Отдых на Черном море

Девочки посоветуйте жильё на берегу Черного моря для семьи 2 взрослых и 3 детей ( 1,5года, 5 и 12 лет) желательно двухкомнатный номер или домик и главное чтоб не дорого было (планируем отдых на 2 недели) 

Темы: Відпочинок і подорожі

11 коментарів

  • Rosinka 3 червня 2016, 02:03

    И я послушаю

  • korolevka 3 червня 2016, 15:33

    Рибаківка, якщо цікаво то зможу порекомендувати бази

  • 5 коментарів
  • korolevka 4 червня 2016, 13:10

    Ми минулого року відпочивали на база Платан і Турист, але шукали ще житло для знайомих, то я багато чого запамятала...а які у вас вимоги? що саме ви шукаєте?
    Сподобались обидві,Турист стоють зразу на пляжу, це мініпансіонат, відкрив балкон, а там - море. Хороший номер з ремонтом але без санвузла був 450 грн, ми по суті платили за вгляд на море, але воно того варте. Дитина гралась в пісочку, я навіть з номера не виходила..
    Потім ми переселились на платан, це теж перша лінія, але це база колишнього типу, з великою територією, яка теж виходить на море..тут ми платили 350 за 2 мсний номер з усіма зручностями. На території привозна прісна вода, для діток є де розбігтись, є кухня для приготування їжі, базар практично за парканом. Пляжі в першій половині липня напівпорожні, теплота води залежить від течії. Прямо по морю на вас дивиться острав Березань. Для тих хто не в курсі: в Рибаківці - море, але десь поруч сюди впадає Дністер, тому вода напівпрісна, для мене це було великим плюсом, бо я не терплю солі на шкірі. Надіюсь, була корисна

  • irissska 8 червня 2016, 18:29

    А э координати?

  • korolevka 8 червня 2016, 18:38

    ви коли хочете їхати?

  • unus1 7 липня 2016, 02:10

    Туры по Украине, МОРЕ: Скадовск, Лазурное, Затока
    https://vk.com/vasylkivvidpochinok
    Выезды с Василькова и Киева

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу