Ваги ювелірні. до 200 грам.

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 5 разів

Ставки приймаються до 30 квіт. 13:29


На Кашалоті 6 роки
620 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Часткова передоплата
Повернення та обмін протягом 14 днів

Про товар

Ваги електронні ювелірні 200г

Ваги ювелірні, мають максимальну межу для зважування 200 грам. При цьому похибка вимірювань даної моделі ваги становить 0,01 грам. На фронтальній частині розташований рідкокристалічний дисплей з підсвічуванням екрана синім кольором, кнопки управління та сенсорна платформа.

Ваги виконані з надійних матеріалів (нержавіюча сталь, АБС-пластик) і мають якісне складання, приємно лежать у руці та дуже зручні у використанні. Ваги кишенькові, ювелірні, призначені для точного зважування ювелірних виробів, лікарських препаратів, реактивів та ін. Функція «Обнулення тари» дозволяє вимірювати сипкі та рідкі вантажі.

Також легко можна зробити підрахунок однакового товару. Межа зважування - 200 грам, точність 0,01 грам. Ваги кишенькові працюють від двох батарейок типу ААА. Автоматичне вимикання значно заощаджує термін служби елементів живлення.

Верхня, прозора, відкидна кришка оберігає механізм ваги. Має компактний дизайн, легко поміститися в кишеню. Синє підсвічування цифрового дисплея, що вмикається і вимикається.

Має функції підрахунку та накопичення.