Zara №04 Spring Blossom Cascade-жіночний романтичний аромат

Стартова ціна - 140 грн

Бліц-ціна - 140 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
310 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В лоті тестер 60мл преміум якості

Емірати

як на фото 3 флакон

========================================

Zara №04 Spring Blossom Cascade Perfume - це історія, розказана через ноти, які створюють унікальне чудове враження:

Бергамот відкриває цей аромат свіжістю та легкістю. Це як перші промені ранкового сонця, що приносять радість та світло. Півонія, з його ніжним, злегка солодкуватим запахом, додає вишуканий штрих, створюючи шляхетність і гармонію.

Жимолість — це весняний чагарник з неймовірно солодким та медовим ароматом. Він наповнює повітря ніжністю та романтикою, надаючи паху загадковості. Іланг-іланг, з його екзотичними акцентами та легкою пряністю, додає чуттєвості, надає парфуму глибокого та чарівного характеру. Ці ноти разом створюють квіткову симфонію, яка ніби розсипається на жіночій шкірі.

Сандал — це нота, яка приносить спокій та умиротворення. Це дерево символізує гармонію та стійкість, залишаючи після себе почуття добробуту та умиротворення. Кінцева нота підкреслює стійкість і глибину, роблячи запах придатним для носіння будь-якої пори дня.

Зара №04 Spring Blossom Cascade Perfume – це мистецтво втілення в ароматі весни, з її дбайливими променями сонця, свіжим вітром та квітучими садами. Всі ці ноти поєднуються в гармонійний ансамбль, створюючи аромат, який захопить будь-яку жінку у віртуальну подорож весняним садом, наповнюючи її день ніжністю та чуттєвістю.