накладки для сбора грудного молока Philips Avent SCF157/02

Добрий день!Дівчата підкажіть, чи варто купувати накладки для сбора грудного молока? Вони типу силіконові. Може хтось користувався і може поділитися враженнями. Скоро народжувати, а користуватися одноразовими не дуже хочеться, за минулим годуванням малої вони мені не зовсім підійшли, пробувала різних фірм. Та й ціна зараз кусається на одноразові =(  Знизу ссилочку скинула продавця, бо фото не виходить вставити.Ось силочка продавця на клумбі https://kloomba.com/o/avent-philips-ultramyagkie-nakladki-dlya-sbora-grudnogo-17299599/#3

Темы: Вагітність

7 коментарів

  • Anna_stchastlivtsevo 1 липня 2016, 18:36

    Я пользовалась medela, экономия очень ощутимая. Из минусов когда нагибаешься молоко вытекает. Одноразовыми пользовалась avent, только они подошли.

  • Inna23 1 липня 2016, 18:53

    И я послушаю)

  • Natalina08 2 липня 2016, 02:15

    Я такі мала, мені зовсім не сподобались, вони селіконову накладку мали, а сама основа пластмасова, набір був 2 шт, з отворами з верху, 2 шт.без. Вони досить випуклі, що в через бюсгалтер видно. Мені зовсім не сподобалось, як з баночками ходиш. Я одноразові брала. До речі я накупляла багато одноразових ( бо як малу годувала то текло ріками, то зараз тільки перший місяць і все, не текло зовсім, я потім спродувала). Я мала багаторазові Авент 6 шт.їх прати можна, вони з мішечком для прання були.

  • 1 коментар
  • Annastasiya 2 липня 2016, 10:41

    А що за авент багаторазові? Можна ссилочку?
    Меделла ж наче рекламують їх не як для сбору молока, а як для формування соска . Чи уе воно теж і є?

  • Ruslana 2 липня 2016, 19:50

    У меня были накладки для сбора молока и многоразовые. Такие, как описала Natalina08 Для сбора молока я использовала во время кормления, а много разовые в свободное от кормления время. И на всякий случай покупала одноразовые. Вот пользование накладками для сбора молока и многоразовыми для меня было удобным.

  • Natalina08 2 липня 2016, 22:50

    багаторазові то матерчасті з ажурною сіточкою, їх прати.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу