Книго...нешуба - снігу не буде

Від демонстрації останньої шуби минуло півтора місяця. Щоб не псувати погоди, у чому мене підозрюють :sunglasses::sunglasses::sunglasses:, фото не робила, але вже не вміщається в кадр, тому дочекалася спеки - і можна відзвітити.

Деякі новинки (і не зовсім новинки) вже експресом показувала нещодавно - фото нижче. Перебуваючи в гостях у мами, частину книг забирала там, за 700 км від дому, частину отримував чоловік удома. 

 

"Странник Тим и детективное агентство "Агата" від "Абрикобукс" дочитую - дуже цікавою книжка для дитини буде, мені теж дуже сподобалася. Це варіант любові з обкладинки - не часто, але буває так :rofl::rofl::rofl: І на черзі книги Шипуліної - після Віплали. "Велика книга казок" приємно вразила. Купувати не планувала, якби не побачила в книгарні і не погортала. Дитині подобається. "Віплалу" купила "щойно з друку" - люблю таку тему. У дитинстві дивилася фільм теж про те, як діти зменшилися... "Орден лицарів" - :boom::boom::boom:

Дональдсон і Шеффлер - улюблений тандем. Без коментарів. Якщо Маргарита отримує цікаві подарунки від книжкового спонсора Зайчика, то "читає" саме там, де отримує.

 

А тепер розбір вежі.

З омріяним "Гобітом" прихопила "Сказання з небезпечного королівства", теж з малюнками Алана Лі, лише ч/б.

Комплект закрито! Четверта Кіка-Міка в нас. Не знаю, чи зможу їх полюбити так, як моя дитина, але те, що вже звикла - то як мінімум.

 

Дуууже хотіла цю книгу. Не дочекаюся, коли почну читати, але для неї мені потрібно абстрагуватися від побутового антуражу. Огляд буде, як і на "Подснежник".

Игорь Черкасский "Случайные и не совсем случайные сказки" 

    

Травень не обділив подіями та сюрпризами. На два тижні "закосила тітка з короною", тому просто вилетіла з книгожиття, та й не тільки книго-. День народження видався геть непересічний: у подарунок отримала цілющі еліксири від лікарів швидкої, потім квіти, запаху яких уже не відчувала, привітання від рідних на автовідповідач, а бонусом виявився раритет, довгошуканий і омріяний. Ніколи не забуду, як він у мене з'явився. Точніше фото у вайбері від ельфа. Так символічно...

"Плюшевый заяц" із малюнками Козлова. Туся робила чудовий огляд. 

Травень щедро потішив давно бажаними книгами - раритетопад, не інакше :grin: Либонь компенсації :sunglasses:

"Приключения муравья Ферды", "Полный котобой", "Хуха-Моховинка". Є ще :sunglasses::sunglasses::sunglasses:, але покажу потім, щоб не сердити книгофарт.

  

"Лунный малыш" і "Волшебные сказки Норвегии" (саме "Рипол") - теж давні бажалки. 

 

І як же без священного олкс. Роздобула дуже красиве видання, саме з дитячими малюнками.

Моріс Метерлінк "Синій птах", "Махаон", 2006 р.

    

Мама довго пручалася.... Ну нема в мене сентиментів до цих книг. Але здоровий глузд переміг - і дитина читає.

 

2 чудові книги на потім. Щоб не бігати по барахолках, купила зараз.

Мила Блинова "Большой Кыш" і "Хрум-Хрум"

 

"Уши королевы Берты"

 

У "Вита Нова" взяла на подарунок Марго перед Новим роком. У плівці, тому не покажу. Суто естетична книга-гра. Усередині краса неймовірна.

"Маленька принцесса" полежить, почекає. Напевно колись сподобається донечці. Показувала Іра, і спокою мені не було.

 

Моряка купувала давно - 2 місяці вже минуло, а приїхав він чомусь лише зараз. "Потеряшка" :sunglasses:

Ксюша показувала.

У компанію до детектива "Зверские сказки". Старобинець не читала, але популярність змусила придбати й собі екземпляри.

Подобаються мені ілюстрації Марії Муравські. Так мене зустріла книга "Расскажу про Пятилапа", де художник той самий.

    

Неймовірно красива енциклопедія англійською :) Великого формату.

  

"Нигма" активно видає книги з малюнками Брайоні Мей Сміт. У нас є "Единорог  Маргариты". А про короля гоблінів скоро має вийти російською. Я так собі подумала-подумала - і взяла англійською, раз трапилася. Тим паче я збираю літературу для вивчення англійської та польської для донечки, а це якраз те, що треба. Ще й яке видання - "по-багатому", як мама любить :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

 

Для вивчення англійської подарували нам і від "Ранку", але ще зарано наразі. 

Це не все, але найближчим часом глобальні покупки не плануються. Приїде лише те, що куплене посередниками в РФ і, може, яка знахідка з барахолки :sunglasses: Отам і приплюсую сховане :grin: Планую тепер читати накуплене і ділитися враженнями. 

Дякую, що зазирнули


Теги: обзор книг, книжный шкаф

40 коментарів

  • babyzone 12 червня 2021, 19:30

    Отличное пополнение, мнигие книги уже показывали здесь среди них настоящие находки, но я пропустила Прокофьеву. Она меня просто "убила", таких красивых иллюстраций произведений С. Прокофьевой я ещё не видела.

  • Коментар видалено

  • zoria_zaycheska 12 червня 2021, 20:40

    дякую :) Принцеса продається поки, не раритет ;) так що можете глянути

  • zoria_zaycheska 12 червня 2021, 20:40

    і там кілька книг такого формату. Вона велика, до речі

  • KcuMarik 12 червня 2021, 19:52

    Зорь!! Сколько всего красивого, а раритетов накопала!! Поздравляю, отличное пополнение!! Прям супер!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
    Кыша мы любим, читали с удовольствием, очень интересные обе книги (кроме самой первой главы):grin:
    Где нашла Полный котобой? Я его так долго хотела))Пока не вышел от Воронцова, еще и с продолжением, которое Олейников не нарисовал еще)

  • zoria_zaycheska 12 червня 2021, 20:44

    Ксюш, дякую ;) Киш такий гарний. Ну не могла я його пропустити. А котобой мені запропонували. Я ж збираю Олєйнікова, купувала ще кілька книг, які зараз сховані :sunglasses::sunglasses::sunglasses: Потім покажу.

  • valusenka 12 червня 2021, 21:28

    Ага! Ось хто зайця з-під носа перехопив! :smiling_imp: Хоча ч не дуже сподівалась на покупку, не в фаворі аккаунта давно)))

  • 5 коментарів
  • valusenka 13 червня 2021, 10:32

    @zoria_zaycheska ООО! Ти додала фото :thumbsup: я залипла на Wild animals :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 11:58

    @valusenka фото зразу були, Валюш. Я нових не додавала. До речі, книга ніби Анімаліум для маленьких :grin: Тонування сторінок, малюнки...дуже гарна

  • valusenka 13 червня 2021, 12:12

    @zoria_zaycheska Да??? Мабуть в мене вчора щось не догрузилося, бо я цю книгу точно не бачила)

  • Foxama 12 червня 2021, 23:07

    Спасибо, добавила себе Хрум-Хрум в "необходимое" к Большому Кышу)

  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 00:40

    ;)

  • bondarka 13 червня 2021, 07:42

    Ух, какая строчка! С пополнением! И скорейшего восстановления здоровья! :hearts: Тетя с короной - коварная особа((

  • bondarka 13 червня 2021, 08:48

    *строчка = стопочка)

  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 11:59

    дякую, Анюта :)

  • Profesora 13 червня 2021, 08:10

    Така, серйозна стопочка, Зорю))) вітаю з поповненням і вдалими пошуками. Киш і в нас у віші, все відкладаю його))) Секору хочу українською таки, бо страх сказати, не можу вголос читати російською))) тому і киша все відтягую, ну тобто собі читаю, а дитині як починаю читати вголос, чогось язик не так стає:joy: починаю бекати. Синій птаз у нас є, після огляду Миросі дуже захотіла його, і якост він легко прийшов. Одним словом, вітаю, класнюча вежка.

  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 12:09

    дякую, Юлю ;) як я тебе розумію... Мені з дитинства комфортніше читати російською було - так взрощена була. Потім згладилося. Тому я купую красиві книги, які хочу, незважаючи на мову видання. Але недавно зрозуміла, що книги для Маргарити на старший вік, тобто за рік-два-три, майже всі російською :thinking::thinking::thinking: деякі з тих, що зараз у ходу, теж, але я їх читаю по-українськи.... Я в задумі. Хочу, щоб читала різними мовами- це ж щастя без обмежень. Хіба що російські видання для нас дорожчі. Але якщо українською нема, а хочеться? Тому почала деякі читати російською. Мала так дивно на мене дивиться, але слухає. У нас російськомовне оточення в основному, та й мультики російською дивиться, тобто розуміє. Але все одно я в невеличкій напрузі ;) а ще й польською купила гарних дитячих книг. Сподіваюся, це не мої амбіції, а мала просто собі читатитме хоча би рос. і укр. Польська вже як складеться. Ну а англійську і так вчитиме незабаром.

  • Profesora 13 червня 2021, 14:17

    @zoria_zaycheska Зорю, так анекдот в тому, що мультики у нас виключно російською))) дитина балакає російською на половину:joy: мультики таки даються взнаки, це я "розучилась" читати вголос, бо ж все українське, але зараз підключаєм англійську, тож почала вже збирати і, англ бібліотеку.

  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 15:00

    @Profesora а в моєї вже суржик якийсь частково - так смішно. Але в мене теж так було, а потім усе стало на свої місця. Може, це тобі здається, що розучилась?

  • de_la_Fere 13 червня 2021, 11:22

    Зоря, ну я тебя поздравляю!!! Это башня книгокрасоты! Все супер, а раритеты просто необыкновенные, это не просто удача, это дары Книгобога!

  • 5 коментарів
  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 20:39

    @de_la_Fere от так, згодна. Соню я довго не брала, от ніяк..але дитині то цікаво

  • Geronimo 13 червня 2021, 21:51

    @zoria_zaycheska Собачку соню лучше после 3 лет читать, тогда ребенку шутки станут более понятны)

  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 22:51

    @Geronimo Я згодна, що не все зрозуміло. Читаю те, що просить. Усе лежить, вибирає собі сама. Просто в нас такий період цікавий насиупив: плавний перехід на книги з довгими тестами. Кротик давно читається, але це святе, а от зараз гора книг на 32 сторінки втратила актуальність, за винятком деяких.

  • Geronimo 13 червня 2021, 12:49

    Очень достойные книги! Маленькая принцесса красивеннные иллюстрации, она у меня долго в више висела на Лабиринте. Но дочь растет, и я понимаю, что интересует ее совсем другое.
    Большой Кыш и Хоум Хоум на какой примерно возраст? Тоже долго была в више, но я их удалила.

  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 13:06

    Дякую, що зазирнули. На яркий вце, не знаю, бо ще не доросли точно - дочці 2,9 р. Ксюша напевно знає ;)

  • Geronimo 13 червня 2021, 15:51

    @zoria_zaycheska У нас Маша и Ойка в этом возрасте была хитом. А потом и Собачка Соня подключилась. Так что я ребенка вполне понимаю)

  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 20:40

    @Geronimo Я зараз орієнтуюся на неї, не все ж собі любимій брати :rofl::rofl::rofl:

  • edelveys 13 червня 2021, 20:10

    Ну все... посмотрела- рассмотрела. Ну просто прелесть. Плюшевый заяц)))) я думаю о нем спросили пол КК)))) Моховинка- ой как я её хочу, но специально не искала:-). Лунный малыш, Кыша и Хрума имею, но еще к ним не приступала). ПОЗДРАВЛЯЮ с книгопополнением

  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 20:42 2

    дякую, Віка ;) заєць настільки легко прийшов якраз у День народження. То подарунок книгобогів. Я насправді його дуже довго шукала, навіть знайшла за кордоном, але дуже дорого. А тут - покупка як у тумані, просто раз - і є.

  • edelveys 13 червня 2021, 20:51

    @zoria_zaycheska Ну поздравляю))

  • zoria_zaycheska 13 червня 2021, 21:05

    @edelveys дякую ;) у всіх нас бувають такі подарунки;)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу