Школа

Якщо не навчатися онлайн в українській школі а лише в школі в іншій країні,(з першого класу) ,а потім повернутися років через 2-3 до України,дитину зарахують відразу до 2 чи 3 класу,якщо читатиме,писатиме,додаватиме,множитиме і т.д.?

7 коментарів

  • Lynxx 14 травня, 17:18 1

    Я читала роз'яснення МОН, що ніби так. Тільки можуть влаштувати щось на кшалт перевірки, щоб знати, скільки і що треба надолужувати.

  • Lynxx 14 травня, 17:19

    Це по аналогії, якби дитина просто переїхала жити з іншої країни, її все одно б призначили в клас за віком, і вона б наздоганяла. Принаймні, так в молодшому шкільному віці

  • bondar_vv 14 травня, 17:37

    У колеги син був за кордоном і онлайн не вчився.
    Зараз повернувся. Взяли в його колишній клас 9. Але має доздати якісь роботи за кінець 7 та за весь 8 класи. Як то має бути уявлення не маю. Бо парубок запущений в навчанні дуже.

  • bondar_vv 14 травня, 17:39

    Виправлюсь одразу, що то її пасинок. А на початку повномасштабного його забрала рідна мама в Європу. Щось там не склалось... повернувся до батька та мачухи. Шкода дитину..Мамі виявився вдруге непотрібн..

  • natajnna 14 травня, 19:26

    В нашій школі так. Спочатку здаєш тестові завдання, щоб учитель, директор зрозуміли рівень знань. Потім беруть в клас, який потрібно, якщо пройшов тест. Але якщо на протязі якогось часу дитина не встигає, то відправляють на рік пізніше. До нас в клас прийшов хлопчик, який вчився за кордоном. Ази знав, але математику Росток не тягнув. Тиждень повчився і перевели на рік менше. Але це початкова школа і програма Росток.

  • Olya_lya 14 травня, 21:02 2

    В нас ті хто закордоном то здають контрольні роботи з усіх предметів вкінці кожного семестру. І ходять в місцеву школу

  • Nothing 14 травня, 21:21 3

    Моя донька навчається лише в місцевій школі закордоном. В укр.школі зберігаються її документи,особова справа і числиться вона за своїм класом.На уроки ніразу за 2 роки не заходила,і кр не писала. Сьогодні кл.керівник попросила скинути скрін з електронного щоденника дитини оцінки,які вона отримує в закордоній школі.І по цих оцінках переведуть дитину в наступний клас.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу