Хто нещодавно відкривав "спор" на AliExpress?

Прислали зовсім інший товар, ніж я замовляла.

Раніше вже відкривала запити на повернення коштів. Але то було давно, зараз бачу, що все змінилося, треба обрати причини із заданих варіантів (варіанту "прислали не той товар" , до речі, наче не побачила).

Підкажіть, що треба обирати " повернути товар і гроші", чи "тільки гроші"? 

Спочатку хотіла обрати друге, бо не хочу ще з поверненням розбиратися. Але з іншого боку мені той товар, який прислали абсолютно не потрібен. На заміну він не підійде. І я не хочу, щоб через те, що він в мене залишиться - отримати як компенсацію лише частину від вартості, яку я оплатила за товар, який так і не отримала. 

Коротше, підкажіть, будь ласка, хто знає, як правильно оформити все? 


Теги: aliexpress, aliexpress спiр

11 коментарів

  • Aria159 30 червня 2023, 17:06

    повернення оформляла давно, товар не повертала, кошти повертали в повному обємі.

  • Solod_ka 30 червня 2023, 17:16

    В мене було так само. І так само давно.
    А зараз вже при оформленні самостійно треба обрати одних з двох варіантів - "повертати товар" чи "не повертати товар". Ось у мене і виникає питання- чи змінюється сума повернення, якщо я обираю "не повертати".
    І зараз треба одразу написати суму яку хочеш повернути і в цю суму (як написано в правилах) вже входить оплата за доставку. Виходить що за доставку назад я вже сама маю заплатити. Чи як, не знаю. До речі максимальна сума повернення дещо менша за ту, яку я оплатила.

  • Julia2004 1 липня 2023, 01:35

    @Solod_ka Спробуйте в чаті підтримки спитати. По Алі не підкажу, але десь з місяць назад отримала з Джума не той товар, написала відгук що товар не той і не відповідає опису і мені повернули гроші в повному обсязі. Спитала що робити з товаром чи відправляти, то відповіди як я хочу. Я не відправляла

  • Tyf231 1 липня 2023, 12:21

    @Solod_ka Возврат товара подразумевает что Вы должны отправить его обратно в Китай за собственные деньги.:grinning:

  • Tetiana87 30 червня 2023, 17:56

    Там здається, якщо повертати товар, то і оплачувати потрібно самому доставку до продавця. І вона не компенсується.

  • Xxaaa 30 червня 2023, 18:04 1

    Начебто компенсується купоном Аліекспрес коли посилку отримають в Китаї...
    Я взимку мала спір по курці- прислали іншу модель і малий розмір, хотіла часткову компенсацію (40%від того що я платила), щоб не відправляти товар назад, Алі не погодилось, присудили повернення товару продавцю. Я не стала нічого відправляти, куртка з купонами і знижками вийшла 18,60 долл, а доставка в Китай 17,62 долл, я вирішила що морока з відправкою і ризик не отримати взагалі нічого, витративши додатково ще власні кошти на пересилку, якщо китайський продавець не забере посилку не мають сенсу...

  • Solod_ka 30 червня 2023, 23:31 2

    Дівчата, дякую! . В мене були внутрішні відчуття, які мене застерігали і ви мені ці побоювання підтвердили. Сьогодні подаючи заявку, як і думала одразу, обрала "повернути лише гроші". Дійсно не хочу ще переплачувати за доставку, з тим, що мені можуть і не повернути гроші за товар, і за доставку( яка може коштувати дорожче, ніж сам товар). Це ж навіть не моя помилка.

  • Wikanema 30 червня 2023, 21:38 1

    Повернути тільки гроші .
    Повернення в Китай не безкоштовне і коштує не мало )
    Продавець може відкланяти ваш спір ,слідкуйте та не погоджуйтесь з ним .Також чіткі фото і відео що не той товар прислали додайте у спір .

  • Solod_ka 30 червня 2023, 23:25

    Ось мене це повернення в напружувало. Я сьогодні подала заявку, вже так і обрала "повернути лише гроші".Відео додала відразу. Тепер буду слідкувати. Так не люблю цього всього.
    Дякую!)

  • Nika_147 1 липня 2023, 08:54

    @Solod_ka я ще додавала скрін з товаром на сторінці.

  • Solod_ka 1 липня 2023, 14:02

    @Nika_147 Я так само зробила). Точніше додала скрін товару з замовлення + відео того, що отримала. + посилання на товар, який замовляла і посилання на товар, який отримала.
    В мене вже спір закритий, продавець поверне гроші)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу