Шаг к мечте

У каждого есть своя мечта и даже не одна. Есть краткосрочные а есть на перспективу, есть большие и глобальные а есть маленькие и локальные, но нет Важных и Неважных. У меня одна очень большая, глобальная, на перспективу- чтобы все мои родные и близкие были здоровы и счастливые, на пути к ней есть много маленьких но менее важных и нужных!

Ніколи не участвувала в конкурсах, і навіть не думала участвувати, але ті перші і важливі кроки які ми зробили в суботу 02,06 мене настільки емоційно потрясли ( хоча я цього дуже чекала) що хочеться поділитись із усіма ( перейшла на Украінську - тому що, так грамотніше пишу).  Наш день починається із пробудження нашої донечки Ангелінки. І поки донечка з татком дивились мультики я сіла за компютер відправити номер вчорашніх посилок, відправила, пішла налити собі кави, коли повернулась щаслива що з кавою, оновила браузер на мене чекав "сюрприз"  сказати що я "Расстроилась" це нічого не сказати,  ВК це понад 50% моїх замовлень, пішла жалуюсь чоловікові, розказую які люди принципові, а він сміється, каже-відпустка! Ще більше  на нього розсердилась ніякого розуміння і підтримки! Подзвонила моя сестра, вона на моє День народження обіцяла подарувати купальник, але День народження минув ( в лютому) вона про обіцянку не згадувала, я також. А тут вона каже - отпримала з\п + частину відпускних ідемо поки гроші не потратились. Прошу чоловіка задишитись із донькою, щоб не везти її в таку жару по магазинам і ринкам - не захотів, з однієї сторони розумію унього вже були плани і домолвенності і з донечкою йому було б важкувато, але мені на маршрутчі їхати не легше! До слова живемо ми в частному секторі, до марштрутки іти хвилин 10. Ну тато не дивлячись на свою зайнятість, до маршрутки відвіз.Чекаємо на маршрутку.

Купальник купили Дорочі хочу сказати, шо в не дорогому ТЦ купальники були десь на 80-100 грн. дорожче чем на Клумбі та ОЛХ, але я хотіла ін. формої, приміряла а форма чашки мені не підходить - так що все ж добре, що вирішили із приміркою. Подарунки завжди отпримувати дуже прияно, мені було більше ніж зазвичай, тому що я собі купальник не купувала дуже давно. Дякую сестричці,що ще зимою підмітила що мені потрібна саме така обновка. По дорозі до дому погуляли із племінницею. Моя донечка її любить так  само як і я , називає "Лізіка"

От ми щасливі,втомленні " выгулявшиеся" їдемо до дому Вдома донечка на довго лягла спати, а я пожарила деруни.

І от вечір жара спала, ми все підготували, прийшли майстри. Мій чоловік - Як голова сімї,  донечка  - як головний командир і стимул, і я - "идейный вдохновитель"   ЗАКЛАЛИ ПЕРШІ ЦЕГЛИНИ НАШОГО НОВОГО ДОМУ ось так:

Будинок насправді є , але дуже малий і от до нього збоку і зверху ми добудовуєм. Для нас це дуже важлива подія ( старий будували не ми - ми його купили). А вже новий це наша "дитина" від задумки до фінансування кожного кирпичика.  Я вірю, я надіюсь, я все буду робити, щоб ми його добудували як можна швидше, щоб по при любов ми нашій дитині дали ще й свою , велику  і простору кімнату. Під перший кірпич поставили гроші, майстри кажуть - щоб гроші водились. Цей момент зазняли на відео, згадую -  сльози до цього часу в очах! Найважливіше зробили. Далі донечка покупалась в басейні, і в пісочок Я в цей час за всіма слідкую. ( і чесно нічого не роблю)Закінчився наш день оттак Я з ними не вечеряю - бо я ж маю бути "гарною" в новому купальнику!

Можливо для когось наші кроки дрібниці, є люди які "шопляться" щодня  і побудова\ добудова\ перебудова будинку - це справа одного капризу. У нас нажаль, чи скоріше на щастя, це не так. Все що у нас є  -ми заробили самі,  все що маємо  -цим гордимося і цінимо. Саме тому закладка першого кирпича для нас була симфолічною. Головне ж почати, а потім маленькими, але впевненими і  твердими, настирними кроками ми таки дойдемо  чи добіжимо до фінішу!

 

 

 

15 коментарів

  • Alex91 4 липня 2016, 09:44

    Прочитала рассказ и..как то обидно за вас стало..
    Из-за того,что муж сидеть отказался с дочкой..
    Пусть все ваши мечты сбываются))

  • nataliayadatsenko 4 липня 2016, 09:53

    Я тоже на него обиделась, но умом понимаю что мне с ней прогулятся было действительно легче и приятней, да и малая любит мою сетсру и племяшку, чем ему ехать именно по робочим делам.

  • Malinka_orijinal 4 липня 2016, 09:48

    Замечательный день и очень важное событие вашей семьи! Желаю побыстрее достроить и долгой счастливой жизни в любви и достатке в новом ВАШЕМ доме.

  • nataliayadatsenko 4 липня 2016, 09:54

    Спасибо)))

  • ONikSandra 4 липня 2016, 10:12

    Дом - это важно! Скорейшей постройки и приятной жизни в нем!

  • TaNyusha_Dekor 4 липня 2016, 23:18

    +++

  • Sanechka 4 липня 2016, 10:51

    Удачи вам!

  • Iriska 4 липня 2016, 10:51

    Донечка гарна! Доці лайк :)

  • nataliayadatsenko 6 липня 2016, 09:10

    Спасибо, да доча -"касунька" как она сама себя называет!

  • Sanderlei 4 липня 2016, 11:02

    одно сердечко ловите от меня))))

  • Sandra 4 липня 2016, 11:27

    Классно)

  • Madre86 4 липня 2016, 17:14

    Гарний у вас день і хороша родина! так гарно просто розказали! Я вболіваю за вас і хочу дружити:)

  • Baldakova 5 липня 2016, 11:51

    Самый трогательный рассказ....Желаю вам удачи и легкости в достижении вашей цели:smiley:

  • nataliayadatsenko 6 липня 2016, 09:09

    Девушки спасибо Вам всем. Очень долго думала писать или нет, ведь ценности у всех разные -боялась многие не поймут!

  • barambulechka 7 липня 2016, 10:16

    ух ты--первый кирпич--это очень знаменательное и значимое событие--от всей души поздравляю вас и желаю,чтоб дом строился побыстрей,цель у вас всех большая и классная!!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу