Садик во Львове!

Девочки? есть ли свободные места в садах Львова? как туда попасть? нужно ли становиться в ЭЛ очередь? и где лучше жить с ребенком?

Темы: Розвиток дітей


Теги: детский сад, львов

3 коментаря

  • Mysya 30 січня 2015, 14:21

    Садочок - це проблема у всіх містах, ставала в електронну чергу ще коли малій було 9 місяців, пішли в 2,8 в яслі, садочок класний, харчування дуже хороше, але в цей садок ходив старший син, тому знала чаму я туди хочу знову. Як варіант приватний садочок, 10-12 діток в групах, але сума на місяць з харчуванням буде коливатись в межах 3000. Мені подобається район Сихів, хороще сполучення, багато супермаркетів, я жила 5 років в районі Нового Цуму - мені подобалось, недалеко парк, ходили гуляти, зараз переїжджаємо в район Нового Львову - Стрийський парк, спокійна затишна вулиця, так-що варіантів багато. Єдине, що я не люблю центр, але дівчата, які живуть в центрі - задоволені.

  • Наталия 31 січня 2015, 10:53

    спасибо за ответ. Мало надежд в то, что попадем в государственный дс. больше смотрю на частные, все равно ж не будем же мы до школы сидеть дома((( в киеве мы вообще 180...по очереди!

  • Mysya 31 січня 2015, 15:51

    Удачі в пошуках, сама дивилась на приватні садочки, але вирішила, що таки державний, а то нема сенсу ходити на роботу. вся зарплата піде на оплату садочка.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу