сумамед !!!! спасайте

 

вкусив кліщ. назначили сумамед по інструкції ! я читаю

пишу що там написано при лор давати по 30 а при мігруючій доза 60. мені прийшла відповідь що ліеувати так 

тож скільки води блін налити ??? Саме води в банку скільки не пойму ? Перечитую і все одно не пойму .... і мені йти важити дитину чи як ? Приблизну вагу знаю


Теги: лекарства, препараты, сумамед

3 коментарі

  • Коментар видалено

  • irisska16 9 червня 2016, 17:33

    Вам потрібно добавити 16,5мл води.. 60мг(пери мігруючій)-це загальна доза на кг ваги(на курс лікування(в перший день 20мг на кг, з 2-го по 5-й-10мг на кг-разом получиться 60).. Якщо знаєте приблизну вагу то там є табличка на 2-му фото, Маса тіла, а навпроти-добова доза суспензії в мілілітрах: якщо вага дитини від 15 до 20кг то набираєте 5мл суспензії і даєте дитині раз на день, тривалість зазвичай 3 дні, але буває лікарі призначають і п"ять. Там же в тій табличці самий нижній рядок -кількість води, яку потрібно додати-а вверху три стовпчики -15, 30, 37,5. У вас 30мл суспензія-значить добавити 16,5мл води, міряєте тим же шприцом, який у вас в наборі.

  • Natutka 9 червня 2016, 17:57

    не люблю этот АБ именно из-за непонятности инструкции. Я в подобных случаях иду к врачу и прошу его объяснить что да как. Там действующее вещество азитромицин (прям на коробке написано), как по мне так лучше азитромицин в таблетках, но нужно учитывать вес и возраст ребенка. ВЫЗДОРАВЛИВАЙТЕ!!!!

  • marina111 9 червня 2016, 23:13

    Мне сейчас тоже предстоит его разбавлять. Тоже путаюсь всегда сколько лить воды. Дело в том, что сумамед является более очищенным антибиотиком, чем азитромицин ( а значит и более действенным) и менее токсичным.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу