Якісна трикотажна сукня, Tchibo (Німеччина), розмір наш 46-50 (40/42 євро)

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 4 трав. 21:53


На Кашалоті 6 роки
177 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Це плаття із трикотажним принтом із V-подібним вирізом просто чудове для літніх днів на пляжі завдяки своїй м’якій струмуючій бавовно-модальній суміші. Його повний принт викликає літні почуття, коли ви одягаєте його, і викликає бажання вирушити в наступну подорож.

Випадковий літній

Сильно опущені плечі дозволяють сукні сидіти зручно і вільно, тоді як шнурок на талії надає йому необхідну підтримку. Спосіб його виготовлення з органічної бавовни підкреслює приємно легкий комфорт носіння. Дві діагональні кишені спереду пропонують достатньо місця для стільникового телефону, ключів або навіть невеликих скарбів, які можна знайти на пляжі.

Підходить

широка посадка

Колір: Темно-синій з білими долонями

Біла облямівка з темно-синіми долонями

Матеріал:50% бавовна (органічно вирощений), 50% модальний (TENCEL ™)

заміри:

ПОГ: 70-72 см

ПОТ: 65-66 см

Напівобхват стегон: 64 см

Довжина: 98 см.

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см.

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!