Штраф

і моя параноя.

Учора нам прийшов штраф.

У відкритій, безконвертній писульці (гррр!) було вказано дата- два тижні тому, час- обідній і навіть орієнтовне місце у вигляді: Вашингтон стріт між Парк авеню і  Восьмою авеню.

Ні я ні чоловік не пам'ятаємо того дня, не пам'ятаємо ці безпросвітні нетрі, де трапилася подія, і, взагалі, не можемо собі уявити ситуації, у якій в той час ми могли б опинитися у тому місці.

Місце, де на думку суду, який виписав штраф, ми знаходилися. Ну, або десь поблизу. Там склади поруч і спиртовий завод. Приємна, затишна місцинка.

Штраф накладено, потрібно сплатити, а потім у суді довести, що нас там не було. Як? Ми абсолютно не пам'ятаємо, що робили у цей день! Я не знала, що так важко може бути згадати якийсь конкретний день два тижні тому. У фільмах показують, що люди 10 річну давнину згадують в деталях. А тут ні я, ні чоловік - не пам'ятаємо. Швидш за все я була дома, чоловік на роботі. Але ж штраф! Штраф не бреше. І тут починається параноя, я уже не довіряю собі і починаю шукати можливість опинитися саме там, саме у тому місці! Пропущу всі ці пошуки себе у нетрях великого міста одного липневого дня.

Сьогодні вдалося дотелефонуватися за номером вказаному у писульці. Виявляється хтось, визнавши себе винним, сплатив штраф. Хто? Вони сказати не можуть. Зате визнають, що могла трапитися помилка. Чому у судових записах визнання провини і сплата штрафу під нашим ім'ям - ну така у них система. Кажуть, якщо вам для іміграційних справ - то просто роздрукуйте, що сплатили, цього достатньо. Як ж їм лекго казати! Знову вигулькують вушка параної. Не хочеться мені вказувати в іміграційних формах чужі проступки, які "повісили" на мене. Навіть, якщо це, у більшості випадків, "значення не має".

Швидш за все параноя покажеться у всій красі і я таки випрошу чоловіка, щоб цей дурнуватий штраф був знятий. Це займе не один місяць.

Темы: Побут

9 комментариев

  • batyur 26 июля 2019, 21:40

    Капець((( а фотофіксація?

  • Zzrzz 26 июля 2019, 21:50

    Я думаю має бути фотофіксація. Чоловік ще вчора казав, що вони повинні були сфотографувати машину чи нас, щоб виписати штраф. У системі у них все по номеру порушення. А номер порушення суд зв'язав з нашим ім'ям. Десь мала статися помилка. Штраф був оплачений до того, як суд видав і надіслав нам припис про штраф. Як це могло статися - відповідь - так працює система. Тобто хтось особисто мав штраф з номером, по якому його сплатив. Потім це все вносилося у систему, вносилося і внеслося на наше ім'я.

  • Zzrzz 26 июля 2019, 21:55

    У нашій писульці є три варіанти. Сплатити штраф, визнавши себе винним (це хтось зробив). Сплатити штраф не визнаючи свою провину із письмовим поясненням (на основі якого можуть відмінити штраф). Сплатити штраф не визнаючи свою провину із запитом на слухання у суді.
    Оскільки штраф офіційно прийшов нам, я схиляюся до думки сплатити і йти до суду.

  • VikaE 26 июля 2019, 21:49 1

    Мне кажется муж ваш оплатил штраф и не говорит вам, может есть чего скрывать(

  • VikaE 26 июля 2019, 21:54

    Не говорит, потому что не хочет растраивать вас. А фото машины не прислали ?

  • Zzrzz 26 июля 2019, 21:56

    Ні, не надіслали.
    Поживемо-побачимо.

  • Svetlana_Poland 26 июля 2019, 23:12

    Я вже чоловікам не довіряю теж

  • Комментарий удалён

  • Zzrzz 27 июля 2019, 00:53

    Я цим вчора і сьогодні якраз займалася. Нічого не згадала. Пусто.
    Згадала наступний день, а цей день не можу.
    Я швидш за все була дома. Чоловік або дома, або на роботі.
    У мене Мозіла, вона не дала мені час і день на все що більше 7 днів, просто є історія за цілий місяць. У чоловіка логів немає. Він знає, що у нього були зустрічі в цей день і він на них був, але час, коли виписали штраф у нас обох поки без підтверджень. По фінансах у нас обох в цей день пусто, не було ніде ніяких оплат.
    Це місце геть у іншій стороні від нашого дому і ще вдвічі далі від чоловікової роботи. У ту сторону ми їздимо переважно разом, бо мені не подобається трафік і я дуже категорична або разом, або кому треба шурує на поїзді.

  • Комментарий удалён

  • Zzrzz 27 июля 2019, 01:15

    Уже знаємо (неофіційно) ім'я людини, яка оплатила штраф. Але людини такої не знаємо.
    Офіційно підтвердять лиш за запитом. Але поки не розумію, що це ім'я може мені дати.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб