж таке знаю

  • Lemurchik 11 июня 2023, 23:00 1

    Мій дідусь помер у грудні (мені 14років було), ховали його в костюмі, через пару днів мені наснився сон, що він прийшов до мене у костюмі мокрому і каже: "Мені дуже холодно і ще я не можу читати, де мої окуляри?" Ми з ним по кімнаті шукали окуляри, знайшли за диваном . Розказала сон мамі і справді в нього було 2 пари окуляр, одні для читання, а одні для телевізора, для телевізора мама поставила йому, а ті, що для читання не могла знайти. Знайшли ми їх за диваном, там , де й у сні ми з дідусем знайшли. Потім мама просила, щоб теплий светр і окуляри поставили у гріб іншому покійникові, щоб він передав дідусеві. Більше він не снився мені ні разу.

  • Barbus_ 11 июня 2023, 11:04

    Це якійсь, мабудь, стандартний сон про одяг. І мені снився, і моїй тітці після смерті моєї мами. Типу сон, що людина хотіла саме такий одяг, а ви одягли інший.... Моя думка (якщо то не якісь там потусторонні явища), той хто хоронив чи якось має відношення до померлого підсвідомо передає бажання при житті померлого. Не наприклад, я знаю, що моя мама любила черне платья в крапинку, Але воно було вже зовсім застаре і ми поховали в новому одязі. І от мені і родичці снять сни, що ми такі погані, що не похоронили в тому, що любила людина, а в тому що нам захотілося...якось так. Бо сон про одяг - це якось прям стандартно .

  • 1 комментарий
  • Barbus_ 11 июня 2023, 11:13

    @Barbus_ Он зверху пишуть , взяти одяг, що хоче і прикопати рядом. І живому легше і мертвому, якщо там є якісь дії в тому сні потусторонні. Але, ми цього не робили. І більше снів таких з одягом не снилося.

  • Barbus_ 11 июня 2023, 11:20

    @Barbus_ Якщо будете прикопувати, то своїм знайомим скажіть це..Це на рівні, щоб люди емоційно заспокоїлись і спали без снів ьаких. Ну це моя думка.

  • Barbus_ 11 июня 2023, 11:22

    @Barbus_ А, там в труну просять класти іншому. Ні, у нас казали прикопати поряд з могилою.

  • babyzone 11 июня 2023, 11:06 2

    почему сразу не настояли на ДНК можно спросить? Какие у них отговорки?

  • Nothing 11 июня 2023, 13:02

    Мені одного разу наснилася покійнасусідська дівчина.Ніби прийшла до мене просити шкарпетки в'язані,теплі.Бо в неї дуже ноги мерзнуть,а мама їй шкарпеток не купляє.
    Я купила на ринку у бабусі в'язані шкарпетки і пішла до сусідів, і розповіла свій сон її мамі.Віддала їй ті шкарпетки.Вона сказала,що віддасть їх,як милостиню за покійну доньку,такій же по віку дівчині.
    Як там далі було незнаю.Але через півроку, рік сниться знову мені покійна дівчина сусідка і просить щоб я передала її мамі,щоб та більше не приносила їй нічого,як в гості йтиме.Бо в неї вже вдосталь і одягу,і їжі.Вона нівчому не нуждається.Чому ця дівчина снилася мені і переказувала через мене я не знаю.Ми не особо товаришували,тільки по сусідські перекидалися парою слів при зустрічі.
    Я б радила вам купити одяг,який любив ваш брат і віддати його,як милостиню чоловікові +- його віку.Чи принести на могилу брата і вже на кладовищі віддати якомусь чоловікові.

  • Zauika998 11 июня 2023, 14:04 11

    Не сильна в снах, але купіть одяг чи йому олюблений віддайте людям, які точно будуть носити!!! Ще ставте свічки в церкві, моліться за нього ... Не хоче воєнну форму, тому що не все що ми знаємо правда про війну!!! Наші хлопці страждають і погибають за жадність мажорів...

  • Maxsimm 11 июня 2023, 17:03 1

    Теж дивно, що не робили днк. В нашому місті був випадок, коли вже все підготували для поховання героя, тіло привезли, а перед самим похованням зʼясувалося, що тіло привезли не те.

  • optsale 11 июня 2023, 18:16

    Мамі снився так брат, що він постійно показує на спину, що спина брудна. І так на протязі року декілька раз, на цвинтар попасти не вдавалося, були певні причини. Лише цього року на проводи.. і як виявилось, пам'ятник почав розкришуватись.. якраз ззаду, тому я б повірила у сон.
    Щось він хоче сказати
    Передайте людині речі з покійником, замовте за упокій його душі службу.

  • Ylibka 11 июня 2023, 19:12

    Вы его вещи раздали?

  • Ylibka 11 июня 2023, 19:27

    Мы отца получается похоронили в новой обуви, но в той которую он не любил, тогда было множество проблем, и нам казалось это не так важно. И он мне приснился на улице босиком. Тогда дедушке из дома престарелых отдали его любимые туфли, и он мне босиком больше не снился.

  • Aria159 11 июня 2023, 19:44

    Сусід загиб у 2014, але був у статусі безвісти зниклого. Через декілька років розкопали могилу побратима, шукали рештки інших військових, по аналізах днк, в одній могилі було троє. Недавно в нашу область привезли не того хлопця в труні до хати. Все можу бути, перевірити можете тільки через ДНК. За сон нічого не скажу

  • SunInna 12 июня 2023, 09:31

    У знайомої коли померла бабуся, то через сон постійно просила окуляри в яких при житті читала. В церкві священник порадив домовитись і покласти в труну, передати через іншого померлого. Каже, що після цього бабуся не приходила у сні і вже не просила. Може це на підсвідомості, а може справді щось є. Сходіть до церкви, поспілкуйтесь про сон з священником.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб