Відгуки irena2703 , стор.2

позитивних - 148 негативних - 0

Надзвичайно відповідальний покупець аукціону. Від співпраці тільки позитивні емоції. Дякую Вам за покупку,всього найкращого.
kapitoshka 14 бер. 17
Рекомендую як відповідального покупця аукціону.Дякую за покупку,всього найкращого, вдалих покупок та продаж))
Lika_lika 14 бер. 17
Відповідальний покупець аукціону. Дякую за покупку, всього найкращого.
NATA25 14 бер. 17
Чесний та порядний продавець аукціону. Співпрацею задоволена, миттєва відправка ,приємне спілкування. Рекомендую до співпраці.
Natly 12 лют. 17
Дякую Вам за покупку, надзвичайно відповідальний покупець аукціону. Залишились тільки позитивні емоції. Всього найкращого, вдалих продаж та покупок.
TatyH 8 лют. 17
Відповідальний покупець аукціону. Співпрацею задоволена.Оплата миттєва. Усім рекомендую, всього найкращого, дякую за покупку.
YuliaYachyh 8 лют. 17
Дякую за покупку. Відповідальний покупець аукціону.Всього найкращого, вдалих продаж та покупок.Рекомендую до співпраці.
Sema7 3 лют. 17
Рекомендую порядного покупця аукціону.Дякую за покупку,буду рада бачити Вас ще.Всього найкращого,вдалих покупок.
Oksana1806 2 лют. 17
Чудовий відповідальний продавець аукціону.Дякую за колготи, ми задоволені.Повністю відповідає опису та фото. Надзвичайно ввічлива та приємна людина.Бажаю хороших продаж та позитивних емоцій.
VikaR 1 лют. 17
З задоволенням пишу позитивний відгук знову. Дякую за покупку, як завжди тільки позитивні емоції від співпраці.Всього найкращого, заходьте ще.
Nivki_slivki 1 лют. 17
Ввічливий та приємний покупець-учасник аукцiону. Рекомендую до спiвпрацi. Дякую за покупку .
KalyukTanya 1 лют. 17
Відповідальний покупець аукціону, приємна та ввічлива людина. Дякую за приємні слова та позитивний відгук.Всього вам найкращого, хороших покупок та продаж.
Milena_84 1 лют. 17
Дякую за покупку та гарний відгук. Рекомендую відповідального покупця аукціону. Від співпраці залишились тільки позитивні емоції.Носіть на здоров"я, буду рада бачити Вас ще.
tanyaktm_ 22 січ. 17
Отримала кофту ( шкода мала), не звернула увагу на заміри, які написала продавець. Якість хороша все відповідає опису та фото.Дякую, всього найкращого. Вдалих продаж.
Olala 19 січ. 17
Рекомендую як чесного та порядного продавця аукціону. Отримала крем, надіюсь підійде. Дякую Вам, всього найкращого і тільки позитивних емоцій.
shopp 19 січ. 17
Відповідальний продавець аукціону. Отримала блузку, все відповідає опису та фото. Дякую. Рекомендую усім.
vitalina2001 19 січ. 17
Відповідальний продавець аукціону, виграла крем, надіюсь підійде. Доставка миттєва. Дякую Вам, всього найкращого вдалих продаж та тільки позитивних емоцій )
kinderenok 13 січ. 17
Відповідальний продавець аукціону. Отримала посилку, все відповідає опису та фото. Дякую Вам, всього найкращого, вдалих продаж та позитивних емоцій.
sfgrth 13 січ. 17
Отримала посилку, фарбу хну для брів.Дійсно якісна, відповідає опису та фото.Дякую. Від співпраці тільки позитивні емоції,всього найкращого вдалих продаж. З Новим роком та Різдвом Вас та Вашу родину!!!!
Kupitut 9 січ. 17
Відповідальний продавець аукціону, ввічлива та приємна людина. Від співпраці тільки позитивні емоції.Всього найкращого вдалих продаж та вдячних клієнтів. Дякую!!!
Mariya1234 9 січ. 17
Відповідальний покупець аукціону. Дякую за покупку, буду рада бачити Вас ще. З Новим роком та Різдвом вітаю, щастя радості бажаю !!!
zayanew 9 січ. 17
Тільки найкращі рекомендації, порядний покупець аукціону. Дякую за покупку.Всього найкращого з Новим роком!!!
Irina10021978 4 січ. 17
Відповідальний покупець аукціону. Дякую за покупку,буду рада Вас бачити ще. З Новим роком, всього найкращого!!!!
Oxanka 4 січ. 17
Надзвичайно приємна дівчина, ввічлива, позитивні. Тільки найкращі рекомендації. Дякую за покупку. Всього найкращого.З Новим Роком та Різдвяними святами !!!! Здоров"я, щастя.
Alena_ol 1 січ. 17
Відповідальний покупець аукціону, ввічлива та приємна людина. Від співпраці тільки позитивні емоції.Дякую за покупку, всього найкращого. З Новим Роком !!!!
tanya_77777 1 січ. 17
Продавець просто знахідка, піджачок дуже-дуже гарний, стильний, велике спасибі. Усім рекомендую до співпраці. Всього найкращого вдалих продаж. З наступаючими святами !!!!!
Viktoriya__sport 29 груд. 16
Дуже відповідальний продавець аукціону,приємна ввічлива людина.Від співпраці тільки позитивні емоції. Дякую за помаду, дійсно стійка, хорошої якості. Я задоволена на всі 100%, усім рекомендую. Всього найкращого, вдалих продаж. З наступаючими святами!!!!!
Nafanya_X 29 груд. 16
Відповідальний продавець аукціону, відправка миттєва, товар відповідає опису та фото. Дякую Вам за кофточку, вдалих продаж, всього найкращого та з наступаючими святами!!!
Yatskova 29 груд. 16
Відповідальний учасник аукціону. Дякую за блузку.Всього Вам найкращого, з наступаючими святами.
favorite 29 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Від співпраці тільки позитивні емоції. Дякую за парфуми дійсно стійкі. Всього найкращого з наступаючими святами !!!!))
shuskovska_1 24 груд. 16
Рекомендую порядного,ввічливого покупця. З вами приємно мати справу, від співпраці залишились тільки позитивні емоції. Всього Вам найкращого, з наступаючими святами.
Yulianna87 20 груд. 16
Рекомендую порядного продавця аукціону. Сарафан ще кращий ніж я очікувала. Дякую Вам, всього найкращого, хороших продаж та позитивних емоцій.
Annyshka_Annyshka 20 груд. 16
Дякую за туніку, нам все підійшло. Тільки найкращі рекомендації. Всього Вам найкращого вдалих продаж ))). Дякую
elvira17 15 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Світшот супер, я задоволена. Дякую ). Всього найкращого, хороших продаж та вдячних покупців.
Zhyzha 13 груд. 16
Отримала кофточку, все підійшло. Дякую Вам. Рекомендую добросовісного продавця аукціону. Всього Вам найкращого.
ahbyf 13 груд. 16
Отримала плаття, гарненьке. Дякую Вам. Рекомендую як порядного, ввічливого, оперативного продавця аукціону. Всього Вам найкращого тільки позитивних емоцій та вдячних покупців. З наступаючими святами !!!
Anastasiya90 10 груд. 16
відповідальний покупець, від співпраці тільки позитивні емоції. Надзвичайно приємна людина. Дякую за покупку, буду рада бачити вас в своєму магазині. З наступаючими святами !!!
Tanchuk0205 7 груд. 16
Отримала рамку для фото. Гарна, якісна,все сподобалось.Тільки найкращі рекомендації.Всього найкращого. З наступаючими святами.
Lilya 6 груд. 16
Велике Вам спасибі за рушнички. Гарна якість. Все сподобалось. Хороших продаж та вдячних клієнтів, всього найкращого. З наступаючими святами.
Alonyshka 6 груд. 16
Відповідальний продавець аукціону. Виграла реглан,дуже красивий,донечка задоволена.Дякую Вам,всього найкращого.З наступаючими святами))
topshop2016 6 груд. 16
Рекомендую, дуже відповідальний покупець аукціону. Від співпраці залишились тільки позитивні емоції.Дякую за покупку. З наступаючими святами.
Ludovik 6 груд. 16
Відповідальний покупець, співпрацею залишилась задоволена. Дякую Вам за покупку. Всього найкращого. З наступаючими святами.
Mariy 6 груд. 16
Відповідальний покупець аукціону. Оплата миттєва. Співпрацею задоволена. Рекомендую. Дякую за покупку, всього найкращого.
Alisa23 6 груд. 16
Відповідальний покупець аукціону, оплата миттєва, від співпраці тільки позитивні емоції. Дякую за покупку, буду рада бачити Вас в своєму магазині. Всього Вам найкращого ))
ksiy1 2 груд. 16
Відповідальний покупець аукціону. Оплата миттєва. Все пройшло на найкращому рівні. Всього Вам найкращого, дякую за покупку ))
Galina777 30 лист. 16
Відповідальний продавець аукціону, виграла уггі, дуже задоволена. Теплі, красиві, стильні все як на фото та в описі. Дякую Вам. Всього найкращого, вдалих продаж.
Oksanka_ 28 лист. 16
Рекомендую як порядного покупця аукціону. Дякую Вам за покупку, носіть на здоров"я. Всього Вам найкращого та позитивних емоцій :)
Ninabysina 20 лист. 16
Рекомендую як порядного продавця аукціону, все пройшло на найкращому рівні. Отримала музикальну свічку, все як на фото та опису. Всього Вам найкращого та позитивних емоцій :))
Tj159 20 лист. 16
Рекомендую як ввічливого, оперативного, чесного продавця аукціону. Отримала слюнявчик, якістю та зовнішнім виглядом задоволена, все як на фото. Велике Вам спасибі. Хороших продаж та вдячних покупців.
Millennium 16 лист. 16
Рекомендую ввічливого, порядного, оперативного продавця аукціону. Виграла ніж , дуже задоволена якістю, та зовнішнім виглядом, все точно як на фото та в описі. Велике Вам спасибі, хороших продаж, та вдячних клієнтів, всього найкращого ))))
Tataput 15 лист. 16