Ще одна крута книжка-засинайка

Колись я навіть підбірку для Читомо робила про книжки-засинайки. Не претендую на експертність, але вдома маємо таких багато, усі прочитані, деякі вже зачитані.

І ось з'явилася новинка. Із серйозною претензією на зачитаність і улюбленість. (Принаймні вже перечитувати почали сьогодні).

Пам'ятаєте класичний прийом ввести дитину в сон? Той, що про рахуванння слоненят. Там ще виявиться одне вперте слоненя - прототип головного героя.

Так ось. Тут дещо схоже. Але тут мені сподобалося більше - бо більше оригінальності, креативу.

Данкен страшенно не любить засинати. Маю в арсеналі безліч занять натомість. І нарешті мама пропонує метод - рахувати овечок.

Але якби все було так просто із 68-ю вівцею. Вона не хоче перестрибувати по іншу сторону ліжка до решти овець, вигадує купу причин (попити/попісяти та інші, дуже знайомі хлопчикові). Врешті хлопчик втомлюється і засинає.

Це я лише схематично окреслила фабулу. Бо складно передати історію, не бачивши ілюстрацій, які доповнюють текст і розкривають багато смішних деталей. Малюнки дуже гарні, що правда - то правда :heart:

Щодо віку, то із 2-х років ця книжка вже мала б годитися, але не приховую, що мої 6,5-8-річки її вподобали. Тепер я їх ще й тролю, коли повкладавшись вони починають згадувати про водичку чи туалет :joy:.

:heavy_check_mark:Керрі Лін Сперров "Ану спати, овечко!" (32 сторінки)


Теги: обзор книг, сон, для детей, укр

4 коментаря

  • Profesora 26 жовтня 2021, 22:21 1

    Дякую))) ну і в черговий раз дякую за Ваш інстаграм))) що обзорите прочитане.

  • ZhukiBooki 27 жовтня 2021, 08:14 1

    Приємно чути, що комусь то цікаво :heart::heart: Згадала про Кашалот ото й вирішила ще тут написати про цю книжку :grinning:

  • le313 27 жовтня 2021, 19:23 1

    Дякую! Вже з обкладинки видно, що книжка чудова. Але так приємно почитати про враження мами і глянути кілька сторінок.

  • ZhukiBooki 27 жовтня 2021, 20:30 1

    Малюнки дуже милі :heart:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу