ЭКО в УКРАИНЕ..

Привет всем! Хотелось бы узнать мнение о клиниках Украины: отзывы, цены и прочее. ЭКО - мой последний шанс, т.к. естественным путем надежд нет. И к тому же в моем городе клиник ЭКО нет. Девчонки, поделитесь информацией, как это проходит. 

30 коментарів

  • ChildrensPlace 31 січня 2021, 09:25 33

    По теме не подскажи. Но желаю удачи, и в скором времени стать мамой очаровательного малыша.

  • Odessitka 31 січня 2021, 09:50 1

    У моей кумы было ЭКО, делала в Ладе,Одесса. Получилось с первого раза,но ушло намного больше денег,чем им сказали по прайсу(ещё тогда доллар был под 50 гривен). Знаю,что в Ладе делали день открытых дверей и была лотерея ,когда можно вытянуть скидку на ЭКО. Раньше на сайте была вся информация.

  • Kapitan 31 січня 2021, 11:53

    Лада это в первую очередь колосальная выпечка денег. Может желаемый результат они и дают, но сначала выкачают кучу денег. Я проходила туда меньше года. В месяц уходило минимум 2-3 тыс. Но диагноз они так и не поставили. Всё хорошо.А результата так и не было. И справку о том что же мы год лечим я так и не добилась от них. Но это мой опыт.

  • Lepestok 31 січня 2021, 09:52

    Родичі робили в Ісіді, все ок.

  • milanodva 31 січня 2021, 09:52

    В мене був не приємний досвід в клініці Міні Еко Центр з приводу ЕКО. Записали до Севостьянової Оксани Сергіївної. На передодні передзвонили, уточнили чи все в силі і чи будемо ми на прийомі. Прийшли ми заздалегідь, заповнили анкети, чекали 40 хвилин. Всі анвлізи ми мали на руках, лікар гортала аналізи не особливо вникаючи і якби я не задавала питання вона б напевно зовсім ніяких коментарів не давала. Було враження що вона дуже була втомлена, і ось ось засне. Огляд на кріслі не проводила, сказала що її все ясно х аналізів. Після цього обурився мій чоловік і запитав мовляв може тоді УЗД? а у відповідь - у нас немає ніяких показань для його провидіння. Подивмилася аналізи чоловіка, сказала що у нас відмінна спермограма, чоловічий фактор відпадає. На питання так який ваш діагноз вона сказав ствердно, що якщо у вас протягом 2х років не виходить то йти на ЕКО і швидше! Я так і не зрозуміла чому, але сльози вже бризнули з очей ... Після вона розповіла докладно про процедуру ЕКО і що з огляду на мої фізичні дані то у мене може бути тільки короткий протокол і можливо лише одна спроба. У підсумку ніякого висновку з діагнозом не було, видала нам лист зі списком аналізів на ЕКО з цінами зазначивши галочками що потрібно саме нам здати ... ось і вся консультація. Більше до неї не ходила.

  • N4t4liy4 31 січня 2021, 09:53

    Знакомая в Исиде делала, получилось со второго раза

  • Lacrimozam 31 січня 2021, 10:01

    Я дружу с одной женщиной уже 10лет. Познакомилась с нею в Исиде. Я рожала там, а она наоборот - беременела)))) дружим до сих пор)
    У нее ЭКО с первой беременностью было дважды. Первый раз не получилось. Но у нее реально сложная ситуация была. Пролечились 6 месяцев и вторая попытка оказалась успешной. Со вторым ребенком все получилось с первого раза)
    Вообще очень советую эту клинику!!!

  • Takida2 31 січня 2021, 10:36 1

    У мене три подруги робили в ,,мати і дитина,,. В Житомирі. Знаю, що лікарі намагаються ,,викрутити,, дешевше.... Де не записують якісь процедури... Розтягують оплати. Подруги задоволені. Двоє вже з дітками. Одна вагітна. Правда за третім ЭКО. Але у неї великі проблеми по генетиці.

  • Innet 31 січня 2021, 11:40 1

    Раджу не з власного досвіду, а з відгуків знайомих
    https://www.irm.ua/ua/serbyn-andrii-volodymyrovych/
    Лікар від Бога ( спостерігалася у нього з першою вагітністю, коли він працював ще в державній лікарні)

  • Mises 31 січня 2021, 16:40

    +++

  • Wild_fairy 31 січня 2021, 11:41

    Знакомы три пары, делали в Исиде. У одних двойня, не знаю с какой попытки, у вторых один мальчик, а через год она родила второго уже сами зачали, а третьи так и не вышло ничего, хотя сделали максимальное число попыток. У каждого своя история

  • Elena1975 31 січня 2021, 13:59

    Я делала ЭКО +ИКСИ в 2010 году. До этого пытылись забеременеть 5 лет- безрезультатно. Перед ЭКО там-же в ИСИДЕ летом пришлось делать лапара+гистероскопию(удаление кисты яичника), а в конце ноября того-же года уже делали подсадку эмбрионов( подсаживали 3, прижился один). Результат- сын уже в 4 классе( получилось все с первого раза). Врачем, который вел меня осталась очень довольна. На тот момент вся процедура ЭКО и операция обошлась нам в 50 тыс.грн. ( напомню- 2010 год)
    Так я официально работаю и плачу налоги я подавала потом документы в налоговую на возмещение части оплаты ЭКО(налоговый кредит кажется называется) и нам возместили 6000 грн.
    Также в ИСИДЕ но у другого врачала и тоже все получилось с первого забеременела сотрудница - у нее двойня получилось ( мальчик и девочка), но первоначально прижились 3 эмбриона, но она решила делать резекцию- удалила один эмбрион( рисковано конечно было), но все закончилось хорошо. Деткам уже 11 лет будет.

  • Lenatash 31 січня 2021, 14:09

    Знайомі робили в "мать и дитя" в києві. Зараз двоє діток, вийшло з першого разу

  • annushka777 31 січня 2021, 14:14

    Робили в Запоріжжі еко +іксі, 2018 стимуляція, отримання ембріонів, в 2019 переніс ембріонів. З першого разу, хлопчик в нас. Клініка 14 тис, препарати 36 тис, переніс ембріонів 2,500 і потім кожен місяць десь 3000 тис на підтримку. Але тепер наш Центр репродукції віддали в приватні руки, то ціни за послуги виросли трохи. Мені все сподобалося, нічого страшного чи болючого, лише переживання постійні за ембріони, за підсадку, як приживеться.

  • Maria_Lazur 31 січня 2021, 14:32

    Клініка професора С. Хміля. в м.Тернопіль. 10 років безпліддя і результат мамакає біля мене - синочку 2 роки.ЕКО. Ціни лояльні, лікарі уважні, працюють на результат. Нам порадили, і ми радимо!

  • Tetiana87 31 січня 2021, 15:39

    Я сама з Тернополя. Як на мене то викачка грошей там. Зверталася туди, не могла завагітніти. Відправляв сам Хміль на ісимінацію, не перевіривши прохідність труб. Скажавши, а що чекати, гроші є то давай роби! Я сама настояла на перевірці. В результаті не прохідні. Хотіла йти на Еко, поздавали з чоловікрм всі аналізи і чекала критичних, щоб почати стимуляцію, а їх нема, тест показав 2 полосочки) Інша близька знайома, винесла йому десь 20 тис. а результату 0. Потім пішла до Бегуша в 2-й міській і виявилися проблеми з гормонами, яйцеклітина не дозрівала, після 6 місяців лікування завагітніла.

  • qwerty77 31 січня 2021, 14:44

    +++

  • Yuliaa 31 січня 2021, 14:52

    Две знакомые пары стали родителями в клинике Мать и дитя у врача Котлик Владимир Владимирович. У одной из этих семей получилось только с третьей или четвертой попытки. Но сейчас малышу уже полтора года. А я им рассказала о Котлике (сама у него наблюдалась… но обошлось без ЭКО), лет 8 назад.
    Желаю успеха в любой клинике! И поскорее стать мамочкой и папочкой!

  • Tanyushka 31 січня 2021, 17:13

    Есть гос.программы, знакомые собираются, но что именно не уточняла

  • makaron 31 січня 2021, 17:41 1

    У нас сын по такой программе, лекарства бесплатно, за "работу" только платили

  • Sitandra 31 січня 2021, 18:32

    Моя сестра робила. Получилось з першого разу. Сину вже 3 рочки.
    Робили в Києві. Клініку не пам'ятаю, але зможу дізнатись. Єдине, що можу сказати, що буде дорожче майже вдвічі від озвученої суми. Гормональні уколи до вагітності + після вдалої спроби потрібно ще колотись майже 3 міс( не точно). Медикаменти дорогі

  • bear13 31 січня 2021, 19:30

    Кузины обе харьковчанки, обе делали ЭКО, с первого раза все получилось, у них по двойне. Одним вот уже 7 лет, другим - 4 года

  • ketwomen 31 січня 2021, 20:20

    В "Мать и Дитя" по ул.Российской у Котлика.Сейчас 7 месяц двойняшки))Если будут конкретные вопросы пишите в личку.

  • Tanyaverhovec 31 січня 2021, 21:07 1

    Радити клініку не буду, бо я працівник, можу підказати по етапам. Перше консультація репродуктолога ( можливо УЗД, всі ваші аналізи дивиться і т д), перелік аналізів та етапність еко є в наказі МОЗ 787. Можливо прийдеться здати ще додаткові аналізи чи УЗД молочних залоз. Чоловіку спермограма обов'язково. Декому пропонують інсемінацію, якщо є шанс. Еко краще робити стимулювання ( препарати приблизно 1000 у.о. по собівартості), потім пункція яєчників ( забір яйцеклітин) їх обробка та введення сперматозоїдів. 3-5 діб культивування ембріонів, десь половина з них припиняє свій розвиток, будьте готові, що есбріончиків може залишитись 2-3 шт. Далі або перенос ембріонів або їх заморозка якщо організм жінки не готовий, буває чимало ускладнень, потрібно запастись терпінням, не все йде гладко, але важливо обом батькам вірити в результат і чітко дотримуватися рекомендацій.

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу