Новорічний огляд. Ітоги

Вітаю! :santa_tone2: Ось і завершився наш новорічний обмін. І ми можемо собою пишатися, бо ніхто із учасників не залишився без подарунка! Хтось дуже задоволений своїм презентом, хтось не дуже. Так завжди було і буде, тут нічого не поробиш.

:christmas_tree: По моїм підрахункам п’ятеро учасниць навіть отримали по два подарунки в рамках цього обміну.  Кожна із нас отримала свою посилочку, або ось-ось отримає. Якщо десь помиляюсь (таке теж звичайно можливо)пишіть в коментарях або в особисті, пошукаємо. Бо як я вже казала дехто мені надсилав недійсні ттн, щоб не нудно жилося і хоч я намагалася перевірити кожну, але ж самі розумієте… Ну, а тепер про неприємнеУчасниця https://kashalot.com/ru/users/nadishka125/ порушила правила, надіславши протермінований продукт, який не мав ніякого відношення до нового року. А ще підписалася при відправці номером своєї родички чи подруги (неважливо) natdom. Історія заплутана, але ці дві пані (або дуже спритна одна, я не знаю) цього року потерпіли фіаско, бо один подарунок встигли таки отримати, а от інший порушницям було вирішено не відправляти. Замість того Снігуронька відправила його чесній учасниці. Але це квіточки. І цим двом панянкам за дещо можна навіть подякувати, бо нам хоч було про що поговорити)) :snowflake:

:snowman:️https://kashalot.com/ru/users/meridencakes/  а ось ця дівчина не відправила свій подарунок вчасно, і навіть не попередила, тому наробила мороки і собі, і людям як то кажуть.   Я вже подумала, що це серед нас завівся Грінч, але після нового року вона реабілітувалася і відправила свій подарунок туди, де не надто повезло з першим.Ось такі справи, дорогенькі! Але попри якісь неприємні моменти, вцілому обмін вважаю вдалим. Шкода, що небагато оглядів, але можливо хтось ще випробовує свою витримку і завтра  ми ще щось побачимо)

:christmas_tree:Якщо є якісь питання - запитуйте. Хтось цікавився принципом розподілу Снігороньок, тому скажу що практично нічого не розподіляла. Кожна із вас собі випадково обрала Снігуроньку сама) Я лише міняла місцями, коли випадало що дарувальник і отримувач з одного міста. Бо на мою думку це не дуже цікаво. Найбільше учасників було із Київа, Дніпра, Одеси і Харкова. :santa_tone2:

Вітаю, дівчатка, всіх з прийдешнім новим роком! Всього найкращого кожній із вас! Пішла я кришити олів’є ;) Show must go on!:christmas_tree:

 
 

Темы: Новий рік 2023 на kashalot.com


Теги: новорiчний обмiн 2023

24 коментарі

  • natajnna 31 грудня 2023, 13:38 5

    Вітаю! :christmas_tree::champagne_glass:
    Ви Молодець, що взялися за організацію обміну! На мою думку, все вдалося чудово. Деякі Фея-Чарівниці просто мега круті ! Дуже приємно було спостерігати за яскравими фото в стрічці!
    Бажаю ВСІМ в Новому році тільки яскравих емоцій в мирній незалежній Україні!

  • Solojuli 31 грудня 2023, 13:40 2

    Хочу ще раз Вам подякувати за частинку новорічного свята:christmas_tree::tada: В цьому році ви стали феєю Нового Року яка закрутила круговоріт подарунків і обміном емоцій! Особисто я отримала тільки позитивні святкові емоції :heart: Бажаю кожній з нас в наступному році отримати головний подарунок в емоцію Мира!

  • IvanNa1977 31 грудня 2023, 13:55 4

    І я приєднуюсь до дівчат! Ви крута, міссіс Клаус!!!:heart: Дякуємо Вам за те, що взяли на себе цю нелегку роботу та все організували! Обмін вийшов чудовим (окремі випадки на будемо брати до уваги, то на совісті тих дівчат)!!! Я отримала купу емоції від подарунку та від дарування подарунку іншій учасниці! :heart_eyes:
    З Новим роком!:christmas_tree: Нехай він стане ПЕРЕМОЖНИМ!:blue_heart::yellow_heart:

  • Kowwka 31 грудня 2023, 13:57 3

    Дякую за підбиті ітоги, цікаво. Дуже приємно вас читати, ваша справа неоціненна!!

  • Londial 31 грудня 2023, 14:39 3

    Дякую, за проведення такого масштабного заходу. Купа організаційної роботи. Але скільки емоцій взамін. Завдяки Вам відбувся такий традиційний кашалотівський обмін. Трошки почубились, але позитиву, новорічного настрою куди більше!
    З Новим роком!

  • mammi 31 грудня 2023, 15:36 1

    І я хочу подякувати Вам за організацію та проведення цьогорічного обміну! Завдяки цьому я не лише отримала купу позитивних емоцій від збору подарунків, перегляду оглядів учасниць, а ще й прославилась, отримавши один з найгірших подарунків:rofl:
    Хочу привітати усіх з Новим роком та побажати позитиву, гарних емоцій, миру та злагоди!

  • Marianna_ 31 грудня 2023, 16:31

    Найбільше прославився котик))):stuck_out_tongue_winking_eye:

  • ekaterina78 31 грудня 2023, 16:43 1

    дякую і за подарунок без обміну! наступного року з усіх сил намагатимусь теж подарувати радість!

  • Katrusya 31 грудня 2023, 17:18 1

    Ви зробили для дівчат справжнє свято. Я не брала участі, але із задоволенням спостерігала. Ви справжня міс Клаус!

  • edelveys 31 грудня 2023, 17:43 3

    Дякую за організацію, вашу витримку і новорічний настрій. Знаєте, щось таке тут коїлось, що дивлячись на подарунок треба плакати, але коменти роблять дива)) читати і сміятися по 20хвилин... то такі справжні Чарівниці вміють. А це зараз необхідно у всіх куточках України. Всіх дівчат з Новим роком, нехай збудуться мрії і настане мир по всій Україні!

  • Zaina 31 грудня 2023, 18:09 1

    Дякую Вам за новорічний настрій, як в старі часи:))

  • cheesecake 31 грудня 2023, 19:18 1

    Дякую вам за велику працю! І за вдалу організацію ❤

  • Коментар видалено

  • Ahava 31 грудня 2023, 19:25 2

    Вої вітаннячка.
    Дякуючи Вам,ми таки гарно провели час.
    Ви таки крута дівчинка,так тримати!
    З Новим роком !

  • Cvetok 31 грудня 2023, 20:11 1

    Дякую Вам

    Зображення
  • ludok1983 31 грудня 2023, 20:26 1

    Я приєднуюся до слів вдячності. Я вперше брала участь і отримала

  • ludok1983 31 грудня 2023, 20:27 1

    Справді новорічний настрій. І це все завдяки Вам. Дякую

  • Iolanta 31 грудня 2023, 20:27

    Будь-ласка)

  • Melok 31 грудня 2023, 21:55 2

    В обміні участі не приймала. Але хочу подякувати вам за організацію обміну! Ви молодець!

  • panya 31 грудня 2023, 22:33 1

    Місіс Клаус, ви неперевершена! Дякую вам за таку грандіозну роботу. Все дивилася, все читала, море емоцій!

  • Romanova 3 січня, 00:27 2

    Дякую Вам за організацію цього обміну :christmas_tree::snowman2:
    Жаль тільки, що огляди не всі роблять(
    А ви колосальну роботу зробили!:fire:
    Дякую :hearts:

  • olenka_best 3 січня, 19:44 4

    + дякую за організацію ❤:christmas_tree:
    І з приводу оглядів, дійсно, дуже жаль що не всі роблять. Я відправляла цей рік два подарунки. На перший ( в основному обміні) написали мені у вайбері привітання і що сподобався мій подарунок. А от з другим подарунком ( я вирішила підняти настрій дівчині , якій прийшов подарунок не дуже...) так от вона про поганий подарунок зробила досконально огляд, а на мій подарунок вона огляд зовсім не зробила. Тут я взагалі не розумію , чому?

  • mammi 3 січня, 20:01 2

    @olenka_best Погоджуюсь щодо оглядів. Я відправляла два подарунки в основному обміні та два в посусєчному. Огляд зробили лише один і один. Розумію, що люди ставляться до цього по різному. Але для мене відсутність огляду означає, що подарунок не сподобався...

  • Ahava 3 січня, 20:07 3

    @olenka_best Я просила всіх робити огляд,але не всі послухали.Можливо ще зробить.
    Що хочу сказати,багато хто відписались мені і просили подякувати Снігурочку,бо та захворіла,та не вдома,а у тої робота,вона зашивається)
    Але хоч добре,що всі знайшли час,щоб сходити на пошту,постояти в черзі і отримати подарунок.

  • SNN_KTT 3 січня, 14:12

    Дякую за організацію такої новорічної авантюри

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу