Пікнік заради життя

ПІКНІК ЗАРАДИ ЖИТТЯАсоціація батьків передчасно народжених дітей "Ранні пташки" Цього літа всіх запрошують весело та пізнавально провести час із родиною та дітьми на Пікніку заради життя - Благодійному сімейному заході на підтримку двійнят та передчасно народжених немовлят - ранніх пташок.

Подія приурочена до Всесвітнього дня двійнят. А оскільки більшість двійнят народжуються раніше терміну, організатори вирішили провести пікнік із важливою місією підтримки рано-народжених малюків та зібрати кошти на реанімаційну стійку вартістю 250 тисяч гривень у відділення інтенсивної терапії новонароджених НДСЛ "Охматдит".

Для кого цей захід: для всіх родин із дітьми (для них приготували неймовірну програму!), майбутніх батьків, родин з двійнятами та батьків передчасно народжених дітей, лікарів, друзів та усіх однодумців.

Пікнік пройде на зручній локації ВДНГ, у "Саді бажань".

У програмі свята:

зона лекторію із відомими гостями, де можна буде повчитися та надихнутисязона спортивного загартування, де будуть організовані турніри з футболу та забігимайстер-класи з сальси для батьків із діткамивечірній концертпарад візочківаквагримйоги та багато іншого.

Вхід на захід платний. Усі зібрані кошти від продажу квитків будуть направлені на закупівлю обладнання у НДСЛ Охматдит, де виходжуються та лікуються передчасно народжені діти зі всієї України.

Коли04 Серпня, 11:00–21:00.

Вік0+ 

Темы: Прогулянки Києвом

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу