ЯК ОСВІЖИТИ СВІЙ ВЕСНЯНИЙ ГАРДЕРОБ

КОЛІР. Розбавте свій гардероб свіжими, насиченими кольорами: фуксія, синій, м’ятно-зелений, яскравий жовтий. Або міксуйте пастельні відтінки: ніжний блакитний, зелений, фіолетовий. Вам не обов’язково одразу приміряти всі кольори на себе, достатньо додати якийсь один у якості светра чи взуття.

А більш сміливим рекомендую поєднання в образі двох або й більше доповнюючих (контрастних) кольорів: жовтий+фіолетовий, зелений+рожевий, оранжевий+блакитний — такий прийом називається «колор блок». Чи одягнути суцільний тотал-лук — це образ в одному кольорі. Тренд цього сезону — чим більше кольору, тим краще.

ВИБІР KASHALOT:

АКСЕСУАРИ. Їм варто віддати належну роль в оновленні весняного гардеробу, адже вони можуть виступати акцентами (вашою родзинкою) у ньому. Використовуємо: шовкові хусточки, окуляри, сумочки цікавих силуетів та кольорів, головні убори (панами, кепки, капелюхи). Тут також можна обмежитись одним активним елементом. Наприклад, простий образ у вигляді джинсів та футболки можна освіжити за допомогою яскравої хустинки, пов’язавши її на шию або на волосся, у якості бандани.

ВИБІР KASHALOT:

ПРИКРАСИ. Експериментуйте з прикрасами. Діставайте вінтажні каблучки, сережки та браслети та впевнено міксуйте метали між собою. Тут можна проявляти свою творчість як завгодно. Актуальними на сьогодні є різні прикраси із бісеру в наївному стилі. Пригадали свої «кольє» із дитинства? Нарешті ви можете одягнути те, що сплела вам дитина, та ще й при цьому виглядати супер стильно.

Окрім цього на піку популярності ланцюжки різних металів, прикраси із натуральних та штучних перлин, асиметричні сережки й різноманітна біжутерія. Якщо маєте бажання виділитись, забудьте про вік і хто що подумає, одягайте всі каблучки на одну руку.

ВИБІР KASHALOT:

І останній пункт хоч і не відноситься до гардеробу, проте точно підніме настрій — це яскравий манікюр. Ми вже пам’ятаємо про актуальні насичені відтінки і про ніжні пастельні, додаємо графічні малюнки до дизайну нігтів — і, вуаля, ваш оновлений образ притягує погляди.

Якими б не були тренди, та весна — це час змін, а літо — пора експериментів. Тож, обирайте для себе зручний метод освіжити свій гардероб і не бійтесь жодних змін.

- Анастасія

Темы: Одяг і взуття


Теги: цвет, стильный лайфхак, pantone

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу