Викладач танців.

Маю таку ситуацію: повела дитину на танці,щоб була хоч якась активность,так як навчання зараз онлайн, спілкування мало та і енергію особливо нема куди дівати.

Перший пробний урок пройшов і мала мені аж вдома пожалілась,що вчитель вимагала від неї шпагат,кричала що в неї не виходить.

Я взяла це на замітку і на наступному уроці сказала вчителю,щоб не вимагала від дитини відразу якихось навичок ,так як це не зовсім нормально.Я розумію,що ж група ,яка ходить з вересня і їм легше,а моя дитина прийшла тільки що.Тим паче вчитель сама згодилася прийняти нас посеред року.

Вчитель тоді з'їхала,що вона не кричала,це в неї командний тон такий і що не вимагає відразу всього і якось зам'яла моє зауваження хіхі хаха.

І ось вчора моя дитина знову жаліється, що вчителька ображала на уроці подругу, кричала,а та плакала ( до слова,та дівчинка туди ходить з вересня,але характер в неї такий,що терпить все і мамі мало розказує коли ображають).

Тоді моя мала про себе сказала,що вчитель різко схопила її за руку , і відставила в сторону,типу щоб не балувалась з подругою,хоча як каже моя дитина,вони просто розмовляли.

Також якось дивно мені ,що в туалет під час уроку не можна,навіть якщо дуже хочеш.Почухати ніс,руку,око коли танцюєш також не можна.

Звісно, ходити після такого ми туди не будемо і я буду мати розмову з тим вчителем про недопустимість хватання за рук і так далі.

Але якось дивуюсь іншим,багато наших знайомих водять туди дітей, батьки від тієї вчительки в захваті.

Чи це я якась неправильна чи як? Для мене не ок, коли не можна в туалет вийти, коли на тебе кричать,якщо щось не виходить, хватають за руки грубо...

Ми ходили в першому класі на айкідо, то також довелося звідти піти, бо крім викачування грошей на кожному кроці за все що тільки можна і не можна, вчитель дозволяв собі обзивати дітей,давати хлопцям підзатильники, заставляти прибирати весь зал ( хоча в залі до часу айкідо пів школи займається фізкультурою, а ці діти мали прибирати за всіма). І дивує те,що мало хто з дітей про це розказує батькам, чи бояться чи вважають також це нормою.І навіть коли на айкідо я підняла це питання,батьки сказали,що це ок,це дисципліна і виховання тренера....

Я типу не прошу мою дитину цілувати в одне місце,а просто виконувати свою роботу,за яку я плачу гроші і не переходити межу.

Але якось дивуюсь ,що ще досі покарання вважається нормою в вихованні і навіть в гуртках.

246 комментариев

  • Lena4114 4 марта 2023, 19:52

    Скільки вашій дитині?

  • 29 комментариев
  • Rita_Rita 5 марта 2023, 10:48

    @Lena4114 Моя слабинку дала на днях, видно втомилась, ревіла що не поїде, а потім діда заставила чекати під будівлею 40 хв, їй захотілось відпрацювати новий рух в танці, вони найшли пустий зал, і поки там не почалось нове заняття двоє наших дітей там з колонкою танцювали
    А дід бідолаха любить безмежно, чекав :joy:

  • Rita_Rita 5 марта 2023, 10:48

    @Lena4114 Однозначно з вашою думкою погоджуюсь

  • Um_ka 5 марта 2023, 11:32

    @AlenaShudrenko Згодна, ми самі дивуємося і радіємо, що обійшлося. Але реально в ті хвилини було не до сміху.

  • Irin4ik 4 марта 2023, 20:42

    Еще момент-все дети по-разному воспринимают замечания. Вот моя,например, очень болезненно относится к крику (хотя кричат не на нее). Был момент с преподавателем по фоно, якобы, она по рукам била. я опросила учеников старших, они такого не замечали. Думаю, моя просто немного близко к сердцу все принимает. Там,где остальные не обратят внимания, моя начнет преувеличивать.

  • 4 комментария
  • Apriori 5 марта 2023, 01:09

    @Lena4114 я теж багато чого не забула з дитинства. Ні "першу курву-вчительку", ні вчительку музики, ні маминих порівнять мене і сестри і ще багато чого. Бо таке я злопам"ятне стерво.

  • Lena4114 5 марта 2023, 01:17

    @Apriori :joy::joy::joy: То у вас просто пм'ять гарна)

  • Rita_Rita 5 марта 2023, 10:29

    @Apriori О, в мене однокласниця так
    Ми всі класуху першу, про ту, що прийшла до нас потім на заміну і не згадуємо наче її не було...так от, згадуємо з любов'ю
    А моя подруга як згадує її, то її аж трясе, каже, що із за неї навіть школу згадувати не хоче

  • Malinka_orijinal 4 марта 2023, 20:48 8

    Мої діти почали ходити на дзюдо, коли дочці було 8, сину 5. То їх тренер і поясом лупив, як недопрацьовували і рахітами всіх підряд називав і це не зі зла. І діти і батьки його обожнювали. Вже давно в інших клубах займаються, а до того в гості їздять і згадують з вдячністю. При чому діти в мене емоційно чуттєві, не чурбани. Просто я там за дверима завжди була і знаю, що то дисципліна і метод, а не зневага і знущання.
    Про туалет - це також дисципліна. Бо дитина в 7 років має розуміти, що треба сходити перед уроком. Раптом що, вчитель буде відповідати. В нас таких малих за руку водять до туалету. Але це треба мати помічника.

  • 11 комментариев
  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 23:48

    @Elena_St Може і так)

  • Комментарий удалён

  • AlenaShudrenko 5 марта 2023, 08:45

    @Elena_St Незнаю про кого, я не дуже розбираюсь в гуру музики,але успішна відома людина - це картинка,яку бачить світ.А що в людини в душі, незнає ніхто

  • Liska_Kiska 4 марта 2023, 20:50 3

    #вчительхореографії Поведінка тренера не нормальна.обов'язково поговоріть,перед тим як піти.Так,нажаль,більшість батьків влаштовує таке (Ви б бачили що з гімнастками маленькими роблять фізично,як їх принижують морально,то мені самій погано ставало,а батьки мовчки сиділи за дверима...). Добре,коли колективи роблять 2 групи-концертну та оздоровчу, де батьки мають змогу обрати згідно з цілями дитини (батьків), підібрати фізичне навантаження.

  • 8 комментариев
  • AlenaShudrenko 5 марта 2023, 08:45

    @Liska_Kiska О,це ж навіть вчора чи позавчора ця історія вспливла,я в телеграмі читала

  • Apriori 5 марта 2023, 20:25

    @Liska_Kiska так ото ж, на росії схожа історія була у спеціалізованій художній школі. Це дуже страшно, що дорослі так безкарно можуть користуватися дітьми, а батьки ще їм потім і дякують. Та і самі діти виростають і виправдовують гвалтівникиі, типу "ашотакова?! ну помазав за груди, ну заліз у трусики, але ж який вчитель! Який вчитель" (читай : можно і потерпіти - не облізеш!)

  • Liska_Kiska 5 марта 2023, 20:31

    @Apriori почитати відповіді тільки в цій темі.Цього достатьо,щоб зрозуміти чому безкарно користуються...........

  • Tanyssshhhka 4 марта 2023, 21:28 2

    Я займалася танцями і фігурним катанням -нам і за вагу казали, і за запізнення, до туалету нас доречі також привчали ходити До ,але якщо вже зовсім треба то відпускали .
    За себе скажу - бувало плакала , але я виросла з любов'ю до спорту, правильного харчування і без комплексів бо мені залітало по факту так сказати ( за наїдені бока влітку , за смішки і тд ).
    Щодо занять футболом чи бойовим мистецтвом то там завжди такі методи , жорсткуваті .
    Мій мч наразі займається мма , так їх тренер і їм може дати підзатильника .
    Добре б було дивитися по ситуації вживу , коли це зауваження по ділу коли дитина некерована наприклад , або це вже тренер за берега так би мовити виходить .

  • 14 комментариев
  • Rita_Rita 6 марта 2023, 23:16 2

    @Katusha Не дивно та такі люди, а тим радше діти відмінюються швидко
    І до речі бувають випадки, що дитина і ходила б ...але мама там просто не витримує морально
    У нас головна тренер молоденька, мені її чесно кажучи шкода
    Особливо перед концертом
    А концерт на вулиці?
    А що якщо їм холодно буде?
    А моя в останньому ряду?
    А я знаю, що партнерка наша хворіла, як вона може виступати, а її партнер ні?
    А так не чесно?
    А чого їх місцями поміняли?
    А чого мій не зі своєю партнеркою танцює?
    А переставте дитину, бо її там не видно?
    Атим дівчатам такі сукні пасують, а моїй ні!
    А так не чесно......
    І мільйон таких незрозумілих претензій

  • Rita_Rita 6 марта 2023, 23:30

    @Katusha Я прийшла на 2 курсі університету типу займатись для себе
    Там слава ходила про дуже сильну групу дорослих котрі їздили по змаганнях, і тренера в якої супер важкі заняття, вони займались відразу після групи в якій я займала
    Я лице цеглиною й пішла до них ще й подругу за собою потягнула
    Я бачила як вони мене не хочуть там сприймати, і не тому, що я не така, а тому, що до них часто так приходять і не витримують
    Але мені вдалось якось через трохи одномоментно втягнутим в цей колектив
    Ходила я туди більше 10 років, інколи додатково в інші місця, аж до народження дочки
    Я була на змаганнях, фестивалях і чемпіонаті України але вікова категорія дозволяла брати участь лише в показових виступах
    Але той момент коли так дітвора, яка в спорті з самого пуп'янка шаленіє і захоплюється тобою...бляха це реально круто...я думала в мене від емоцій серце випригне
    Зараз я інколи з таким же завмиранням серця слідкую за своєю дитиною, вона мені такою впевненою, такою красивою здається....а вдома каже: "мама, ти не представляєш, я думала моє серце випригне з грудей"
    Бляха ...не можу
    В мене мурахи по тілу йдуть
    Чоловік мій лише в 30 з гаком перестав грати фубзал за різні підприємства
    У нас кожного року проводять цілу зиму чемпіонати з футзалу між організаціями та п-вами
    Та і до карантину кожного року їздили, чоловік брав участь в змаганнях в Карпатах зі швидкісного спуску з гір, він правда великих місць ніколи не хватав, але йому було важливо саме взяти участь

  • Rita_Rita 6 марта 2023, 23:32 1

    @Rita_Rita Спорт це круто, головне найти свого тренера, та свій вид спорту

  • Catlen 4 марта 2023, 21:29

    Моя мала ходила в басейн. Мовчки, потім її прорвало, що ходити не буде, тренер кричить і топить її. Ледве заспокоїла. Як раз змінювався розклад, і перевела її до тренера жінки. Все, життя налагодилось.Вона теж строга, але діти її обожнюють.
    Е

  • 2 комментария
  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 21:40 4

    Топить? Це вибачте п****ц

  • Catlen 4 марта 2023, 22:05

    @AlenaShudrenko Ні, не говорила. Топить-це він іі ниряти вчив. І другі діти ходять нормально до нього. Але я просто знаю свою малу, вона навіть маленьке зауваження сприймає дуже болісно.

  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 22:16

    @Catlen Його провтик,що не навчив собі довіряти.Адже коли вчать плавати,дуже важливо довіряти людині,яка тебе вчить.А якщо дитина була впевнена ,що її топлять,то про довіру мови не було.Але добре,що вчасно перевели до іншого тренера ,поки це не вилізло в якусь психологічну проблему.

  • Wild_fairy 4 марта 2023, 21:45 5

    Я все дитинство ходила на якісь гуртки і секції. Спорт завжди жорсткий, це не розвага, особливо якщо йдеться дійсно про спорт з претензією на великий спорт. Коли кінним займалася, то і з конями бігали на рівні, і стайню від гівна чистили. Але найжорсткіше було на гімнастиці, отам муштра, дівчата в сльозах на шпагаті сидять, а тренер зверху насідає і оре : "терпи". І так у великому спорті усюди, там дисципліна залізна і ніяких нюней. Мій малий ходив на ушу і на плавання, то на плаванні тренер такий командний тон мав так орав на весь басейн, що ніхто не міг зхалтурити, плавали як заводні. Гадаю, кожен окремий випадок має оцінюватися окремо. Є і тренера і вчителі, які підвищують голос, але це не зневага, не жорстокість, це "щоб бути почутим", сама бачила таких педагогів і вони хороші і добрі люди і діти їх люблять попри крик. А є тихенько падли, які чудово маніпулюють і дітьми і батьками і все так обставлять, що дитина сама себе почуває винною і вдома мовчок, бо ж "сама винувата". Ось ці страшні

  • 3 комментария
  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 22:08

    @Kowwka Ото мабуть і ми обійдемося без танців,зате в спокої і без образ

  • Kowwka 4 марта 2023, 22:12

    @AlenaShudrenko Пошукайте більш лояльного тренера. Якщо дитина хоче.
    Мої один місяць, ще на початку, ходили в інший колектив. А там жінка ( біля 60 років), старої системи, закладки. Хлопці активні- ми з нею не порозумілись. І пішли до іншого колективу - перший рік діти з охотою бігли на заняття.
    То може це просто не ваш тренер?

  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 22:21

    @Kowwka Поки не хоче категорично.Може коли емоції вляжуться,то пошукаємо щось інше

  • Gayka_ 4 марта 2023, 22:08

    У сина тренер з танців за що мені подобається, що немає оцієї тупої дресури ( інакше не скажеш). Так може підвищити голос, але це для того щоб зрозуміли що тон змінився і треба припинити баловство і працювати. Ніяких Боже збав, підзатильників, по спині ударів і тд. Якщо бачить, що втомився, немає настрою чи от просто не твій день, то завжди тренування підкоректує і уточнить у мене що сьогодні сталось з дитиною. Дійсно діти його люблять.

  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 22:17 2

    Боже,нарешті серед багатьох коментарів я прочитала ,що в вас адекватних вчитель.Це мабуть якась фантастика знайти таку людину.

  • Kowwka 4 марта 2023, 22:18 1

    У нас друга тренер на танцях така була

  • Apriori 5 марта 2023, 00:59

    @AlenaShudrenko у молодшої дитини такі ж тренери. В нас спортивні танці. Це заняття по 2 години : година акробатика, година хореографія. На заняттях можна бути присутнім. Донці подобається, особливо змагання, коли гарні костьми ,і це все. Особливо медалі :))) Теж ніколи б не дозволила штурхати і принижувати.

  • yulya3012 4 марта 2023, 22:08 5

    Раніше,коли було усе безоплатно,тоді усі терпіли ....
    Зараз,я сплачую послуги і вважаю ,що маю право пояснити вчителю як НЕ треба поводитися з моєю дитиною...

  • 8 комментариев
  • yulya3012 4 марта 2023, 23:53

    @yulya3012 Набрати- наорати,накричати...

  • Rita_Rita 5 марта 2023, 23:21

    @yulya3012 У нас в садку прощаються з тими хто кричить легко і швидко, мали таку няню, завідуюча попросила написати заяву, а та вмовляти почала, завідуюча у відповідь дала зрозуміти, що ще одне зауваження і піде по статті
    Скрізь є рамки, які не дозволено переходити

  • Rita_Rita 5 марта 2023, 23:22

    @Rita_Rita Хочу сказати, що навіть не з подачі батьків звільняють, а самі стараються обирати такий колектив з яким проблем таких не буде, тільки ж не у всіх на лобі написано, що він за фрукт

  • Azalia 4 марта 2023, 22:16 1

    Моя ходила и на танцы и на прыжки в воду до войны.
    Намного сложнее прыжки в воду, т.к. сплрт профессиональный. Она пришла в группу , где дети уже занимались 1.5 - 2 года , 5 дней в неделю по 2- 3 часа. Понимаете , как она отставала ? Брали ее не очень охотно, так как было почти 9 лет, а заниматься лучше с 6-7 .
    Никто с ней не церемонился - такой же темп , как у всех, такие же упражнения на суше и на батуте, только в воде , конечно, ниже высота.
    За 6 месяцев дочка уже была на равных почти со всеми девочками , опережали толькт мальчишки. Так что методика себя оправдала.
    Тренер - замечательная !
    Мой совет : искать своего тренера !

  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 23:09

    Дякую за відповідь

  • SVET333 4 марта 2023, 22:16 1

    Робіть зауваження!! Не розуміє, то поставили на місце-забрали дитину і до побачення..
    Ще за мої гроші щоб кричали і не поважали моїх дітей, та ні - вибачте..

  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 23:09

    Дякую за відповідь

  • Nataly 4 марта 2023, 22:26 5

    З нашого досвіду нам траплявся не приємний тренер з бальних танців, дочка жалілася що кричить. Мені важливі не спортивні результати, а рух і задоволення, припинили ходити до нього. Розмовляти і вимагати тренера змінюватись не вважаю правильним, ми можемо обирати, ходити туди, де подобається.

  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 23:10

    Дякую за відповідь.Я солідарна з вами.

  • Snezhka22081992 4 марта 2023, 23:03 2

    В мене доця ходила на танці,тренер наша вона не кричала ,але голосно розмовляла з ними,в неї дисципліна була на висоті.Інколи діти виходили плакали бо коли робили їм розтяжки то це боляче,але результат завжди був.

  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 23:14

    Дякую за відповідь

  • GlamKid 4 марта 2023, 23:07 2

    Не люблю таких неадекватів, тільки раз трапилась саме на новому місці як впо, я тут тему створювала. Я б на неї ще пожалілась, бо такі країв не знають, йдуть далі. Дуже співчуваю. Спробуйте переключити дитину на позитив, вдома потанцюйте. Розумію, як важко при дистанційці, у чужому місті

  • AlenaShudrenko 4 марта 2023, 23:14

    Дякую за відповідь

  • Oceanlover 4 марта 2023, 23:57 6

    "У вашої дитини, здається, зламана психіка. - Зате як гарно вона танцює!" Ви нормальна, а такі тренери і викладачі - ні.

  • AlenaShudrenko 5 марта 2023, 00:03

    Дякую

  • Katusha 5 марта 2023, 00:12 2

    Спорт -це жорсткість, дисципліна, зі свого дитинства не пам'ятаю жодного " м'якого" тренера, ніхто нікому соплі не витирав. Погано пробіг 3 км- біжи ще 2 " штрафних", там все через біль. І якщо діти не слухають тренера, то це може привести до великої біди. Спорт мені багато чого дав, але дитину свою віддала на музику) .

  • AlenaShudrenko 5 марта 2023, 00:24

    Ну це зрозуміло.Тут допис саме не про те.
    Тут більше про доречність чи недоречність тілесного покарання , приниження криками.
    Якщо тренер говорить на повишеному тоні,щоб його чули,але при цьому він нікого не принижує ,то це адекватно.
    Якщо тренер обзиває і думає,що цим він заробить повагу і дисципліну,то це не про професіоналізм, а про мабуть, вдоволення свого его за рахунок інших,більш слабших і менших,які тобі у відповідь особливо нічого не скажуть.
    Коли тренер дає тобі в нагрузку пробігти ще дистанцію,якщо погано пробіг чи ще зробити якусь вправу чи поприсідати за баловство,то це прийнятно.
    А коли тренер б'є,штовхає,хапає за руки....то це знову ж таки про те, що я писала вище.Що він цим хоче показати? Що він сильніший?Що його треба боятись?ну добре,показав,що далі...
    І це на жаль , стосується не тільки спорту,це стосується всіх занять.Я просто висвітлила свою ситуацію , з боку танців.
    А ще скільки таких історій, і багато в чому,що саме жаль,що батьки це підтримують.

  • Katusha 5 марта 2023, 08:32 5

    @AlenaShudrenko Я чемпіонкою не стала) але все моє дитинство-це спорт, туди всі йдуть, але уже лишаються тільки ті, кому він необхідний. Дуже важко примусити дитину робити більше ніж вона хоче/може і спершу її таки " ламають через коліно", я добре пам'ятаю розминку з волейболу, це коли 10-12років, а тобі зі всієї дурі подає м'яч кремезний чоловік і ввечері ти лягаєш спати з синіми до ліктів руками, кричали на тебе чи ні- байдуже, бо це не про відчуття, ти вчишся не відчувати болю. Батьки часто дивляться на фінальну картинку бальних танців, чи балету і бачать як все красиво, вони чомусь навіть не уявляють скільки ця дитина разів впала і переступивши через себе піднялася.Повторюся , свою дитину не віддала в спорт, бо вона має інший характер- більш вразлива, творча. В моєму житті всі тренери були авторитетами, з батьками я ніколи не обговорювала їх поведінку, бо батьки були проти спорту і туди я пішла сама, вони з місцевої газети дізналися, що я отримала перемогу на змаганнях, хоча були впевнені, що після уроків відвідую кружок вишивки))).

  • Nata91 5 марта 2023, 01:27 4

    Це так добре що дитина може Вам поскаржитися, захистити себе, а не замовчувати, що, на жаль, багато діток роблять! Я дивуюсь, що багато тут це сприймає це як нормальну поведінку тренера, який працює на результат! По досвіду скажу, що за кордоном в більшості країн не дай Бог якийсь вчитель/тренер таке собі дозволить - вплоть до тюрми може дійти((Я досі, наприклад, не можу забути деяких вчителів, що в школі (а в мене була найкраща в місті), що в університеті, і жалкую що не було сміливості як мінімум розказати мамі , як максимум- поскаржитися вище (не той характер був).

  • AlenaShudrenko 5 марта 2023, 08:51 5

    Дякую.Так,слава богу,поки такий вік, незнаю як далі буде,що все розкаже і навіть про інших,кого ображали,як і скільки.
    Мені дуже подобається підхід за кордоном,але ,навіть судячи з коментарів, до того рівня нам ще йти дуже багато років.Зоча українці давно вивчили модні слова як булінг,сексизм,ейджизм і так далі,і вдало ними апелюють,але то одного місця,поки є багато отаких ситуацій.

  • Nata91 5 марта 2023, 15:29

    @AlenaShudrenko Ви все правильно робите! Ще й платите немалі кошти. Дитина у вас одна, і хто його знає як на ній відобразиться потім таке ставлення. Одного може зламати, іншого навпаки загартувати, але для чого експериментувати? Я впевнена, що є достойні тренери, які як мінімум поважають дитину як особистість.

  • Lynxx 5 марта 2023, 08:15 10

    Як на мене, результати через біль і ламання психіки дитини - це велика дурість.
    Оце все - "треба терпіти, треба дісципліна, жорсткий тренер, зате медалі"..
    За кордоном я бачу геть інший підхід. І результати по факту не гірші, і діти щасливі.

  • 27 комментариев
  • Rita_Rita 7 марта 2023, 10:19 3

    @Kaseta Тоді моя мала про себе сказала,що вчитель різко схопила її за руку , і відставила в сторону,типу щоб не балувалась з подругою,хоча як каже моя дитина,вони просто розмовляли.
    .
    В саме даній ситуації, перед тим як робити висновки про шарпаня було б цікаво послухати ще хоча що дві дитини які там були присутні
    Бо я оте балувалась і просто дитина розмовляла пройшла за два роки, я знаю як неймовірно слухняні і любимі діти ведуть себе, вважаючи що їм усе дозволено
    За 4,5 роки я бачила і чула різне, тому маю право сумніватись

  • Rita_Rita 7 марта 2023, 10:24 2

    @Rita_Rita Перший абзац це вирваний абзац із тексту
    .
    До слова, мені тренер розповідає, що моя дитина не дозволяє посеред танцю кофту зняти, чекає момент перерви в танці і тоді роздягається
    Мови про нереагування на тренера взагалі не йде
    І так, є ті хто розмовляє, балується, до них діти відносяться як до тих, хто зриває урок
    Того хто прийшов тренуватись, треба також поважати, чомусь ніхто не говорить про те, що дитині яка прийшла серед року потрібно було наперед пояснити мамі, раз у неї такі довірливі і геть чудові стосунки, що іншим заважати не потрібно

  • Rita_Rita 7 марта 2023, 10:27 5

    @Kaseta А взагалі фіг його знає, де ви знаходите отих невмінЯємих тренерів
    Я бачу бачила тьму тренерів і вихователів в будинку молоді, ми по 2 години там дітей свої чекали, і я не помічала отих недотренерів про яких тут пишуть
    Я згодна, що можливо такі є
    Але допускаю, що інколи мами приводять і вимагають" кружитє маєго ребенка, кружитє" а ж вам гроші плачу, і ви зобов'язані

  • Al4onok 5 марта 2023, 08:49

    Поэтому дочка моя ходила с 3-х лет только к мужчинам -хореографам, в прошлом году наш преподаватель уехал в другой город и пришла девушка, она единственная к кому мой ребенок ходит с удовольствием, сколько раз было на пробных у женщин- все мегеры какие-то обозленные, орут как резанные, в потом рассказывают ,что так поддерживают дисциплину,хотя просто по-другому не умеют. Я когда наблюдала и слушала как наши хореографы-мужчины (сначала на бальных танцах , а потом перешла на контемп и там тоже парень вел)общаются с детьми и как дети с открытыми ртами их слушают и слушаются, то я думала о том, что и мне стоит у них поучиться такому отношению с детьми. Ищите своего и обязательно найдете.

  • AlenaShudrenko 5 марта 2023, 09:00 3

    Не хочу зараз ділити за статевими ознаками,але якось навіть і в моєму житті ,навіть на роботі складалося так,що мужчини більш адекватні,ніколи не було ніяких конфліктів.З жінками це капець, особливо коли вони в 1,5-2 раза старші.Перед тим як вирішити багато питань треба виоратися,виматюкатися...не з усіма так було,але з більшістю ( додам ,я працювала як представник від певної фірми з торговими мережами).
    І от мені дивно чому так,) не хочу нікого образити,але дійсно в нас жінки якісь злі на весь світ.)
    Хоч би самою не стати такою років через 10) свят свят

  • Apriori 5 марта 2023, 20:41

    @AlenaShudrenko Згідна про чоловіків, а про жінок: може тому, що чоловік відробив, прийшов до дому і фаберже на дивані чуха, а жінці: наготов, обстирай, дітьми позаймайся, а ставляться на тій же роботі до неї в рази прискіпливіше. Я не виправдовую таких мегер, але ось приклад: мою сестру кинув чоловік, коли дитині було 1,3г. Вона вимушена була виходити на роботу. На якій працювала до декрету, т.т. її знали як спеціаліста і людину, так от і навіть там її запитали: а з ким буде дитина? а хто буде з дитиною на лікарняному. І тільки після того, як вона запевнила, що мала дитина взагалі не буде впливати на роботу її взяли назад. (з дитиною сиділа бабуся)

  • Justyna 5 марта 2023, 08:57 2

    Впевнена, до і тут багать батьків захищатимуть такого тренера, бо вважають, що спорт жорсткий і схиблені на результатах, такі кричать на своїх дітей і обзивають не гірше тренера. Також з цим зіткнулась. Звичайно, свою дитину звідти забрала, це був не один гурток. Свій гурток ми так і не знайшли, зараз через війну не шукаємо, знайдемо пізніше, не страшно.

  • AlenaShudrenko 5 марта 2023, 09:03 1

    Ну от і ми з айкідо пішли через цю причину і через вибивання грошей на кожному кроці,тут так само( але добре,що пішли тільки 2 уроки).
    Єдине куди давно ходимо,- це англійська мова,але там без питань до вчителя.Тому що вона адекватна і відноситься до всіх нормально,хоча там також група 8-9 чоловік і буває і балуються на уроці,і розмовляють і не розуміють відразу матеріал,але ніхто ніколи не б'є і не принижує.

  • Solartail 5 марта 2023, 09:47 2

    І правильно зробили

1 2 3
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб