Гумор

Темы: Гумор


Теги: гумор

22 коментарі

  • Zhadana 22 серпня 2023, 14:17 4

    Класна підбірка. За душу зачепили Мальдіви, економити і живемо один день і сімейне життя. От прямо по живому)))

  • samsanty 22 серпня 2023, 14:37

    :wink:

  • Ya_Ole 22 серпня 2023, 16:52 3

    Дякую. Я теж сумую за тими світлими часами, коли ми читали смішні тами і сміялися...

  • Wild_fairy 22 серпня 2023, 17:19 4

    Оті жирні баби то жах

  • 15 коментарів
  • Wild_fairy 23 серпня 2023, 15:06 2

    @Solod_ka багато тексту про ваш власний біль. але більшість огрядних людей просто товсті, а не хворі. Що таке прийом гормонів і препаратів при аутоімунних захворюваннях я добре знаю. Не приписуйте мені те, чого я не казала, це по-перше. По-друге, якщо людина хвора і товста, це все одно не робить її красивою, це хвороба. Ви розумієте про що я? я про естетику. Ожиріння - це некрасиво, це не те, що треба виставляти на показ. Існує одяг для всіх розмірів. Існують купальника, розраховані на курпулентних жінок, в яких вони виглядають адекватно. А оте, що тут на фото, вибачте, але це не гарно, з тих трусів все вилазить. Станом на 2016 рік, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я — 58,4 % українців старше 18 років мали зайву вагу, а 25 % страждали на ожиріння. Ну, і на жаль, я не краще за всіх, бо теж зараз маю зайву вагу :/

    Зображення
  • Solod_ka 23 серпня 2023, 16:04 3

    @Wild_fairy Тут не лише про мій власний біль. Я його вже пережила і пропрацювала.
    Тут про "Кожна людина, яку ти зустрічаєш на своєму шляху бореться в битві про яку ти не знаєш нічого.Будь ввічливим."
    Я не дуже розумію, які я приписала Вам слова.. я лише відповіла на Вами написане вище, про цитування коміка, і про "нажерли".
    Для мене це минулий біль. Хоча, коли люди осуджують один одного за зовнішність - мене це продовжує бісити і завжди буде.
    Тому що для когось це теперішній біль.
    А ті хто осуджують за зовнішність болю лише додають.
    Ну а стосовно естетики, мені особисто щиро подобається, як виглядають деякі люди, хоч вони і не тростинки. Хоча себе, я прийняти з зайвою вагою не могла.
    Але багато людей реально красиві, і вміло себе подають, я щиро милуюся.
    А щоб вдягти такий купальник, треба дуже себе прийняти. І краще вже так, ніж в лахи кутатися.
    P. S. : А та модель трусів взагалі нікому не личитиме, як на мене.
    Мені в цій фотці не подобається не так фігура, як труси. Під кожну фігуру можна підібрати одяг красиво. А ці труси не про те.
    Але я говорю про те, що висміювати і говорити про те, що люди негарні- це не ок.
    Насправді це проблема тих, хто це робить. Але ніхто не повинен відповідати чиїмось естетичним смакам. І ніхто не має права осуджувати за те, що невідповідають. :man_shrugging:. Тому що ця токсичність може дуже нашкодити людині.

  • Wild_fairy 23 серпня 2023, 18:18 1

    @Solod_ka тобто тепер не можна називати чорне чорним? треба на некрасиве казати красиве? я мала на увазі приписування слів про засудження, але тепер бачу з вашого коментаря, що не вважати ожиріння красивим і так і сказати це і є засудження. Тоді я перед усіма вибачуся, хоч і залишуся при своїй думці. Більш того, я впевнена, що ніхто себе якимось таки не приймає, бо всі ті бодіпозитивщиці знамениті в результаті як мінімум мали спроби знизити вагу, а багато хто так і зробив, починаючи з наших Єфросиніної, Каменської, Мозгової та солістки гурту "Казка" і закінчуючи Адель, Вікторією Бекхем та навіть чоловіками-товстунами. Прийняти і полюбити себе - це не про те, щоб товстішати далі і недоречно вдягатися. Полюбити себе і прийняти себе - це усвідомити, що я живу завдяки своєму тілу, я насолоджуюся завдяки йому, навіть ментальні радощі життя відчуваю теж тільки завдяки цьому тілу, яке відчайдушно бореться за життя попри все. І якщо я люблю це тіло, то я не шкодитиму йому, я його доглядатиму і дбатиму про нього. КОли людина любить своє тіло, то не напхає його булками, мівіною та олів'є . Якраз навпаки, намагатиметься допомогти йому, продовжити його молодість, здоров'я та життя, а як результат і своє життя. Щоб вдягти той купальник не треба себе прийняти, треба не мати смаку і уявлення про гармонію. Є безліч хороших купальників великих розмірів, які приховають те, що негарно, і підкреслять те, що гарно. Я не адепт тростинок, мені особисто до вподоби "кров з молоком", але, вибачте, 100+ кг це геть не бодіпозитивно

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу