Курси по веб-дизайну

Доброго і спокійного всім вечора. Можливо хтось із вас знайомий з навчанням у школі по веб-дизайну alpaca_school_, їх сторінка є в інстаграмі, не плутати з Alpaca.School - комп'ютерні курси для дітей. 

Випадково натрапила на їхню рекламу, пройшла безкоштовний курс з трьох онлайн включень і 2ДЗ. Зрозуміло, що все підводиться до платної бази навчання. Серед всіх безкоштовних марафонів, їх подача сподобалась найбільше, головний куратор Антон Мірний, Юлія Ковальова веде онлайн вебінари.

Індивідуальне навчання коштує чимало. Питання в тому, що взагалі не можу знайти відгуки про дану школу. Не хочеться кота в мішку, за чималі гроші.

Так, при бажанні можна самій, але це довго і після розбора домашок, я зрозуміла що з куратором чи ментором це буде в 4 рази швидше, та і взагалі є багато нюансів.

Відгукніться, якщо хтось стикався з даною платформою, або ткніть носом, де дуже сподобалося навчання. Читала також є пропозиції з безкоштовним навчанням, але з сплатою відсотка від доходу на протязі 2-х років після.

Темы: Освіта дорослих


Теги: курси веб - дизайна

8 коментарів

  • JennyBond 29 жовтня 2022, 21:25 1

    На Прометеусі запустили курси від топових ІТ-компаній , наче UX/UI design теж є . Це варіант краще , ніж віддавати гроші за сумнівні курси.

  • tanyavesna 30 жовтня 2022, 07:33

    Дякую

  • iryna_b 29 жовтня 2022, 21:39 4

    Ви можете спробувати безкоштовно отримати грант на навчання https://futureinit.com.ua

  • tanyavesna 30 жовтня 2022, 08:08

    Дякую за інформацію спробую)

  • Nastusha3101 28 березня 2023, 17:39

    Ви пройшли курси в Alpaca? Бо теж дивлюся на них. І програма подобається а по факту не можу вирішитися

  • tanyavesna 28 березня 2023, 21:20

    Ні, поставила на паузу. Безкоштовні з розбіром домашки сподобалися, як для чайника в цій сфері, досить багато зрозуміла по фігмі. Трохи напрягали дзвінки менеджерів з пропозиціями платного навчання. Хотілося вибрати курс з куратором Антоном Мирним, але не було можливості сплатити таку ціну, на той момент 15000. Була безкоштовно програма на genius space, але таке якесь не дуже. Якщо чесно, думаю що якщо людина вмотивована, то дійсно можно і самій. Так довше, так ніхто не буде тицяти пальцем в помилки, але....... А тут варіант рулетки, чи дійсно буде на виході портфоліо з роботами, ніхто не знає. Все таки це бізнес, і хто точно буде в плюсі, так це школи веб-дизайну)))

  • QueenBee 20 червня 2023, 16:30

    Пройшла безкоштовний інтенсив від альпаки. Двояке відчуття від даної школи.
    Моєю метою було ознайомлення із фігмою та отримання сертифікату. Сертифікат за умовами видається при виконаних у дедлайн двох завданнях і присутності на третій лекції онлайн. Усе виконала. Проте на третій лекції виявилося, що для отримання цього сертифікату цього не досить: треба було оформити сторіс в інстаграмі та зняти відео.... На тому ж третьому занятті було сказано: "Сертифікат - це тільки для вас. Він як диплом за хоробрість, який видали моїй п'ятирічний племінниці у салоні, коли їй проколювали вушка" (читай: він нічого не вартий).
    Мала необережність поцікавитися умовами платного курсу і тепер вони дзвонять і пишуть щодня, притому, що я одразу по телефону відмовилась.
    Плюси. Для початківця непоганий вступ у нову професію. У цілому досить інформативно та цікаво. Перевірка домашнього з розбором помилок.
    Мінуси. Багато води у вебінарах. У кого немає часу, не варто на онлайни ходити, тільки у запису і то до половини дивитись. Третя лекція шла три години.... Після закінчення курсу дуже нав'язливо пропонують платне навчання. На лекціях не кажуть про те, що однієї фігми для роботи - замало і що зараз пропозицій на ринку праці дизайну в рази більше, аніж вакансій.

  • Liudmyla2607 23 листопада 2023, 10:24

    Доброго дня.
    Якщо ще актуально, напишу короткий відгук про школу Alpaca.
    Минулого року взимку пройшла безкоштовний курс з веб-дизайну в Alpaca.
    Сподобалася легка подача, сертифікат отримала, але на нього не розраховувала, бо який з нього толк, звісно що за декілька днів спеціалістом не станеш і це просто для того щоб зрозуміти, чи підходить тобі професія та викладач.
    Підкупила саме подача інформації Антоном, бо маю досвід, коли із-за неграмотного викладача відмовилась від навчання, на яке пішло півроку і за яке заплатила майже 2 тис дол.
    Не жалію, що пішла в цю школу. Спочатку навчання було на лайті і я розслабилася, потім ледве встигла наздогнати. Це мінус мені).
    Дякую куратору Марії, завжди на звʼязку, все добре пояснювала і зачекала на мене, я встигла все доробити і отримати диплом.
    Мені сподобалося, ні дня не засумнівалася, чи вірно обрала школу. Інформаціі багато і доступно. Все розжовують просто. Антон дуже легко з гумором веде уроки.
    Не можу порівняти з програмами інших шкіл, бо більше ніде не проходила.
    Самостійно вчитися я не замотивована. Це важко, маючи роботу і дитину і тд)) тут навчання структуроване, є дед лайни, по-любому робитимещ ще й дивлячись на успіхи інших в чаті)
    Чи знайшла роботу після закінчення навчання? Ні. Але маю нормально базу в могла знайти, аби трохи не підзабила. Треба було розвиватися далі, я зупинилась
    Пройшло півроку і думаю повернутися в цю школу за більш глибокими знаннями, якщо є такий курс.
    Якщо ні, є ще доступ до уроків, пройду щось повторно і шукатиму клієнтів.
    Доречі, портфоліо на Behance з трьома - чотирма достойними сайтами отримала по закінченні навчання
    Задоволена і вдячна, дуже раджу.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу