Питання Санти досі не розкрите)

Вітаю всіх, хто вірить в дива, і особливо тих, хто ці дива творить)!

Я так розумію, що подарунки від Таємного Санти - Кашалота ще в дорозі, огляди та подяки готуються), ще всі у приготуваннях, завершенні справ, нервах та чергах на пошті)

Але я захотіла написати попередньо цю тему під робочою назвою " Шукаю тебе"). Дівчата, які подумали про нас, до кого прийде Санта - дуже прошу вас відгукнутися :heart: Можна на загал, в цій темі, можна в особисті своїм протеже), як вам буде зручно. Для чого? Скажу про себе.

Так, я тут динозавр, чи як правильно - динозавриха :grin:, я вже триста разів йшла, й триста один верталася - набридло, нема багато милих серцю людей, нема про що читати та писати, всі зіпсувалися, бісять))), все частіше хочеться когось за горло потримати, нема часу та у підсумку, нема вже чого сказати, принаймні " доброго - вічного" ... Але коли побачила своє ім'я і зрозуміла, що якась людина подумала про мене, маю надію, що десь, колись я доторкнулася до її сердечка, може десь у потрібний момент мої слова, жарти або матюки))) дали їй тепло, або посмішку, або надію, поштовх - стало спочатку страшно))), потім тепло, потім я поплакала :grin:, а потім посміялася і сказала вдома, що певно, побуду тут ще наступні 14 років, сиділа - сиділа, та все ж таки висиділа :joy:

Не буду зараз філософствувати, чи гідна я, чи скільки людей більше заслуговують на добру згадку та візит Санти, мені в будь якому разі дуже цінний сам факт, що це відбулося. Розумію, що я опинилася у високодостойному колективі дівчат-обраниць  у першу чергу завдяки неймовірно щемливому та творчо - прекрасному, місцями навіть казковому)), листу до Санти, настільки душевному, що його неупереджене серце розтануло і він погодився принести мені подарунок, навіть не запитавши віршика та чи гарною дівчинкою, закреслено, жіночкою)), я була протягом року.

Мила, добра, прекрасна дівчино, чарівна пані, світла людино! Шукаю тебе, щоб хоча б онлайн обійняти, безумовно взяти МК з написання листів до різних чарівників)), може випити разом кави... Якщо це ще й не одна людина, то це взагалі вже корпоративом віє - "сообразим на троих" :joy::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:


Теги: тамний санта

124 коментарі

  • IvanNa1977 28 грудня 2023, 11:48 3

    ))) ото мені добре - і гадати не треба, хто за мене слівце замовив )))

  • 36 коментарів
  • mammi 29 грудня 2023, 20:26

    @Equitable1 Мурзік цілком безпечний в цьому плані))))

  • IvanNa1977 29 грудня 2023, 20:28

    @mammi Мої також, тільки дружить можуть :face_with_hand_over_mouth:

  • Equitable1 29 грудня 2023, 20:30

    @mammi Ооо, тогда нет проблем)))

  • irissska 28 грудня 2023, 12:00

    І я б хотіла дізнатися про себе!

  • 3 коментарі
  • olenka_best 28 грудня 2023, 23:05

    Я за Вас писала, уривок з мого листа не виставили, але я пам'ятаю приблизно: " Хочеться, щоб людина, яка піклується за інших, за чужі подарунки, теж отримала подарунок " .

  • JuliaLesnaya 29 грудня 2023, 01:12

    @olenka_best Я Вам дякую за Ірину), що не забули і написали. Нехай не Ваш лист дали на огляд, але це говорить про те, що були ще люди, хай би скільки їх не було, що також думали про Ірину і бажали для неї святкового сюрпризу.

  • irissska 29 грудня 2023, 16:18

    @JuliaLesnaya Дякую.

  • Marianna_ 28 грудня 2023, 12:22 2

    На те він і таємний)

  • 3 коментарі
  • Marianna_ 28 грудня 2023, 20:22

    @JuliaLesnaya Я написала про одну людину. Чесно хотіла ще дописати, але ніяк руки не доходили. Радію, що хоч один лист відправила. Навіть опублікували))):sweat_smile:хоч я не вмію гарно писати.

  • JuliaLesnaya 29 грудня 2023, 01:25

    @Marianna_ І Вам дякую за ту людину, бажаю, щоб сирники з наступного разу у Вас виходили такі, що мішлєновські кухарі захотять купити Ваш рецепт, і не лише сирників :grin:. А на зароблені гроші (ставте високі ціни, у тих дядьків гроші є )))) щоб купили будинок на березі десь в районі Коста - дель - Соль :wink::blush: :two_hearts:

  • Marianna_ 29 грудня 2023, 10:31

    @JuliaLesnaya Ооооо, дуже дякую))))так і буде:joy:

  • Londial 28 грудня 2023, 13:29 5

    Я здогадуюсь хто та дівчина, яка писала листи Таємному Санті. Не буду писати її нік, може вона і сама в темі з'явиться.
    Я не писала Таємному Санті, бо сердилась на нашу адміністрацію, чи як вони себе іменують редакцію. Бо під соусом "новий незвичайний обмін", фактично не захотіли морочитись з організацією традиційного обміну. І можна було б провести 2 заходи. Врешті-решт так і сталось, навіть не 2 , а 3. І це завдяки активним дівчатам, Агаві і Іоланті. Тому грудень місяць на Кашалоті був ( є) справді цікавим, новорічний і атмосферним.
    Але коли побачила підсумки Таємного Санти, то вони повністю збіглися з моїм особистим рейтингом (лише один нік для мене був новим). Я навіть пожалкувала, що нічого не писала, бо хотіла б в переможцях побачити ще декілька активних дівчат. Тоді б було не 12 переможців, а 15. В наступному році виправлюсь, і про всіх активісток напишу...

  • 68 коментарів
  • Nana8 30 грудня 2023, 16:30

    @IvanNa1977 Милий срач)))))

  • Iren_Irena 30 грудня 2023, 16:37 1

    @JuliaLesnaya Юля, Вы очень профессиональный дипломат )

  • Коментар видалено

  • Wild_fairy 28 грудня 2023, 13:54 9

    я все одним оком бачила, але цьогоріч мені нічого не сподобалося: ні таємний санта, ні конкурси, ні-чо-го. таке...

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу