Зволожуючий ароматний лосьйон для тіла Images Seaucysket Body Lotion 200мл

Стартова ціна - 136 грн

Бліц-ціна - 276 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті менше року
29 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Ідеальним засобом для догляду за шкірою є лосьйон для тіла від фірми Images. Цей косметичний засіб має приємний аромат, легку консистенцію, добре вбирається і не залишає відчуття липкості. Лосьйон чудово живить шкіру корисними речовинами, підвищує пружність та еластичність, вирівнює та зміцнює структуру, бореться з лущенням, сухістю та прибирає відчуття стягнутості. Косметичний засіб інтенсивно зволожує шкіру, перешкоджає зневодненню, розгладжує зморшки та заломи, надає гладкості та оксамитовості.

Лосьйон покращує тургор шкіри, зовнішній вигляд та загальний стан шкірного покриву. Гліцерин, що входить до складу лосьйону, зміцнює та відновлює структуру, створює на шкірі захисну плівку, яка добре утримує вологу та перешкоджає її випаровуванню. Алантоїн — прискорює регенерацію, стимулює відновлювальні та захисні функції шкіри, прибирає почервоніння та подразнення на шкірі, заспокоює та освіжає епідерміс. Засіб надає шкірі красивого зовнішнього вигляду, забезпечує ефект шиммера, сяйва та делікатно освітлює. Лосьйон захищає шкіру від передчасного старіння, негативних впливів навколишнього середовища, розгладжує зморшки та заломи, стимулює вироблення колагену та еластину та нейтралізує дію вільних радикалів. Регулярне використання лосьйону в процедурах догляду надовго зберігає шкіру м'якою, красивою, омолоджує і освіжає.

Спосіб застосування: На чисту шкіру нанесіть невелику кількість лосьйону і розподіліть його масажними рухами. Дуже добре підходить не тільки для тіла, але і як зволожуючий крем для рук і ніг протягом дня.