Відгуки Olechka_ua , стор.2

позитивних - 110 негативних - 0

Рекомендую Ірину, як чесного і відповідального продавця аукціону! Бажаю Вам здоров'я, багато продаж і задоволених покупців, дякую і рекомендую.
vlada_vlada 9 трав. 16
Рекомендую Наташу як чесного і відповідального продавця аукціону, товар відмінної якості, все сподобалося, підійшло по розміру. Покупкою дуже задоволена, дякую, рекомендую всім до співпраці.
Notuk 9 трав. 16
Рекомендую Елену, як порядного і відповідального продавця аукціону, товар відмінної якості, все відповідає опису. Продавець швидко відправив, погодився продати за смішну ціну аукціону. Покупкою дуже задоволена, бажаю Вам здоров'я, багато продаж і задоволених покупців, дякую.
Virgo85 9 трав. 16
Рекомендую Як чесного і відповідального продавця аукціону, товар відмінної якості, все сподобалося, продавець швидко відправив. Дуже дякую, гарних Вам продаж!!!
AlisA___ 9 трав. 16
Рекомендую Людмилу, як чесного і порядного продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, рекомендую.
ludmilaK 5 трав. 16
Рекомендую Світлану, як чесного і відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, дякую за розуміння, рекомендую.
MILASHKAROMASHKA 5 трав. 16
Рекомендую Марину, як чесного і відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, буду купляти у Вас ще, дякую і рекомендую.
marina1982 5 трав. 16
Рекомендую як відповідального продавця аукціону, посилка акуратно упакована, покупкою дуже задоволена, дякую, рекомендую.
Smail92 5 трав. 16
Рекомендую як відповідального продавця аукціону :-)
Triumh222 5 трав. 16
Рекомендую Наташу, як чесного і відповідального продавця аукціону.
nastasya2007 5 трав. 16
Рекомендую Людмилу, як чесного і порядного продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, дякую, рекомендую.
Ludm_Nik 5 трав. 16
Рекомендую Наташу, як відповідального продавця аукціону, все сподобалося, дякую.
Underwear 5 трав. 16
Рекомендую Юлію, як порядного і відповідального продавця аукціону.
Julia912 5 трав. 16
Рекомендую як чесного і порядного продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, дякую.
mynameisIrene 5 трав. 16
Рекомендую Римму, як порядного продавця аукціону, дякую за туфельки , вони дуже красиві, якість хороша, дуже задоволена, рекомендую.
nepovtoRIMMAya 5 трав. 16
Рекомендую Інну, як чесного і відповідального продавця аукціону.
morkovka 5 трав. 16
Рекомендую як відповідального продавця аукціону, все сподобалося, дякую.
detskiy_mir 5 трав. 16
Рекомендую Ларису,як чесного і відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, дякую.
baribal 5 трав. 16
Рекомендую як відповідального продавця аукціону:-)
Any_Yany 5 трав. 16
Рекомендую як чесного і відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, дякую.
Irishkairishka 5 трав. 16
Рекомендую Ірину, як чесного продавця аукціону, все сподобалося, дякую.
Iruchka 5 трав. 16
Рекомендую як чесного і відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, дякую.
SHAHNOZA 5 трав. 16
Рекомендую Тетяну як чесного і відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося. Дякую Вам, покупкою дуже задоволена. Бажаю Вам здоров'я, багато продаж і задоволених покупців. Рекомендую всім до співпраці!!!
MissKomp 11 бер. 16
Рекомендую Максима як чесного і відповідального продавця аукціону, товар дуже гарної якості, все відповідає опису. Продавець дуже приємний, відповів на усі запитання, дуже швидко відправив. Покупкою дуже задоволена, дякую. Бажаю Вам здоров'я, багато продаж і задоволених покупців. РЕКОМЕНДУЮ всім до співпраці!!!
VIP777 11 бер. 16
Рекомендую як чесного і порядного продавця аукціону, все сподобалося, дякую.
Valya22025 11 бер. 16
Рекомендую Наташу, як відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, дякую. Продавець гарно упакувала посилку, швидко відправила. Дуже приємна у спілкуванні дівчина, на всі запитання відповіла, рекомендую всім до співпраці!!!
Underwear 3 бер. 16
Рекомендую як чесного і відповідального продавця аукціону , товар гарної якості, все відповідає опису, носочки дуже сподобалися, дякую. Продавець гарно упакував, швидко відправив. Бажаю Вам багато вдалих продаж і задоволених покупців, рекомендую всім!!!
SvetlanaEV 3 бер. 16
Рекомендую Вікторію, як чесного і відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, все відповідає опису. Продавець дуже приємний у спілкуванні, дуже гарно упакувала, швидко відправила. Дуже дякую Вам за таку гарну і якісну річ. Бажаю Вам здоров'я та щастя, багато вдалих продаж і задоволених покупців!!! Рекомендую всім до співпраці!!!
Irycik 2 бер. 16
Рекомендую Софію як порядного і відповідального продавця аукціону, товар дуже гарної якості, дуже сподобався. Продавець швидко відправила, гарно упакувала. Дуже задоволена покупкою, бажаю Вам багато вдалих продаж і задоволених покупців!!! РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ:-)
Sofijka 29 лют. 16
Рекомендую Марину як чесного і відповідального продавця аукціону, товар в ідеальному стані, дуже сподобався, повністю відповідає опису. Продавець дуже гарно упакувала, відправила в день оплати. Дуже задоволена покупкою, все підійшло, все супер!!! Бажаю Вам багато вдалих продаж і задоволених покупців. Рекомендую всім до співпраці!!!
Marina78 29 лют. 16
Рекомендую чесного і порядного продавця аукціону, друга моя покупка, і теж все добре, якість - супер! Дуже приємна у спілкуванні дівчина, переживає про свого покупця, чи прийшла посилка, чи сподобалось, таке відношення на Клумбі я ще не зустрічала, дуже приємно, дуже дякую за все. Рекомендую всім до співпраці!!!
Jools 29 лют. 16
Рекомендую Ірину, як чесного і відповідального продавця аукціону, товар відмінної якості і ціна дуже приємна. Дуже дякую Вам за носочки, син дуже задоволений. Бажаю Вам здоров'я, щастя і благополучччя, щоб скоріше настав мир, і закінчились важкі часи. Багато Вам багато продаж, і задоволених покупців!!! Рекомендую всім до співпраці:-)
Irena_13 29 лют. 16
Рекомендую як чесного і відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, діти дуже задоволені, стільки щастя. Бажаю багато продаж і задоволений покупців, дякую, рекомендую!!!
marinadar 29 лют. 16
Рекомендую як відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, дякую.
oksana_ 29 лют. 16
Рекомендую як відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, швидке відправлення, все сподобалося, дякую.
Sp2168 29 лют. 16
Рекомендую як чесного і відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, дякую.
Alecsa 29 лют. 16
Рекомендую як відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, дякую, всіх благ.
ULEN_KA 29 лют. 16
Рекомендую як чесного і порядного продавця аукціону, товар гарної якості, дякую, рекомендую!!!
OPTOM2 29 лют. 16
Рекомендую як чесного і порядного продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося. Продавець швидко відправив, зробив гарну знижку, дякую. Рекомендую всім до співпраці!!!
tanya85 29 лют. 16
Рекомендую як чесного і порядного продавця аукціону, товар гарної якості, все сподобалося, дякую. Рекомендую всім до співпраці!!!
Zhanovna 29 лют. 16
Рекомендую Поліну, як чесного і порядного продавця АУКЦІОНУ. Дуже приємну у спілкуванні дівчину, добру і позитивну. Товар гарної якості, за смішною ціною, все сподобалося, дуже задоволена. Дякую Вам за все, бажаю Вам здоров'я та щастя, багато продаж і задоволених покупців. РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ ДО СПІВПРАЦІ.
Polina_Dnepr 22 лют. 16
Рекомендую Світлану, як відповідального і чесного продавця аукціону, дуже позитивного. Бажаю Вам багато продаж і задоволених покупців!!!
Svitlana__ 31 січ. 16
Рекомендую Тетяну, як чесного і відповідального продавця аукціону, товар відповідає опису, стан нового. Продавець швидко відправила, покупкою дуже задоволена, дякую. Рекомендую всім до співпраці!!!
cat08 31 січ. 16
Рекомендую Ірину, як чесного і порядного продавця аукціону, покупкою дуже задоволена, продавець дуже позитивний, швидко відправила. Дякую, бажаю Вам багато продаж і задоволених покупців!!!
Irena 31 січ. 16
Рекомендую Юлію, як порядного і відповідального продавця аукціону, дякую за гольф, він дуже красивий, якість просто фантастична, і колір і розмір підійшов.Продавець швидко відправила посилочку, рекомендую всім до співпраці. Бажаю Вам здоров'я і багато задоволених покупців, дякую.
KaraJul 31 січ. 16
Рекомендую Тоню, як чесного і відповідального продавця аукціону, плаття дуже красиве, дякую. Відправив продавець швидко, якість товару дуже хороша. Рекомендую всім до співпраці!!!
zyjn79 31 січ. 16
Рекомендую Юлію, як чесного і відповідального продавця аукціону, формочки для печеня просто супер, якістю дуже задоволена. Продавець відправив швидко, дуже дякую, всім рекомендую!!!
Jools 22 січ. 16
Рекомендую Юлію, як порядного і відповідального продавця аукціону, покупкою дуже задоволена, товар відмінної якості. Продавець дуже позитивний, швидко відправила. Бажаю Вам в Новому Році здоров'я, щастя, достатку, багато продаж і процвітання на нашій КЛУМБІ!!!
Yuliaseva 4 січ. 16
Бажаю Вам в Новому Році здоров'я, щастя, достатку і всіх благ. Багато вдалих продаж і задоволених покупців!!!! Ще раз дякую, рекомендую.
Lelya_ArtBaby 4 січ. 16
Рекомендую, як порядного і відповідального продавця аукціону, товар гарної якості, все відповідає опису. Покупкою дуже задоволена, і спілкуватись з продавцем дуже приємно! Дякую Вам.
Lelya_ArtBaby 4 січ. 16