Хто вже має книжечку "Вітамінки", поділіться, будь ласка, враженнями?

Натрапила в інтернеті на книжчку від Ранка, мені вона дуже сподобалась, хочу придбати для малечі, проте, цікаво було б почути відгуки мамусь, які вже придбали таку книжечеку:

- як Ваші дітки реагують на зміст цієї чудо-книги?

- на який вік підійде?

Дякую)

 

9 коментарів

  • Agness 8 березня 2018, 13:20 1

    В нас є) особисто я іі дуже люблю- всі ці вітамінки- жителі з іхніми будиночками,східцями,ваночками,столиками,книжечками- це така милота)).Доці 2рочки,я ій розповідаю де хто живе і яку силу- властивості має)) інколи слухає, саме більше цікаво про клітковину,що нап'ється води і стає як м"ячик))Певно все залежить від фантазіі мами і уяви маленького слухача)))

  • ECOstyle 8 березня 2018, 13:53

    Дякую за відгук!) Нам 2,5, сподіваюсь, малюку буде цікаво))

  • Agness 8 березня 2018, 14:02 1

    Звичайно буде цікаво)) мамі точно буде)))

  • JuliS 8 березня 2018, 14:18 1

    Дуже мила книжка. Замовляла таку для подруги, тож мала змону погоритати кілька днів, допоки хазяйка її забрала.
    Особисто мені сподобалася а от сина три з половиною роки не дуже зацікавила. Точніше ненадовго. Спочатку погортав її сам, запитував хто де. Потім кілька вечорів роздивлялися разом, я показывала, розказувала. На тому і закінчилося. Йому стало не цікаво, і коли я повернула її хазяйці, то не засмутився. Але ми не дуже шануємо віммельбухи. Більше любить, щоб була казка, вірш, оповідання. Але це залежить від дитини. Деякі прямо закохані у книги розглядання.

  • R9bina 8 березня 2018, 14:49 1

    в нас є, останнім часом роздивляємось кожен вечір, це при тому, що син в мене читати не дуже полюбляє і прискіпливий до книжок. Сину 4,5 роки, роздивляємося картинки та обговорюємо. ЛАбіринт у кінці обов"язково проходимо. Навіть не знаю чим книжка дитину так зачепила, може тим ,що багато картинок та мало тексту. У нас зараз фаворити Вітамінки, Безкінечники та Хвацькі вірші

  • Elena555555 8 березня 2018, 15:42 1

    Дуже мила, інформативно-розважальна. Купувала минулого літа, на 5 років донечці (можна і раніше, просто від "Ранку" не було). Вона і зараз її дістає, розглядає, читає на першому розвороті про вітамінки і пам'ятає їх краще за мене. Але друга донька не фанат віммелів, тож і до цієї книги ставиться ніяк. Залежить від дитини, а мені особисто дуже подобається

  • NatalyKetanov 8 березня 2018, 17:29 1

    5 лет дочке. Очень нравится и мааало... хочется ещё:)

  • ECOstyle 8 березня 2018, 17:34

    Дівчатка, дякую за відгуки, тепер точно замовлю)))

  • Kosmonatka 8 березня 2018, 18:46 1

    5 років було на момент покупки. Сподобалась синові. Але скоріш за все це не та книга, яка постійно гортатиметься.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу