Help,золотистий стафілокок

Підкажіть будь- ляска ,хто стикався з цією хворобою,чим лікували і чи потрібно лікувати?Ситуація така,донька восени захворіла,тоді нам в місцевій поіклінікі зробили не вірно аналізи ,виявили стрептокок ,але потім ми перездали в декількох клініках ще раз і результат був негативний.Але щоб точно впевнитись ,здали ще мазки з горла і носа ,стрептокок не виявили,але виявили золотиститий стафілокок в горлі 10*5 і ніс 10*3 .Лор нам назначив лікування ,розсмактувать бактобліс 3 міс і в ніс мазь бактробан,ще пшикали в ніс і горло хлорфіліпт,лор його не назначав,це я  в інтернеті прочитала ,що допомогає і  в результатах аналізу,було написано ,що до нього стафілокок чутливий.Ми перездали мазки через 3міс і такі результати горло 10*3 і ніс 10*3,тобто в горлі знизився,а на ніс ніяк не вплинуло.Читаю в інтернеті і наш педіатр каже ,що такі показники в межах норми і лікувати не треба ,до лора записна на наступному тижні ,але хочу  ще послухати поради .І ще ,чи може стафілокок викликати пееоральний дерматит .Бо в доньки він періодично з'являється( але донька з дитинства алергік) ,а лор мені нічого чіткого не сказав з цього приводу .

Темы: Хники


Теги: золотистый стафилокок

26 комментариев

  • R9bina 23 февраля 2023, 18:10

    Це умовнопатогенний м.о, раніше їх постійно лікували, толку мало, як розумієте, зараз сучасні лікарі не "лікують" такого типу м.о. Потрібно імунітетом займатись і т.д.

  • ulvina 23 февраля 2023, 18:36

    Нам педіатр говорить,що була на конференції і там говорили,що в не великих показниках він навіть корисний ,бо вбиває якісь інші інфекції ,тож я вже заплуталась,лор лікує ,педіатр каже не треба )

  • R9bina 23 февраля 2023, 19:35 1

    @ulvina Умовнопатогенний на то і є, що займають нішу, цей задавите, інший такий самий умовний прийде, їх багато, будете по колу ходити. Згачний час та гроші лише, ще й антибіотиками мікрофлору попсуєте.

  • Elya803 23 февраля 2023, 18:11 1

    Хлорофилипт очень хорошее средство!

  • ulvina 23 февраля 2023, 18:37

    Спасибо

  • Wild_fairy 23 февраля 2023, 18:25

    Він є у багатьох, в таких титрах і без симптоматики не лікують. А ось від педагогів вимагають, щоб його взагалі не було, що практично неможливо, бо лікуєшся місяць, на тебе дитя один раз чхнуло і все. Ліків мені не допомагали взагалі, допоміг тільки тубус кварц. Та й то, через півроку все було як до лікування

  • ulvina 23 февраля 2023, 18:34

    О,дякую ,я якраз за нього теж подумала,бо мені його в дитинстві часто призначала і донька коли менша була їздили в санаторії і там проходили курс .А ви робили в фіз.кабінеті чи купували домашній апарат?

  • Wild_fairy 23 февраля 2023, 19:35

    @ulvina Не купувала, ходила до них

  • evita 23 февраля 2023, 18:37

    при вагітності в мене висіяли в носі були, іифр не пам'ятаю, але призначали робити бинтові тампони для носа, мочити в хлорофіліпт, втикати в одну ніздрю і ходити так 10 хвилин, потім в іншу так само, так тиждень. Чи допомгло не знаю, аналізів не перездавала.

  • Комментарий удалён

  • ulvina 23 февраля 2023, 18:41

    Дякую ,у доньки крім того що аналіз позитивний симптомів особливо немає,так інколи горло червоне,а інколи ніс закладений,але не частіше ніж у інших дітей

  • Комментарий удалён

  • Katusha 23 февраля 2023, 19:12

    Приємного мало, ангіни все життя, я вже краще будь-якого лікаря можу прибрати гній з горла ложкою))) я приймала багато антибіотиків, але вони можуть загнати його тільки в сплячий режим, десь імунітет послабився і все по кругу, зараз антибіотики не приймаю, можу використати місцево хлорофіліпт або люголь

  • babyzone 23 февраля 2023, 20:11

    Когда то в детстве болела гнойной ангиной, врач старичок советовал полоскать бурячным соком с столовым уксусом (дозировки не знаю, чтобы чувствовался), говорил лучшее средство даже при гнойной ангине. А вообще ангина - это показатель иммунитета.

  • sneguro4ka 24 февраля 2023, 13:31

    Така сама біда буда, тільки тонзіліт-безкінечно, антибіотики вже колола, бо в таблетках не приймав організм. Здала мазок-в носі зол. стафілокок. Пішла в "Зелену аптеку" (це аптека Наталії Земної), показала аналізи, мені підібрали краплі трьох видів, пропила пару місяців. Тепер можу воду пити з холодильника. А раніше навіть руки мила тільки теплою водою. На роботі гріла, наливала в плашечку і йшла до туалету((( Приймати, правда, забарно, 3 рази на день, за 30 хв. до їжі. Але воно того варте!

  • maksim 23 февраля 2023, 20:02 1

    Налагодіть харчування . Молочне не можна , або зменшити до мінімуму . Солодке прибрати . Тільки корисне . В принципі по таким титрам його не лікують . Але наявність його і зниження імунітету сприяють його множеню до високих титрів . У вас імунітет дає сбій так як у вас дерматит . Тобто сприятливі умови доя стафілокока теж . Тому я б радилась з алергологом -інфекціоністом . Тому що іноді при здачі аналіза з провокацією титри можуть бути і вищі ніж ви знайшли . Тим паче , що стафілокок він і в крові і на судинах , а це не дуже добре. Тобто якщо ви бачите , що дитина не здорова , то проліковуєте . Іноді призначають колоти уколи . Але це тільки по призначенню лікаря . Тобто ваша задача зміцніти організм дитини овочами, фруктами , здоровою їжею , правильним харчуванням . Це більш важливо і корисно буде в цілому .

  • maksim 23 февраля 2023, 20:13 1

    Що таке аналіз з провокацією поясню . Це перед аналвзом з’їдають або гостре , або солоне щось , щоб виявити « мікроби» , вірусякв та всяке інше . На рахунок чи може щоб викликало дерматит не впевнена якщо чесно . Скоріше це все це витівки імунітету дитини ,така його реакція і він дає алергічні прояви , а стафілокок просто присутній у всіх . Тобто якщо часті горло та ніс , то треба лікувати без фанатизму і не здавати безкінечно аналізи і не боятися цих титрів 10^3 Якщо лікування брати санаторне , то і це : кварц , і полоскання рвзноматні травами , промацування всякими лікарськими розчинами . Беруть таку якби паличку , обмакують стирильним бінтом і змащують горло . То вже як лікар призначить .Взагалі в цілому вам би санаторне-курортне не зашкодило би . Попити водички, пополскоти горло, подихати носиком в соляній шахті .

  • ulvina 23 февраля 2023, 20:40

    @maksim Дякую )

  • ulvina 23 февраля 2023, 20:39

    Спасибо

  • cky88 23 февраля 2023, 21:12

    Прополіс гарно допомагає в лікуванні стафілокока, пошукайте в інтернеті, також хлорфіліпт

  • ulvina 23 февраля 2023, 21:35

    Дякую

  • marusia 23 февраля 2023, 21:27

    Почитайте в інсті Олену Луцьку, там є і периоральний дерматит і про стафілокок. Дуже грамотна лікарка.

  • ulvina 23 февраля 2023, 21:35

    Дякую ,гляну

  • O_L_Y_A_ 23 февраля 2023, 22:48

    Дерматит стафилококк вызывать может

  • ulvina 24 февраля 2023, 09:13

    Спасибо

  • Physeter 24 февраля 2023, 13:24

    Я мучилась хроническим тонзиллитом до 27 лет, постоянные гнойные пробки, обострения, антибиотики, промывание гланд минимум 2 раза в год...Уже 4 года все хорошо. Принимаю курсами мультивитамины, пробиотики, витамин D3+К2, С, магний, омегу, йод, лецитин. Максимально придерживаюсь правильного питания, минимум глютена и молочки и все хорошо, но в самом начале этого пути прошла курс приема экстракта виноградных косточек и использовала спрей для горла на основе тех же косточек. Главное комплексный подход. Мне это помогло.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб