Відгуки LesyaIrgovci , стор.2

позитивних - 55 негативних - 1

Халатик та комплектуючі до нього нас порадувава! Дякую вам за нього! Ольга - оперативний та чесний продавець. Від співпраці тільки один позитив. Нехай щастить!
bestmomever 23 бер. 16
Щире дякую вам за баранку! Доця дуже задоволена і із захопленням гуляє нею. Олександра - чесна, порядочна та ввічлива дівчина, швидко відповідає на всі запитання та дає вичерпучую відповідь. Співпрацювати з такими людьми одне задоволення!.. Навідуйтесь до її магазинчику - не пожалкуєте!.. Нехай щастить!!!
Shuro4ka 18 лют. 16
Дуже хороший учасник аукціону! Швидка оплата та приємна співпраця... Всім рекомендую до співпраці! Заходьте ще, завжди вам рада!... Нехай щастить!!!
Inessa18 22 січ. 16
Щиро дякую за джинси! Підійшли просто ідеально. Юля- чесний та оперативний продавець аукціону. Від співпраці з нею залишились тільки приємні емоції. Всім рекомендую до співпраці. Веселих всім свят! Миру нашій Україні!!!
Kievulia 27 груд. 15
Щиро дякую за джинси! Підійшли просто ідеально. Анастія - чесний та оперативний продавець аукціону. Від співпраці з нею залишились тільки приємні емоції. Всім рекомендую до співпраці. Веселих всім свят! Миру нашій Україні!!!
Veronikas 27 груд. 15
Спасибі за носочки! Продавець - чесний та оперативний!.. Дякую за чесну співпрацю! Щасливих вам свят!!!
Bimbom2000 27 груд. 15
  • 1
  • 2