І що далі або аукціон як можливість обманути і на цьому збагатитись.

Продоження історії  ( початок тут https://kashalot.com/club/post-334109/ ) Сьогодні нарешті по дорозі на роботу отримала посилку від даного проблемного продавця. Прийшовши на роботу вирішила відразу приміряти обновку і яке було моє розчарування коли отримала зовсім не те на  що очікувала (((

 

  На аукціоні виграла светр, у всіх даних вказаний як новий  + по правилах аукціону  4.09 ,речі виставлені на аукціон мають бути новими . Я навіть подумати не могла , що китайський светрик з бліцем у 210грн  може виявитись добряче б/у .  Підозрювати нечисте почала ще тоді коли писалась перша тема про затримку у відправці , а сьогодні передивишись добряче профіль продавця , а зокрема записи по аукціонах виявилось , що в неї не один профіль і ,що вона накручувала ставки  сама собі, особливо це стосується даного светра . Його виставляла двійчі на аукціон і спочатку я подумала , що це залишки сп і значення не придала цьому , а тепер все стало на свої місця.  Написала про повернення коштів - глухо як у танку хоча продавець заходить на сайт регулярно і повідомлення читає.  Написала також негативний відгук . Я вже зрозуміла , що таки залишусь без грошей і з непотрібною мені річчю . ((( Так раділа обновці і такий облом , цілий день на смарку і настрій нижче плінтусу. А от як бути тим хто купє речі на подарунок і розраховує на честність продавця , невже дійсно купуємо кота у мішку. ? ( питання вже напевно стало риторичним) Фото додам завтра вечері так як нести додому цю річ не було бажання ( залишила на роботі). А скріни переписки і теми аукціону поки ( до завтрашнього вечора) додавати не буду , авось в людини совість прокинеться.

Після цього інциденту бажання приймати участь в аукціонах відпадає .  


Теги: аукцон

18 коментарів

  • Milaj 22 вересня 2015, 23:52

    Мы забывает об осторожности!думая что аукцион нам даёт какие то гарантии,к сожалению нет,это та же продавала просто есть шанс купить дешевле и тот же шанс ,что тебя обманут как и при обычной покупке! Аукцион нам не обещает честных продавцов. И обязательных покупателей.это лотерея!А как только потерял бдительность - получи в лоб!(сама уже получала((()

  • AlisaMimi 22 вересня 2015, 23:56

    Вообще-то, админы обещали жестко отслеживать аккаунты- клоны и банить.

  • Milaj 23 вересня 2015, 00:05

    Я не только про клоны,а также про рвань,про одето один раз и т.п. Да и где написано,что сайт гарантирует,что во время аукциона нас не обманут.Уверена модераторы делают ,что могут со своей стороны,но безопасный аукцион это уже другой уровень.Возможно постепенно к этому придем,увидим! А пока спасение утопающих - дело рук самих утопающих))))

  • JuliS 23 вересня 2015, 00:08

    Бачила цей лот, ще подумала, що симпатичний светрик. Також звернула увагу, що лоти від цього продавця, принаймні ті, що я бачила, на ній сфотографовні. Чогось мене це царапнуло і я не зробила ставку.
    Адміни по можливості знімають б.у. лоти, але не всюди їх можна розпізнати по фото. На жаль. Якщо не поверне гроші- вимагайте в адмінів бану цього користувача. Це шахрайство я вважаю (якщо светр дійсно б.у.).
    Ну і врешті решт ви маєте дані продавця: адресу, номер картки, прізвище та ім'я. Можете спробувати подати заяву у міліцію. Якщо таким спускати з рук- будуть дурити і далі...

  • Anna12 23 вересня 2015, 07:22

    За кілька гривень писати заяву у міліцію ніхто точно не буде. Сиділа чора аналізувала дану ситуацію і зрозуміла , що вдіяти взагалі нічого неможливо . Навіть якщо акаунт заблокують то не проблема створити новий . Негативний відгук нічого не дає при новій системі рейтингу - його просто не видно !! Адміністрація сайту безсила в таких випадках. Чим далі тим більше ми ризикуємо купуючи на сайті .

  • Oksana 23 вересня 2015, 00:26

    от блин! я его тоже видела и вроде ставку делала...

  • Anna12 23 вересня 2015, 07:23

    https://kashalot.com/club/post-351627/
    ось ще один продавець б/у під виглядом нового . Цікаво як тут вирішиться ситуація.

  • Alena_Dnepr 23 вересня 2015, 12:02

    я в шоке с наглости! "вибачте б/у, бо інакше не могла активувати аукціон"

  • Evgeniy 23 вересня 2015, 08:23

    я тоже у этого продавца выиграла лот (тунику) новую 04.09, и до сих пор не получила товар на руки. Кормит меня завтраками. Я уже сомневаюсь, что получу. Чувствую что останусь и без денег и без товара.(((

  • MamaVic 23 вересня 2015, 09:39

    Мені поки, дуже везло з аукціоном, все вчасно відправлено і те на що я очікувала. Але після таких випадків і не хочеться купувати, хіба вже у провірених. Потрібно би було зробити тему, де би викладали дані подібних продавців, щоб інші не попалися.

  • MasIn 23 вересня 2015, 10:15

    Я когда выставляла новые лоты специально фоткала так чтоб бирочку юыло видно. Может надо что б все так делали, больше шансов что новое.

  • SvetaLana 23 вересня 2015, 12:18

    я думаю и тут выход найдут предприимчивые обманщики, можно приложить бирку к товару и сфотать

  • lala_la 23 вересня 2015, 12:17

    девочки, вы видимо тему не читали
    https://kashalot.com/club/post-293357/
    там продавцов втюхивающих б/у под видом нового десятками отлавливали

  • Milaj 23 вересня 2015, 18:43

    Спасибо. Это жесть!

  • kseopatra 23 вересня 2015, 19:47

    Анна, Вы вроде обещали фото свитера, который конкретно б/у... хотелось бы глянуть, неужели действительно все так плохо?

  • Anna12 23 вересня 2015, 20:07

    трішки пізніше виставлю. Погано в тому , що людина обманом збагачується. Вам би сподобалось як би ви купували нову річ , а вам підсунули б/у ,причому явне б/у ?

  • kseopatra 23 вересня 2015, 20:43

    ...хм, сподобалось, это не то слово! Я была бы в бешенстве...

  • Anna12 23 вересня 2015, 20:50

    ось і я про те ж ((
    Якби продавець його витсавила як б/у і вказала про це + поставила б адекватну ціну його б купили . Яле китайський светр ( синтетика 100%) б/у в катишках продаати як новий та й з бліцем в 210грн . Це явний перебор .

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу