Вібраційне кільце для пеніса Adorime з регульованою пряжкою, 10 режимів вібрації

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 7 черв. 12:27


На Кашалоті 4 роки
46 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Вібраційне кільце для пеніса Adorime з регульованою пряжкою, 10 режимів вібрації, еластичний силіконовий перезаряджуваний вібратор для пеніса для збільшення задоволення, секс-іграшки для чоловіків і пар.

Глибока стимуляція, миттєве пробудження: за допомогою сексуального кільця стисніть і вібруйте біля основи вашого пеніса. Його вібрація забезпечує міцну підтримку ерекції пеніса.

Кільце для пеніса регульованого розміру: це вібруюче кільце для пеніса має регульований ремінець. Регулювання розміру носіння відповідно до ваших потреб зробить вас більш комфортними у використанні.

Подвійний двигун, 10 режимів вібрації: Кільце для пеніса оснащене 2 потужними двигунами, які рівномірно розподіляють вібрацію та стимулюють пеніс на 360°. 10 режимів вібрації забезпечують нескінченне сексуальне задоволення.

Унікальний секс і спільне задоволення: цей вібратор використовується не тільки для стимуляції чоловічого пеніса, а й для стимуляції жіночого клітора. Незалежно від того, розважаєтесь ви наодинці чи разом із партнером, це чудово підсилює сексуальне задоволення.

Перезаряджається через USB, водонепроникний: рівень водонепроникності IPX6, що дозволяє використовувати його в душі чи ванні. Перезаряджається через USB портативний розмір.

Деталі продукту

Розміри упаковки: 3,31 x 3,07 x 1,54 дюйма; 3,84 унції

Батареї: потрібні 2 літій-іонні батареї, включені

Виробник : Adorime