Відпарювач. Відгуки

Доброго дня.

Дівчата, шукаю реальні відгуки за відпарювач. Є в когось такий чи інша модель RZTK?

Ціна дуже приваблива, відгуків на сайті  багато і хороші,  але розумію, що Розетка сама собі їх може написати на свою модель)

 


Теги: отпариватель

8 комментариев

  • Katia_K1 24 апреля 2023, 14:12

    Н знаю як зараз, а раніше за відгук на rztk давали 100грн, тому їх так багато. Відпарювача не має, але цієї марки є бутербродниця, купувала 2 роки тому за 300-400грн, я задоволена

  • samsanty 24 апреля 2023, 15:38

    В мене рзтк шуруповерт , то теж за свої гроші навіть краще, ніж очікувалось, для побутових потреб.

  • IraLr 24 апреля 2023, 20:56

    в мене їх кавомолка, то така умничка, дуже якісно перетирає.

  • Valia 24 апреля 2023, 15:20

    В мене є відпарювач, але не рзтк. Бюджетна модель. Є нюанси. По-перше, родичка працювала в ательє, побачила мій сказала, що він дуже слабкий, у них в ательє струмінь пару реально потужний, а мій ледь пихтить. Тому я відразу зрозуміла, що бюджетні побутові моделі це іграшка. Легкі речі, по типу сорочки відпарювати ним не виходить, куртки ще більш менш. Ненавиджу гладити тюлі і штори, думала відпарювач буде моїм спасінням. Але це виявився такий довгий процес, що вже простіше праскою на столі. Тим більше, що відпарювати тюлі мені доводилось з відкритим вікном, бо процес затягувався і в кімнаті вже була майже сауна, чоловік кричав, що згорить вся техніка. Ще ним зручно було розпарювати штучні квіти перед проводами, які я купувала оптом і ділила між родичами. Але зараз це вже не актуально. А ще я використовувала звичайну криничну воду, яка давала осад і він почав підглючувати і зрештою перестав нормально працювати, хоча я ним користувалась мало.

  • samsanty 24 апреля 2023, 15:41

    подруга колись купила дорогий відпарювач за 6тис грн років 7-8 тому, щоб відпарювати штори. І з ним щось теж не задалось, теж слабо парив, і вода протікала. Вона його потом здала назад.

  • Комментарий удалён

  • Kaspiya 24 апреля 2023, 19:46

    Не беріть цей, якщо він буде використовуватися на постійній основі, не раджу, тому що в нього м'який шланг, він постійно буде заломлюватися, то такий геморой, що плюватися будете. З не дуже дорогих можу порадити Lexical. Єдине, що старайтеся заливати очищену воду, інакше буде накип, все окислиться і він здохне. Це стосується всіх відпарювачів.

  • Kaspiya 24 апреля 2023, 19:48

    Картинка
  • Kaspiya 24 апреля 2023, 19:48

    Ось зі знижкою на промі є.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб