Форум видавців 2023

Була сьогодні на ярмарку від Форуму видавців. От що купила :arrow_down:Дещо дітям, Сенкевича і Пізів на подарунки, собі - нічого, бо і так нечитаного досить маю :books:

Зараз читаю Підліткова. Про проблему еміграції. Подобається :heart_eyes:


Теги: книги

5 коментарів

  • miros_ya 9 жовтня 2023, 15:53

    А дві нижніх кому? :nerd:

  • 1 коментар
  • miros_ya 9 жовтня 2023, 18:54 1

    @le313 Хочу читати ДУЖЕ. Певно, це потреба зануритись в якусь чужу історію й відволіктися від своїх :smirk:
    Але не читається мені. Парадокс…
    Прочитала малесеньку книгу оповідань (поклала в машину, сподівалась, поки Улю чекаю з малювання тощо, може таки здолаю))., Не зайшов автор. Чи він спеціально таких мізогіністів вигадав, чи то він сам такий, але мені аж :nauseated_face:

    Зображення
  • miros_ya 9 жовтня 2023, 19:00 1

    @miros_ya Прочитала сторінок 10 «За перекопом є земля» - неймовірно цікаво! Але на кожній сторінці є таке, що хочеться комусь зачитувати. Це складно, бо нікому і аж накопичується внутрішня напруга ))) А ще (зараз пишу і ловлю це) є страх, що буде боляче. Тож і хочеться, і колеться читати її далі.
    Ще вожу в машині «Найдовша подорож». Збиралася піти на зустріч із Забужко,так раділа, що мені трапився анонс цієї події, але… напав на мене депресивний настрій і я не пішла :/

  • le313 9 жовтня 2023, 21:37 1

    @miros_ya Ой, Миросічко, Мільйон обіймів. Ділися цитатами із "За перекопом..." тут або у своїй групі. Думаю, багатьом буде цікаво :eyes:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу