Наші книжки в 9 місяців

Давненько в мене не виходить сюди навідуватись. Знаю, що зараз найактуальныша тематика це Книжковий арсенал, але так як у мене цього року не виходить на нього потрапити, вирішила поділитись нашими улюбленими книжками, які дуже активно розглядаємо в 9 місяців.

Здається, у мене росте ще один читач, одне з його улюблених місць це книжковий стелаж, а оскільки старший син свої книги активно захищає, почала купувати персональні книги для малечі. Зараз серед улюблених у нас книга-картонка з віконцями про хоробрих зайчиків від Glowberry books. Книга дуже якісна, хоча з таким читачем не впевнена, що віконця прослужать довго. Ще в нас до книжечки є пальчиковий театр з цими ж зайчиками, але він поки цікавить лише як чергова річ, яку можна обсмоктати.

Також дуже любимо тактильні книжечки. А якщо там ще й звуки різних тварин можна послухати, так це взагалі заняття на цілих 10 хвилин))).

І наш улюблений тигрик з тактильними вставками, де зразу можна вивчати частини тіла і властивості (м'який, гладенький, пухнастий, тощо). 

3 коментаря

  • Oksana_Kh 23 травня 2019, 12:42

    Дуже класні!!!! Всі! Тих зайців хвалять, дякую, що показали)))

  • Oksana_Kh 23 травня 2019, 12:43

    Ну а тактильні - то маст-хев для малят! Сама переконалась на своїх дітях)) Чудові!

  • Profesora 23 травня 2019, 14:07

    Дякую, мені подобаєть, як Ви змальовуєте відносини Ваших дітей))) вовтузяться постійно))) мій і в три практично завис би над ціми книжечками, в нас 70 % книжок при наявності великої кількості м'якопаперових, ще улюблені картонки, придивлюсь на Арсеналі до зайців, дякую.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу