Карантин. Поїздка у магазин

Вирішили сьогодні вибратися у магазини.

На порядку денному було 4 магазини. Проте, сил на всі не вистачило.

Дуже-дуже вражена кількістю людей у магазинах. У нас останні 2 тижні дощило цілими днями, а сьогодні більш-менш. Таке враження, що у магазини вибралися всі!

Фото не передають того столпотворіння, проте вирішила все рівно опублікувати, хай буде.

Спершу Lowes. Це товари для дому, ремонту, садівництва. Людей більше і черги довші ніж у звичайний, докороновірусний, день. Працівниця кас самообслуговування після кожного клієнта протирає всі табло, всі чекери, ручки - все-все - ганчіркою з антисептиком.

Черга у відділі садівництва буквою Г. Всі люди на фото стоять у черзі.

Черга в середині магазину. Теж дуже велика ( те, що помістилося на фото, насправді простилається через пів магазину)  теж буквою Г, на фото видно лиш частину черги, інша частина між стелажами.

На касах з касиром поставили прозорі загородки. Касир через цю загародку нічого не чує. Чомусь, касир вважав, що почує краще, якщо відтягне маску від рота. Постійно знімав маску, коли недочував і слухав повторення запиту.

Мабуть мимовільні рухи, розуміє, що через перегородку і маску не чує, розуміє, що треба зняти перешкоду, але зняти може лиш з себе. От і робив це(

Завантажили і поїхали далi

Костко. Це продукти і товари для дому. У Костко людей менше, ніж у докоронавірусну пору. Там було б не пройти у такий час. Але все рівно дуже-дуже багато покупців. Перед входом - дошки з написом, які товари завершилися, а які є. Не було борошна, рису, стандартно масок, рукавиць і антисептиків; бобів писало, що не буде, але я бачила пару мішків фасолі. А так, все є.

У Костко, як завжди, накупили всякої джанк фуд, молоко, м'ясо, подивувалися, як за оте можна стільки заплатити) За свіжими овочами і фруктами доведеться завтра, або у понеділок їхати у інший магазин.

Людей на вулицях нейборхуду багато. Значно більше ніж зазвичай. Гуляють з песиками, просто гуляють самі або з дітьми, бігають. Зазвичай ж вулиці у нас пусті.

Прогнозують пік через два тижні( Сумно. Дуже хотілося б мати силу це все припинити, завершити, повернути все як було...

Темы: Побут

19 комментариев

  • Alenka_mama 5 апреля 2020, 08:22

    Если ли у вас штрафы за выход на улицу?

  • Zzrzz 5 апреля 2020, 18:51

    Просто за те, щоб вийти з будинку на вулицю? Ні, такого немає.
    Заборонено збиратися у групи більше 2-х і не дотримуватися соціальної відстані, але навіть у такому випадку штрафування - це остання-преостання річ, до якої можуть вдатися. Почнуть з роз'яснень.

  • Alenka_mama 5 апреля 2020, 08:37

    Кстати, а что у вас сейчас в Америке за скандал с Томом Хенксом?

  • 8 комментариев
  • Annna 5 апреля 2020, 11:53 4

    @Alenka_mama По-моему, в этой толпе не хватает инопланетян, какого-то восставшего фараона и Нептуна.
    Кто придумывает такое?))))

  • Ksanna 5 апреля 2020, 12:46 3

    @Alenka_mama Там от куда вы сделали фото если пролистать ниже есть пост, от которого становится все понятно, кто это делает, про словян и русских, это так русский фашизм пропагандируют типа мы такие хорошие, а америка это рассадник разврата и убийц.

  • Zzrzz 5 апреля 2020, 18:49

    Я не знаю. Я взагалі не читаю такі розділи "життя зірок".

  • Anonym 5 апреля 2020, 10:02

    Классная разметка на парковке!

  • Zzrzz 5 апреля 2020, 18:49

    :)

  • Ta_ta 5 апреля 2020, 19:43

    не удивительно что в отделе сад-огород больше людей чем раньше. сезон начинается.

  • Zzrzz 5 апреля 2020, 20:31

    Я таких черг минулого року навесні не бачила.
    Наіть, якщо припустити, що частина, як і я, приїхали за мульчою, все рівно багато. Я думаю дощові дні більше впливали на те, щоб люди залишалися дома. А сонячні дні так і тягнуть на вулицю. А на вулиці ж треба себе чимось зайняти, от і займають себе садівництвом, облаштуванням газону, і т.п. Це мої припущення. Бо дійсно людей багато

  • Ta_ta 5 апреля 2020, 21:53

    @Zzrzz в прошлых годах люди в отпуска ездили. соответственно не все занимались о го дничеством. в том году скорее всего будем все по домам сидеть. вот и больше желающих.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб