Існстаграм і чудеса на віражах :)

Привіт всім. Хочеться почути думку знаючих, ще краще тих, хто професійно займається веденням соціальних сторінок в Інсті.

Є в мене бізнес-профіль. Одразу скажу, що робила саме бізнес-профіль, щоб потренуватися працювати в інсті і мати змогу бачити статистику. Щоб набити руку.

Довгий час профілі підписувалися самостійно - був органічний приріст. Ркеламу з бізнес-профілю я не запускала, не бачу зараз доцільності.

Деякий час назад почала робити массфоловінг вручну. Не хочу давати доступ до профілю стороннім програмам. Спостерігала, що на 100 моїх підписок приходить десь 5-10 чоловік. Підписувалася і відписувалася, пам*ятаючи про ліміти.

Позавчора знайшла магазинчик, оцінила, що його ЦА може перетинатися з моєю. Підписалася десь на 170 профілів. В сукупності це було позавчора увечері в вчора вдень. Приріст був шикарним - підписатнтів біля  +100 чоловік. І тут я помітила дивину. Люди підписуються на мою сторінку, і разом зі збільшенням підписників збільшується і число підписок. Вчора прицільно округлила кількість підписок до 0 вкінці, сьогодні їх стало на 3 більше. Я поступово відписалася від всіх, кого запросила, але по 1-2 профілі протягом дня підписках стає більше :)

Я думаю, якщо я запрошувала додатися закриті профілі, а потім відписувалась від них, то, коли вони приймали заявки, могли автоматично знову додатися в мої підписки? Щойно ще +1 :) Але ж я поіменно не пам*ятаю, кого запрошувала.

Перевірила - доступ до профілю стороннім програмам і додаткам не дозволено. Пароль змінила.

 

 

5 комментариев

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб