Зубна паста Colgate відбілююча 100 мл

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 90 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
154 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Очищення зубів, язика та ясен – відмінна профілактика хвороб ротової порожнини. Її результативність залежить від способу чищення, якості щітки та складу пасти. Правильно підібрана зубна паста полірує емаль, прибирає наліт та збагачує м'які та тверді тканини корисними активними елементами.

Зубна паста від уславленого бренду Colgate Whitening чудово прибирає потемніння на зубах, відтворюючи їх натуральну білизну. Також ця паста дієво захищає від утворення карієсу, має надзвичайно приємний свіжий смак. Засобом можна користуватися постійно, не побоюючись пошкодити емаль, адже паста не включає агресивні речовини.

Опис товару:

Усуває зміну кольору

Відновлює натуральну білизну

Зміцнює зуби

Підтримує захист від карієсу

Об'єм: 100мл.

Спосіб застосування: невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнину рота обполоснути невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.

Лоти КОМБІНУЮ, за умови своєчасної оплати лотів, згідно з правилами аукціону

ДОМАШНЯ РОЗПРОДАЖ!!!! Продаю нові речі свої і своєї сім'ї (речі в основному б.у, але все в хорошому і відмінному стані) Багато нових речей, до яких просто не дійшла черга (схуд-поправився) Багато дрібниць, куплених раніше, але руки не доходили...

Ставки робимо обдумано, Фото Дивимося Уважно.

Нюанси вказую, якщо такі є, обміну та повернення немає.

Не соромтеся ставити запитання, з радістю на них відповім, можу зробити додаткові фото.

100% передплата на картку Приват Банку

Відправка Новою поштою (протягом 1-2 двох днів) або укр поштою (поштопосиланням відправляю по суботах, по можливості раніше, вівторок-середа)

Приємних покупок!

Відгуки