Так вийшло

Прочитала сьогодні в групі нашого району (житлового масиву)

  Йдеться про рахунок за світло. Це написала журналістка, головний редактор районної газети. Маю на увазі район міста, не адміністративно-територіальну одиницю. Як, наприклад, "Оболонь" у Києві.

І що ви думаєте? Вони їй нарозповідали казок і вона поки ні з чим. У групі написали, що уже мали схожий досвід. Хтось розібрався, хтось ні, хтось залучав аж якісь там наглядові комітети. А когось на автооплатах чекає сюрприз.

Сайт електрокомпанії зараз лежить, пишуть рахунок перевірити неможливо. І взагалі у них там перманентний системний збій з минулого літа.

Що там мені нарахували поки не знаю))) У нас на автооплаті, себто сюрприз. Рахунки я переглядаю щомісяця поверхнево. Тепер от з нетерпінням чекатиму поки відновиться сайт, адже поштовий дайджест я уже глянула, сьогодні завтра паперового рахунку не буде (у нас можна підписатися на щоденний дайджест і на емейл приходить фото того, що пошта має доставити за кілька днів до доставки).

Темы: Побут

3 комментария

  • zueva 31 января 2020, 20:25

    А є лічильники, які ви можете перевірити?

  • Zzrzz 31 января 2020, 20:37

    Є. Але я по лічильниках взагалі не орієнтуюся. Вони автоматом зчитуються, я в цьому участі не беру.
    Для мене передача всіх цих показів, що дівчата інколи пишуть, це як фантастична надздібність. Ніколи цих цифрок не розуміла.
    Я думаю, у нас повинно бути все гаразд, ми не у програмі рівної оплати" і взагалі ми з обережністю до всіх подібних програм ставимося. Скільки взяли за місяць - стільки оплатили. Мені так зрозуміліше.

  • Zzrzz 6 февраля 2020, 19:01 1

    Наш рахунок прийшов звичайним. Знову переконалася, що усі ці програми вигідні лиш комусь. Найкраще платити за спожите.
    Ця журналістка уже і статтю повноцінну опублікувала, має намір судитися. Але поки не знає чи є сенс починати тяжбу. Думає.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб