Хто з голлівудських зірок вирішив вивчити українську? | Неймовірна правда про зірок 2023

 

4 комментария

  • panya 29 марта 2023, 21:18 1

    Дякую, подивилася. Маю надію, що і в Україні, всі хто тут живе, потягнеться до нашої співучої мови.

  • Esteer 30 марта 2023, 11:10 3

    Скажу честно не считаю людей которых вывезли в детском возрасте украинцами,смена ментальности,страны,языка..Например ,какая же Мила Йовович украинка?Всю жизнь прожив в USA.Или балетмейстер Барышников с Риги,тоже всю жизнь в USa,уже ничего с родиной не связывает.

  • Ta_ta 30 марта 2023, 18:16 4

    Их вывезли из детского дома и отдали в чужие местные семьи? Нет. Они дома так же слышали родную речь, если привычные блюда, читали книги на родном языке. Квитка Цисик шикарно пела украинские песни. Так как это их ничего с Родиной не связывает? Конечно, есть люди, которые уехали и забыли откуда и кто они. Но это просто люди такие - как говорят "без Родины и знамени". А есть те, кто помнит своих предков, чтит культуру, язык и историю своего рода.

  • Solod_ka 5 апреля 2023, 03:55

    Було колись інтерв'ю з Мілою Йовович. У мирний час, задовго до 24 лютого 2022 року. У розмові хтось з інтерв'юєрів мимохідь назвав її росіянкою задаючи своє питання про щось абсолютно інше(не політичне, не пов'язане з її корінням і т.д.) На що вона загострила увагу і поправила його, сказавши, що вона Українка.
    Додавши, що росіяни з українцями різні. Українці - вільна нація. І лише потім відповіла на питання.
    П. С. : Я розумію, що воно зараз може агресивно звучати, але з її вуст це було зовсім не агресивно, не різко, але чітко. Повторюсь - це ще було задовго до війни, коли бути українцем не було "модним".
    Але їй, незважаючи на те, що вона давно не живе в Україні, було важливо, все-одно, уточнити.
    На відміну від тієї ж Міли Куніс, яка в інтерв'ю часто казала, що вона із росії, тому що "довго пояснювати про Україну". Я її також не звинувачую, вона тут майже не жила також, але ось по ній дуже відчувається, вона ментально - американка. А Йовович - ментально українка все одно

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб