Свято наближається, свято наближається... Або потрібні ідеї на дитяче день народження другокласниці моєї

Привіт. Хотіла цей пост тут зробити ще вчора, але подумала, що мене тут буде забагато))) Вчора моя старша (6 років) ходила до подружки-однокласниці на дитяче день народження. Святкували вдома, але вона прийшла така вражена, емоційна та задоволена! Було 5 дітей та батьки. Стіл з дитячим меню - це зрозуміло. А от батьки їм таку розважальну програму придумали, що аніматори відпочивають. І з якимись кулькками змагання було, і зі скочу чи ізоленти зробили павутинку по кімнаті і потрібно було, не зачепивши, перебратися. Одним словом прості ігри, але у дітей купа захвату. 

Ну і ми з чоловіком вчора почали мудрувати, адже наша на 7 років теж хоче дитяче свято (дорослі прийдуть на вихідних), Буде теж думаю така кількість дітей. Ми думали завести їх в кафе і на розваги та на мультик в тц. Думаємо - залишати таку програму чи щось придумувати інше? З мене аніматор поганий, а от чоловік в мене з чужими дітьми завжди ладить і вміє їх зацікавити. Хотіла я взяти ще генератор мильних бульбашок напрокат, але це вже буде кінець жовтня і, як завжди попадає, сезон дощів, тому на вулиці не розгуляєшся...

Чекаю ваші поради, ідеї, розповіді... Ця тема для мене актуальна 2 місяці, тому буду з вами тут радитися довго)

Темы: Дитячі свята

14 коментарів

  • iryna_b 24 серпня 2016, 14:00

    вот у меня вопрос-про чужі діти. а родителей вы этих детей знаете и дети приходят одни или с родителями? я чемумой из садика постоянно хочет пригласить 2 своих друзей, но мы с теми родителями только в гардеробной садика и видимся и незнакомы толком.

  • 2 коментаря
  • kapryzulka_ 24 серпня 2016, 14:03

    Батьків ми знаємо, один наприклад хлопчик - синочок однокласниці чоловіка, інша дівчинка - мама її зі мною в батьківському комітеті.... В сенсі, що з батьками один до одного в гості не ходимо, але постійно передзвонюємося, бо діти один до одного ходять)))

  • kapryzulka_ 24 серпня 2016, 14:04

    тому і був варіант везти їх на мульт і в розважальний зал. Незнайомих би не везли, некомфортно було б + це ж відповідальність

  • Konfetik 24 серпня 2016, 14:04

    Я брала номер телефона родителей у воспитателя звонила представлялась. В шкафчит дожила прегласительное с моим номером. Детей забрала с сада и вернула к оговоренному времени в условленное место. Все довольны

  • Коментар видалено

  • kapryzulka_ 24 серпня 2016, 14:07

    ну то з цим все зрозуміло, номери тел є, будемо дзвонити. А от як другокласникам зробити цікаве свято? Посиділи-поїли - це їм буде нудно

  • Konfetik 24 серпня 2016, 14:07

    А вот моя пяти летняя дочь в воскресенье пришла с дня рождения девочки,т говорит ма там так скучно было. Я незнаю как начет мультиков,но сдать их на батут или игр центр им больше должно понравиться. А вообще спросите дочу она уже должна о чемто мечтать.

  • 3 коментаря
  • TassZ 5 жовтня 2016, 16:18

    І у нас скоро ДН у доці! Планую робити в ДН-дитяче свято дома, а в вихідні посиденьки з кумами. Дітям завжди робила свята сама. ПЛАНУЮ-гірлянду, шари надувні, цифру для фотосесії, піньятту робитиму, торт з малюнком ФРОУЗЕН. Конкурси і розваги ще в процессі роздумів. Увесь мабуть якийсь зроблю-місця в будинку вистачає. Для фотосесії намалюйте -губки, вуса, корони і наклейте на палички! Діти люблять і такому віці вже фоткатись! І кінці обов'язково дискотеку-підготуйте музика дитячу або карооке! Плакат побажань можна зробити! Успіхів!

  • TassZ 5 жовтня 2016, 16:22

    Увесь -то КВЕСТ. Т9 ;) Робила сину на 9 років-придумала загадки і відповіді вони шукали у місці (відповідь на загадку). а в кінці знайшли коробку з чупіками і сувенірами.Цього разу зроблю піньятту-бо мала ще не читає ж!

  • kapryzulka_ 6 жовтня 2016, 10:31

    от і я про це думала, що для ігор малувато місця...

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу