Школи Умань

Христос воскрес! Дівчата підкажіть будь ласка хто місцевий з Умані, у мене сестра переїхала нещодавно до Умані на постійне місце проживання. З 1 вересня дитина йде в перший класс. Порекомендуйте будь ласка хорошу школу та вчителів. Дякую за відповідь. Бажаю усім найскорішої перемоги та Миру.

Темы: Освіта


Теги: школа умань

11 коментарів

  • k01061975 6 травня, 11:50

    Доброго дня. А в якому районi вони проживають?

  • zaxscdvf 6 травня, 14:02

    Доброго дня! Вул Пролетарська

  • zaxscdvf 6 травня, 14:03

    В неї машина, тому і шукає хорошу школу

  • bondar_vv 6 травня, 19:59

    В Умані після реформи є школи( навчання з 1го по 9 й класи ) .І є ліцеї ( навчання з 5го по 11й класи)
    Подрузі потрібно дивитись на школи( #1( не раджу бо район паломництва і влада давно веде мову про її закриття), #4 майже те саме...стара будівля, прохідні класи...#5 школа після капітального ремонту і одна з найближчих до вулиці.Пролетарської. #6 - маленька, далеко...і точно не раджу. # 7-в центрі міста. Те ж маленька...але її багато хто хвалить. #8- ще з мого дитинства вважалась однією з найгірших шкіл. # 10 - не погана школа , але далеко від місця проживання подруги. #11- територіально підходить. Велика школа. Директор мій колишній вчитель))). #12- теж маленька і далеко. #14 - велика школа...але не раджу..і далеко, і досить корумпованих.
    Ще є 2 НВК. ( садочки #1 та #24). Там з 1 по 4 класи. Зручно для працюючи батьків. Бо можна лишати на цілий день.

  • 4 коментарі
  • zaxscdvf 7 травня, 06:11

    @bondar_vv Зрозуміло, дякую

  • N_Natalia 7 травня, 17:06

    А чому 14 не радите , там слабкий рівень навчання чи із-за чогось іншого?
    Бо нам також потрібно обирати школу для сина , тільки не на цей рік , а наступний, і я трошки в розпачі ... Хотіла в #3 , в мене там старша донька навчається , але ж відмінили перші класи , то я тепер не знаю куди , 14 виходить найближче нам ... Але відгуки чую не дуже ..

  • bondar_vv 7 травня, 17:23

    @N_Natalia В 14 навчалась моя старша, працювала мама...витягати брудну білизну небуду...але не раджу. Придивитися до 24 НВК( територіально теж там).

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу