hayo'u rose quartz beauty restorer ritual Скребок гуаша з натурального рожевого кварцу. Оригінал

Шаг ставки - 10 грн

Ставки принимаются до 9 окт. 14:33


На Кашалоте 10 лет
170 лотов

Укрпочта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Оригінал

Використовувався 1 раз.

Камінь натуральний рожевий кварц.

Йде в комплекті з брендованим мішечком

Всі наліпки / інструкція збережені.

Size: 9.5 x 5.5 cm

Ціна нового 65 доларів.

Розбудіть свою шкіру за допомогою цього омолоджуючого інструменту з рожевого кварцу gua sha від відзначеного нагородами бренду Hayo'u. Використовуйте щодня як частину процедури догляду за собою та догляду за шкірою.

Використовуйте цей омолоджуючий кристал, щоб прокинутися і заспокоїти шкіру. Покращуйте потік енергії, підтримуйте кровообіг і лімфодренаж, піднімайте, наповнюйте і ліпіть, а також зменшуйте появу тонких ліній і зморшок. Завдяки своїм охолоджуючим властивостям він є ідеальним вибором для чутливої або запаленої шкіри.

Згідно з китайською медициною, вважається, що рожевий кварц тонізує серце ци [енергія], що робить його ідеальним вибором для догляду за шкірою. Сильне серце допомагає підтримувати здоровий кровотік і кровообіг, що гарантує, що шкіра отримує все необхідне харчування. Ранок - оптимальний час доби для використання Beauty Restorer Rose, працюючи з природними енергетичними моделями організму до кінця дня. Однією з чарівних переваг рожевого кварцу є його охолоджуючі властивості - особливо якщо ви тримаєте його в холодильнику - що робить його ідеальним рішенням для чутливої або реактивної шкіри.

Це зроблено зі 100% кристала рожевого кварцу. Промийте водою після використання, щоб запобігти накопиченню олії. Оскільки Beauty Restorer Rose Quartz™ виготовляється вручну з натурального продукту, будуть варіації кольору та незначні відмінності в розмірі/формі. Це не впливає на якість продукту.