Новогодний корпоратив) Быть или не быть?

Как вы относитесь к новогодним корпоративам? Прочитала в одной статье, что люди на самом то деле не очень любят это мероприятие и идут туда от ,так сказать незримого, давления начальства. А некоторые потом даже вынуждены уволиться :astonished:. Я всегда завидовала тем, у кого на работе делают корпоративы. У меня был всего один корпоратив - мне понравилось, было весело, правда напились все сильно. Я тогда была новым молодым работником, поэтому получила легкий шок) А как у вас, что интересного и не очень видели на корпоративах?

Темы: Свята


Теги: корпоратив

33 коментаря

  • ViktoriaC 19 грудня 2023, 19:21

    Немає у нас корпоративів.
    А от зібратись сугубо своїм відділенням можна, але не всі хочуть, тому так ніхто і не збирається

  • Dushka 19 грудня 2023, 19:51 2

    Я завжди працювала в компаніях з маленьким штатом, відповідно збирались " посідіти своїм колом" в ресторані або в офісі. А вот у чоловіка до війни були масштабні корпоративи і завжди запрошувались пари (чоловік+дружина). Я з задоволенням ходила. Зараз вже другий рік, як не буде(((Хоча і веселитись там тепер точно не змогли би.

  • Zhadana 19 грудня 2023, 19:55 1

    До карантину та повномасштабного вторгнення наша організація проводила грандіозні корпоративи. З аніматорами, запрошеними зірками. В гарних комплексах. Хоча я не люблю ходити на корпоративи і йшла, як ви правильно написали, під деяким тиском керівництва. Але відзначала, що дівчата, які відповідали за організацію заходу, дуже старалися. Корпоративи були цікаві не лише тим, хто просто любить поїсти і випити в компанії, але і трєзвєннікам-язвєннікам))
    Зараз, звісно, ніхто не збирається. Хіба що маленьким колективом.

  • Sadulya 19 грудня 2023, 20:24 6

    Зручний інструмент зменшити напругу у колективі. Неформальне спілкування зближує, потім легше працювати

  • babyzone 19 грудня 2023, 20:43 4

    Важен не сам корпоратив, а с кем ты будешь на корпоративном мероприятии. Если коллектив дружный, там всегда весело, потому что к любому мероприятию идёт подготовка и готовят его распределяя обязанности с душой и пониманием, готовят само проведения, разделяют ответственность. Там всё прощается, проходит в рамках приличия и с хорошим настроением и весело. Говорю, как человек, который имел такой коллектив 16 лет. Затем корпоративы превратились в ужасное неприятное мероприятие, поскольку было с чем сравнить. В разобщённом коллективе - это всегда плохое настроение, настороженность, комплексы, это ужасно и не скрасят его ни выступления и даже подарки.
    Сейчас проведение любых мероприятий считаю неуместным. Побыть в кругу семьи и знать, что все живы и здоровы - это лучшая радость на каждый день.

  • klausS 19 грудня 2023, 20:44 4

    В нас компанія до 60 чоловік. Корпоративи до початку вторгнення були завжди. 2р в рік - день заснування компанії в літку і новий рік. НР завжди ресторани, якась тематика, літній то на байдарках, то в Карпати їздили, то пейнтбол і тд. Це я не рахую 8 березня, день козацтва. Там просто збираємось у великому офісі з бенкетом.
    Я завжди іду туди як на каторгу. Хтось працюю вже 6 рік - колектив не мій))) так, я зі всіма спілкуюсь, завжди всі привітні, але якось для мене це з натяжкою.

  • klausS 19 грудня 2023, 20:44

    Хтось - хоч я

  • klausS 19 грудня 2023, 20:47 6

    Оооо, а ще ж подарунки були на корпоративах і доволі круті. Найкращому менеджменту айфон, 2 і 3 місце епл воч, потім там сертифікати різні і ТД. Всі уходили з подарунками завжди

  • Katusha 19 грудня 2023, 20:56 6

    Не люблю, бо багато років мені доводилося їх організовувати і я не хочу бачити п'яним вище керівництво, це якось неправильно, я за корпоратив між своїми. А є ще одне- терпіти не можу на таких святах посторонніх людей ( чоловіків і дружин колег) це якийсь треш, мені завжди було цікаво у цих людей немає свого колективу, тому для них радість прийти в чужий?

  • 3 коментаря
  • Establishment 21 грудня 2023, 16:38

    @Katusha М-да, и зачем тащить с собой супругой!?

  • Katusha 21 грудня 2023, 18:07

    @Establishment У когось ревнощі, у когось жадібність, хтось в декреті і немає куди піти, причини різні, але звикаєш до колег, а тут чужі люди і це так всіх напрягає, а ще більше їх половинок. Кілька років тому корпоратив організовувала дружина власника, інтелігентна жінка, сама написала сценарій, її спершу довели до сліз, бо всі невинні конкурси зафукали, як розпусту, бо чиясь дружина не може танцювати з колегою, а їсти мандарин це пошло, а потім вона всіх обматюкала, невдоволені пішли додому і друга частина свята пройшла чудово

  • Establishment 21 грудня 2023, 19:52 1

    @Katusha Вот поэтому не должно быть семейных корпоративов.
    Единственное исключение это когда наш начальник позвал нас с семьями к себе - было круто

  • Коментар видалено

  • evita 19 грудня 2023, 21:51

    Організовують, але я не люблю таке, не ходила ніколи.

  • IvanNa1977 19 грудня 2023, 21:55 2

    Колись давно працювала у великій мережі мобільної та комп'ютерної техніки, магазини були по всій Україні.
    Зазвичай корпоративи були на місцях , в кожному місті, але досить круті.
    А от одного разу був загальний корпоратив, тобто зібрались усі бажаючі в Києві ) вже точну кількість людей не пам'ятаю, але більше 1500 точно.
    корпоратив був на березі озера і поряд ліс. Чого там тільки не було - і байдарки, і пейнтбол, і ота штука, що підвішений на резинках пригаєш, забула як називається, якісь командні квести по лісу...короче занять усім вистачало )))
    Був кейтерінг з якогось гарного ресторану, і звичайно ж концертна програма) тоді в нас виступали команда КВК "Діти лейтенанта Шмідта" та "Друга ріка" (хоча це була "своя" група, яка часто була на наших корпоративах, бо Харчишин брат засновників)
    От той корпоратив був, звісно, самим крутим, бо так все організувати, що було і цікаво, і весело, і смачно - це вищий пілотаж!

  • IvanNa1977 19 грудня 2023, 21:59

    Зараз працюю в компанії, де теж дуже гарні новорічні корпоративи були до війни... Завжди була якась тематика, люди, що не мають комплексів завжди цікавих костюмах та образах. Ведуча з описаною під тему програмою, якісь окремі запрошені або фокусники, або акробати, або ще хтось...
    Завжди ходила на корпоративи із задоволенням, ніякого примусу у нас немає )))

  • Dryjok 19 грудня 2023, 21:56 15

    Які корпоративи?Хлопці гинуть масово,зовсім не до свята.

  • Oceanlover 20 грудня 2023, 10:20 10

    Тема поговорити. Хто не хоче - не говорить.

  • Riina 19 грудня 2023, 22:20 2

    Я за корпоративи. Важко псіхувати на людину, яка тобі шикарний коктейль наколотила або з якою ти після ресторану ще в клубі до ранку зависала))) Та і взагалі я за любий двіж.
    Був в моєму житті один дуже класний, для керівного складу, на якому я протанцювала від початку до закриття, навіть не спробувала майже нічого :laughing: На всі повільні танці мене запрошував один керівник відділу і як він вів.... Ех, це було дуже класно і спогади такі чудові залишились. Я завжди думала, що не вмію танцювати вальс, але він бог танцю.
    З інших мені запам'ятались найбільше тільки як на одному головний бухгалтер, одружений, хотів мене засмоктати (от чесно, то виглядало не як поцілувати) і я тікала, а він біг за мною. Мені стидно досі за таку поведінку, але йому має бути більше соромно за свою. Ще колись інший головний бухгалтер, одружений, прикривався мною, бо в клубі на нього було полювання одинокої самиці :laughing: Потім ми там зустріли мою подругу і від неї він вже не тікав, бо подруга красуня.
    Ще на іншому п'яний директор освідчувався мені. Теж одружений.
    Блін, оце спогади... Якось читала, що корпоративи це разврат і дивувалась, а як покопатись в моїй пам'яті, то саме так і є :laughing:

  • Riina 19 грудня 2023, 22:24 6

    Саме гірше це вітання з днем народження, на яких просто треба було бути, щоб привітати колегу і випити бокал шампанського. Про невимушеність обстановки можна було тільки мріяти, більше схоже на сумну подію, але всі так робили, бо це прийнято.

  • Riina 19 грудня 2023, 22:44 6

    Блін, які то були часи)) Як добре, що я встигла пожити повноцінним життям хоть трохи до війни. Поїздки, робота, якісь курйози. В перші місяці війни думала, що як закінчиться війна, то піду в клуб на всю ніч. Пройшло два роки, відчуваю себе старою шафою, святкування стали неактуальними і хочу тільки щоб всі дожили здоровими до перемоги.

  • IvanNa1977 20 грудня 2023, 08:56 6

    щось мені підказує, що оті всі мужчинкі і просто по життю кобелі, навряд чи вся справа в корпоративі )))

  • bondar_vv 19 грудня 2023, 22:34 15

    Було..
    Були корпоративи... де я була гостею, були.. де я була особою відповідальною...
    І були де я була директором... де приймала рішення про сам факт корпоративу...
    А є сьогодні...Коли від самого цього слова... мною коробить...
    Ну який... накуй корпоратив?...
    Погуляти...попити, поїсти, пограти в ігри... подивитись шоу...
    І на противагу цьму... купити устілки...колеса, тепловізор,генератор, пальне....і купу всього...чого вони не мають.... Не мають для того...аби боронити Нас...

  • Katusha 20 грудня 2023, 05:09 21

    Я і в мирний час рідко ходила, але не бачу злочину в корпоративі зараз, у нас цьогоріч намагаються організувати і якщо таки вийде, то буде чудово, навряд приїдуть із-за кордону, але в планах зібратися всім, а з 35 чоловік тільки 11 в Харкові , інших війна розкидала по всій Україні, 3 хлопців на фронті і ми про них не забуваємо, допомагаємо, як можемо, плюс власники приймають участь в забезпеченні, ще є маленький фонд для рідних, які на фронті, з/п зараз малі, тому виходить зібрати невеликі суми, але вже майже 2 роки ми віддаємо 10% від з/п в цей фонд і погодилися всі, хоча хтось втратив житло, хтось має винаймати квартиру в іншому місті, в когось чоловік чи син на фронті. Якщо комусь для того, щоб працювати, тягти морально і фінансово рідних на фронті, паралельно виховувати дітей і забезпечувати батьків у війну потрібна розрядка в формі корпоративну, то це не злочин, бо війна не скінчиться завтра, десь треба черпати сили, енергію, просто , щоб вижити і витягти на собі всіх.

  • iryna_b 20 грудня 2023, 13:23 3

    Я підтримую, щодо якмй накуй зараз корпоратив

  • VitalinkaV 19 грудня 2023, 23:40 2

    В нас, завжди, були корпоративи, дорого-багато і дуже весело. Готувалися, шукали сукні, робили зачіски. Завжди винаймали найкращий ресторан у місті, тільки під нас (в нас великий колектив), запрошували ведучих, артистів, конкурси, танці, такі, прямо, світські заходи були, з вечірніми сукнями і аперитивами. На останньому, на НР 2022, був кордебалет, так гарно було, а ще був розіграш призів, як лотерея, я виграла доволі пристойну суму грошей, думала рік буде вдалий, а ось як воно вийшло. Бувало хтось напивався, але якихось непристойностей не пам'ятаю. Сумую за тими часами. Все зруйнувала війна.

  • marusia 20 грудня 2023, 00:19

    Я-за будь-який двіж))) Люблю людей і веселі тусовки. В мене було лише кілька корпоративів, кілька ДН на роботі, мені всюди було комфортно.
    Зараз, звісно ні про які гулянки і мови немає, проте як закінчиться війна ( і я доживу до цього моменту здоровою), то буду пиячити і танцювати всю ніч :rofl::rofl::rofl: Навіть на роботу заради корпоративу готова влаштуватись)

  • Margood 20 грудня 2023, 09:21

    Корпоратив це завжди добре у доброму колективі. Раніше, до війни, працювала на великому підприємстві. Тільки колектив лабораторій 120 людей. От там нам влаштовували свято: без зірок, силами дома культури міста Південне, але було гарно і щ душею. З танцями, алкоголем, конкурсами.
    Зараз 1,5 року працюю у Німеччині. Теж лабораторія. Але само підприємство маленьке ( 180 людей персоналу).тут також проводять корпоративи двічі на рік. Перший раз 1 вересня - барбекю. Це коли на території заводу ставлять столи та можна поїсти хот-догів та випити якісь напої ( вірно, пиво, кава, вода, кола). Усі сидять чемно спілкуються зі своїми ж колегами. Другий це на Різдво. Тут збираються маленьким колективом ( у нашому випадку тільки наша лабораторія) і йдуть до ресторану. Минулого року ми були у боулінгу. Було цікаво. Але прийшло 4 людини та шеф з 11. Тож драйву і танців тут немає (( у сестри в іншому відділу цієї ж фірми різдвяний корпоративи проводили в травні - коли всі можуть.

  • Esteer 20 грудня 2023, 12:59

    Отлично отношусь,в этом году у меня первый копроратив в Швейцарии,я ровно год здесь,вот Нг с коллегами ,нас немного 35 чел,но очень интересно.
    Был как то день рождения у коллеги,она всех пригласила в бар,но смысл таков,ты приходишь,и сам заказываешь себе что хочешь..Это не типа зашёл,и все на столе..И все бесплатно)))Скажу честно,если я приглашаю на др,то мы платим стол наших гостей..Здесь нет..Нокорпоратив оплачен предприятием..

  • Maksi 20 грудня 2023, 15:21 1

    На всіх роботах до цієї завжди були корпоративи. Десь ходила для галочки, десь із великим задоволенням, бо колектив був гарний.
    Із того, що найбільше запам'яталося:
    - працювала в аутсорсінговій компанії, одні бухгалтера-дівчата. То в нас був корпоратив в червоному кольорі. Було дуже ефектно, коли ми, 15 дівчат зайшли в ресторан в червоних сукнях + грала дуже крута жива музика. Ох і натанцювались ми тоді
    - корпоратив в стилі 30-х років минулого століття. Знову ж таки: дівчата з мундштуками, в хутряних боа, в перчатках, прикрасами з пір'їнами у волоссі. Хлопці в класичних брюках, жилетах, краватках, капелюхах. Керівники тоді запросили фокусника з шоу у відповідному стилі, організували бар, де змішувались коктейлі, відповідна музика, потім гра в Мафію з усими охочими. Ух, як класно було

  • Establishment 21 грудня 2023, 14:01

    У нас каждый день рождения коллеги это мини корпоратив. Всегда креативные подарки, креативные поздравления. Веселье. Могли бы эти деньги на фронт отправить? Так помогаем ежедневно

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу