4 одним лотом,набір для творчості,читайте опис

Стартовая цена - 10 грн

Блиц-цена - 400 грн

Шаг ставки - 10 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 8 лет
9 лотов

Укрпочта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

4 набора одним лотом,пальчикові краски + набір для ліплення(шариковий пластилін 4 баночки) Набір з пальчиковими фарбами, 4 кольори (червоний, синій, жовтий, зелений) по 40 мл у банках, трафарет (зайчик, собачка, кішечка, ведмедик).

Пальчикові фарби не утворюють плям і легко змиваються з рук.

Малювання пальчиками сприяє розвитку дрібної моторики, уяви, образного мислення, сприйняття кольору.

Характеристики

Кількість кольорів 4 Кульковий пластилін з незастигаючою формулою. Він яскравий,але не фарбує руки та поверхні.пластичний,та добре тримає форму,довго не втрачає своїх якостей. 4 кольори червоний,зелений,синій і жовтий. Яскрава фарба "Холі" артикул з натуральними компонентами різнобарвний порошок не викликає алергії. Їм можна обсипатися з друзями, дітьми та батьками. Підходить для свята, фотосесії, фестивалів барв, карнавалів та інших заходів. Легко змивається зі шкіри та одягу.

До складу фарби входять лише натуральні компоненти: картопляний крохмаль та харчові барвники. Набір для творчості з легкого пластиліну

Використовуючи інструменти та аксесуари набору, Ваша дитина зможе створити власний унікальний десерт, прикрасивши його за власним бажанням. Процес ліплення стимулює розвиток творчих здібностей, мислення та уяви у дитини, розвиває дрібну моторику, знайомить з формами та кольорами предметів, є прекрасною розвагою і приносить величезне задоволення.

Склад набору: тісто-пластилін - 8 шт. по 50 гр., блюдце - 2 шт., ложка – 2 шт., качалка - 1 шт., стек-ніж - 1 шт., блістерна форма для декору – 1 шт Поверненню та обміну не має,робіть ставки обдумано.Всі запитання під час лоту. Відправка по правилах аукціону.