Козацька гімназія (школа 283)Троєщина

Питання до дівчат, чиї діти там навчаються, чи вступали останнім часом. Не підкажете, з чого складається вступний іспит? Чи складно вступати? Які оцінки були у дітей до 4-го класу. Наскільки високий рівень знань, необхідно мати, щоб туди вступити? 

Буду дуже вдячна за інформацію! 

Темы: Освіта


Теги: козацька гiмназiя

11 коментарів

  • Ta_ta 3 квітня, 14:04 2

    Уже кілька років як по прописці туди беруть. А на «вільні» місця (яких немає) беруть «своїх».

  • olga0307 3 квітня, 14:30

    Ясно, дякую! Про прописку знаю. Не думала, що немає "вільних" місць. Хоча, не здивована. Ми так в 322, подавали документи по прописці, то директор одразу заявила, ми вас звісно вимушені взяти, але класи переповнені, і йдіть в іншу школу)))

  • Anonym 3 квітня, 14:50 2

    Детей вывезли. Может и будут свободные места.
    На странице гимназии нет тестов за прошлый год?

  • 4 коментаря
  • Anonym 4 квітня, 07:51 1

    @paradise Раньше поступали по тестам, мой ребёнок один из них.

  • paradise 5 квітня, 11:48

    @Anonym Раньше это раньше, вас же не спросили как это было 5-10 лет назад. Людям сейчас нужно поступать, когда тесты только на "свободные места", а все идут по прописке

  • olga0307 5 квітня, 20:37 1

    @paradise Це Ви не зрозуміли мого питання. Мене не цікавить, чи є місця, мене цікавить рівень складності вступного іспиту. І дівчина мені дійсно допомогла. А Ви геть не по темі виступаєте.

  • Коментар видалено

  • Yuliaa 5 квітня, 23:20

    Син вступав у 2022 році в Троєщину. Після 312 школи. Саме в перший рік війни, коли останніх кількох місяців навчання не було. На сайті вивісили приблизні завдання десь у травні, вступний екзамен був 28 чи 29 серпня. Все літо займалася з ним українською мовою, роздруковувала з інтернету схожі завдання, купляла тести ДПА чи як там вони називаються, для 4 класу. Бо якби іспит був у травні-червні, мабуть, не склав би. А так кожного дня - вправи з укр. мови, завдання з математики. Я мати-єхидна, не давала дитинці відпочити на канікулах.
    Але вступив сам. Без будь-якої допомоги і репетиторів. Просто натаскала його по питанням, які були у прикладах. Такого ж плану були заслання і на вступних іспитах.
    Того року взяли лише 55 діток за результатами іспитів, усі інші - або по прописці, або мають пільги.
    Були тестові завдання з укр. мови та математики різного рівня складності. Кожне завдання оцінювалося від 1 до 3 балів. Максимально по 12 балів за кожен предмет. Не впевнена, що збереглися завдання, можу спробувати пошукати.
    Щодо складності завдань - я точно знала, що з математикою дитина впорається, а от щодо мови - то він не зробив жодного завдання правильно, коли я йому дала тест, опублікований на сайті. Тому довелося довго займатися. Але після 2 місяців успішно склав іспит. Того року вступний бал був 19, минулого року - 20 з 24. То у, якщо дитина добре навчалася у молодшій школі, то іспит складе. Можливо, після деяких додаткових занять.
    І неправда, що поступають лише "свої". Вступити цілком реально.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу